Freelance instruktør i CoastZone

Søger du et deltidsjob med mening og fleksibilitet?

Som freelance instruktør i CoastZone får du mulighed for at arbejde med mennesker og være med til at skabe udvikling i danske virksomheder. Vi arrangerer teambuilding til alt fra korte møder til flerdages firma events – hos alt fra små, lokale virksomheder til store, internationale organisationer.

Du og dit drive gør forskellen!

Uanset baggrund er du en teamplayer, der aktivt tager del i vores teamkultur. Du er åben, udadvendt og arbejder med en høj grad af selvdisciplin.

Som teambuilding instruktør arbejder du med følgende før og under vores arrangementer:

  • Faciliterer teamøvelser og aktiviteter
  • Står forrest, når deltagerne skal guides og vejledes i de forskellige øvelser
  • Tilfører god energi og skaber tryghed
  • Pakker og transporterer grej

Vi sørger for en grundig oplæring i øvelserne, så du føler dig tryg i dine arbejdsopgaver. Der vil i løbet af din ansættelse også være mulighed for at deltage i uddannelsesdage, hvor du kan blive helt skarp på for eksempel SUP og kajak eller VR-briller, som er noget af det grej, vi bruger ude på vores arrangementer.

Dét oplever du i jobbet

Hvordan med arbejdstiderne?
Jobbet er freelance, hvilket betyder at der ikke er noget fast timeantal i stillingen. Du er altså ikke garanteret timer, men melder dig selv på ledige vagter, når det passer dig. Jobbet er ideelt som studiejob, hvor du i eksamensperioder kan holde en pause fra at tage vagter.

Vi har naturligt mere travlt om sommeren end om vinteren, hvor man ikke kan forvente lige så mange vagter. Vagternes varighed er på alt fra 3-10 timer, nogle foregår inde, andre ude og du vil både opleve at være afsted med 1 anden instruktør såvel som et team med 30 instruktører. Vagterne ligger primært i dagtimerne i hverdagene. 

Hvor skal du arbejde henne?
Vi har 2 faste kontorer: 1 på Sjælland og 1 i Jylland. Begge steder har vi tilknyttet lager med grej til vores arrangementer. Du vil dog typisk opleve at være ude hos en af vores samarbejdspartnere, der er at finde i hele Danmark – på hoteller, konferencecentre, museer eller andet. I de fleste tilfælde er det muligt at hoppe med i en CoastZone bil til din vagt på arrangementslokationen, men det vil også forventes, at du selv finder frem.

Hvad du får med på rejsen?
I dit arbejde med mennesker og teams får du erfaring med skarp formidling og service. Du guider, præsenterer, hjælper med at stille op, pakker ned og løser problemer. Jobbet garanterer nye oplevelser hver gang, og du bliver en essentiel del af at få et event eller arrangement til at lykkedes!

Bliver du bidt af arbejdet med at udvikle mennesker og teams, er der mulighed for at uddanne sig til kursusleder. Her er du blandt andet kontaktpersonen til kunden, ansvarlig for at fragte udstyr og vejlede instruktører på dagen – du tager et større ansvar, og kan skrive flere færdigheder på CV’et.

Sådan er det at være en del af Team CoastZone
Vi er professionelle ude på arrangement, men uformelle i vores interne arbejde og snak som team. Vi arrangerer årligt julefrokost og sommerfest, hvor det vil være muligt at møde og være social med andre CoastZone instruktører og kursusledere såvel som fastansatte.

Forskelligheder er helt essentielle for at skabe godt samarbejde og resultater, og derfor er der plads til alle diversiteter med team spirit hos CoastZone. Vi opfordrer alle, der mener at jobbet er relevant for dem, til at søge stillingen.

Praktisk information

Vi holder rekrutteringsdage 3 gange årligt, hvor vi inviterer relevante ansøgere til samtale. Du får som ansøger her også mulighed for at prøve, hvad teambuilding går ud på.
 
Vores næste rekrutteringsdage er i august, mere information kommer.
Send gerne en ansøgning, og vi giver svar på mail.
Går vi videre med dig som ansøger, sender vi en invitation på mail start august.

Tiltrædelse Løbende
Timeløn kr. 200,-
CV og ansøgning Sender du til job@coastzone.dk - du er også velkommen til at sende en videoansøgning
Spørgsmål Du er meget velkommen til at række ud til CoastZone med alle de spørgsmål, du har på hjerte. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Melanie Miller

Academy Coordinator

Vi hjælper dig på vej