To røde kajakker med to personer i hver på åbent hav under et Adventure Race

Henrik Møller

Consultant | Partner

Adventure Race

Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 19.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Tillid og fælles styrke

Med højt tempo og dynamiske konkurrencer er Adventure Race et oplagt valg til jeres teambuilding, når I skal udfordres i fysiske rammer. I skal bruge jeres personlige styrker og ressourcer - og sammen gøre fællesskabet stærkere!

Løb, cykl og sejl

Nøgleordet for dagen er nemlig fællesskab, og det får I dyrket gennem en række øvelser på både land og til vands. Der bliver plads til grin og højt humør, når I skal bevæge jer fra A til B ved hjælp af forskellige transportformer. Det ene øjeblik træder I i pedalerne på mountainbike, det næste øjeblik skifter I løbeskoene ud med kajakpagajer. Undervejs bliver I mødt af udfordringer af forskellig karakter og kompleksitet, som skal løses, før I kan bevæge jer videre.

Individet i fællesskabet

Det kræver, at I opbygger en tillid til hinanden, hvor I både forstår og værdsætter hinandens forskelligheder og input til jeres team. I løbet af dagen udvikler I jer således både på det personlige plan og som team, og det er især jeres mod og styrke, der bliver sat på prøve i de forskellige discipliner.

Dyrk jeres forskelligheder

I hver af løsningsprocesserne får I brug for at arbejde sammen og bruge jeres forskellige styrker. I kommer ud på den anden side med en forhøjet følelse af fællesskab og sammenhold, når I har mærket, hvordan I står stærkere sammen. I bliver rig på erfaring fra de forskellige udfordringer, som I både bruger aktivt gennem dagen og efterfølgende, når I er tilbage i vante rammer.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

  Team Stand Up Paddle

  Hop i badetøjet og bliv udfordret på balance og kommunikation, når jeres team skal konkurrere på Stand Up Paddle. Her er der frisk luft, glæde og energi!
  Læs mere
 • Kvinde på mountainbike i en skov som eksempel på Outdoor Sport

  Outdoor Sport

  Brug naturen som et aktivt pusterum, hvor der både er plads til høj puls og rolig refleksion. Vælg for eksempel kajak, mountainbike eller kickbike som energigivende pause.
  Læs mere
 • Gokartkørere klar til start til Gokart Race i CoastZone Performance Center

  Gokart Race

  Kan I ikke få nok af fart og spænding og bare MÅ finde ud af, hvem der er den hurtigste og dygtigste gokartkører på kontoret? Så tag udfordringen op i et intenst Gokart Race.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej