To røde kajakker med to personer i hver på åbent hav under et Adventure Race

Henrik Møller

Consultant | Partner

Forskelligheder smelter sammen

Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 19.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Priser eksklusiv moms

Opbyg tillid og fælles styrke

Med højt tempo og dynamiske konkurrencer er Adventure Race et oplagt valg til jeres teambuilding, når I skal udfordres i fysiske rammer. I skal bruge jeres personlige styrker og ressourcer - og sammen gøre fællesskabet stærkere!

Løb, cykl og sejl

Nøgleordet for dagen er nemlig fællesskab, og det får I dyrket gennem en række øvelser på både land og til vands. Der bliver plads til grin og højt humør, når I skal bevæge jer fra A til B ved hjælp af forskellige transportformer. Det ene øjeblik træder I i pedalerne på mountainbike, det næste øjeblik skifter I løbeskoene ud med kajakpagajer. Undervejs bliver I mødt af udfordringer af forskellig karakter og kompleksitet, som skal løses, før I kan bevæge jer videre.

Individet i fællesskabet

Det kræver, at I opbygger en tillid til hinanden, hvor I både forstår og værdsætter hinandens forskelligheder og input til jeres team. I løbet af dagen udvikler I jer således både på det personlige plan og som team, og det er især jeres mod og styrke, der bliver sat på prøve i de forskellige discipliner.

Dyrk jeres forskelligheder

I hver af løsningsprocesserne får I brug for at arbejde sammen og bruge jeres forskellige styrker. I kommer ud på den anden side med en forhøjet følelse af fællesskab og sammenhold, når I har mærket, hvordan I står stærkere sammen. I bliver rig på erfaring fra de forskellige udfordringer, som I både bruger aktivt gennem dagen og efterfølgende, når I er tilbage i vante rammer.

Sikkerhed er vores 1. prioritet

Vi passer rigtig godt på jer. Fysisk og mentalt er jeres sikkerhed altid vores 1. prioritet. Det gør vi os umage med, at I kan se, høre og mærke. Det betyder også, at vi tager forbehold for vind og vejr i forhold til aktiviteter på vand. Vær derfor opmærksomme på, at der på dagen kan være behov for at ændre i programmet for ikke at gå på kompromis med jeres sikkerhed.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på

Vi hjælper dig på vej