Teambuilding i Vejle

Har I brug for et forfriskende indspark, der giver jer fornyet energi til hverdagen på arbejdspladsen? Eller vil I dyrke de sociale relationer og træne evnen til at samarbejde i anderledes rammer? Så er teambuilding for jer. Og i Vejle finder I de perfekte rammer til at prøve kræfter med forskellige aktiviteter og udfordringer, som kan rykke jer tættere på hinanden og på vej mod et High Performance Team.

Hos CoastZone arrangerer vi teambuilding i Vejle med udgangspunkt i jeres ønsker, mål og anledning til at samles. For os handler det om at bringe mennesket i spil, sætte samarbejde og kommunikation i højsædet samt skabe et brugbart fundament for udvikling - fælles såvel som individuel - gennem aktiv læring. 

Længere nede på siden har vi samlet et par gode bud på oplagte teambuildingaktiviteter i Vejle.

Skab varige forandringer med teambuilding i Vejle

Det er nok ikke nogen hemmelighed, at medarbejderne er virksomhedens vigtigste aktiv. Derfor er det også vigtigt, at der er et kontinuerligt fokus på både motivation, udvikling og relationer - både i og på tværs af teams og afdelinger. Med teambuilding i Vejle har I gennem samarbejdsøvelser og motiverende konkurrencer af forskellig karakter mulighed for at træne kommunikation og teamwork - og ikke mindst fremhæve styrken i jeres forskelligheder. Når der gives plads til både de sociale og lærende elementer, er det muligt at høste et optimalt udbytte og skabe varige forandringer i teamet.

Vejle giver jer ideelle omgivelser til teambuilding

Vejle er en oplagt lokation til teambuilding. Med nem adgang til både by, natur og vand er der ideelle muligheder for at skabe de perfekte rammer for et vellykket firmaarrangement. I Vejle centrum kan I udforske byrummet på helt nye måder i medrivende konkurrencer, der bringer jeres forskellige styrker og kommunikation i spil. Den rige natur omkring Vejle og ikke mindst Vejle Fjord er også oplagt til udendørs teambuildingaktiviteter - hvad enten det er på land eller vand. 

Hos CoastZone samarbejder vi desuden med førende hoteller og konferencecentre, venues og oplevelsessteder fordelt over hele Danmark. Det gælder naturligvis også for Vejle. Her kan eksempelvis Hotel Vejlefjord eller Comwell Kellers Park sørge for fuldendte omgivelser og faciliteter med rig mulighed for både indendørs og udendørs teambuilding. I kommer for en stund langt væk fra hverdagen og får fornyet jeres energi. 

Lad CoastZone stå for jeres firmaarrangement i Vejle 

Siden 2004 har vi stået for værdiskabende teambuilding rundt om i hele landet. Og hvert år bliver det til mere end 650 arrangementer. Vi står naturligvis også klar til at stable et skræddersyet firmaarrangement i Vejle på benene for jer. Som altid bringer vi vores erfaring, professionalisme og passion for mennesker i spil. Vi ordner alt det praktiske, så I kan bevare fokus på hinanden og den gode oplevelse. Kontakt os i dag, og få uforpligtende sparring til jeres næste firmaarrangement i Vejle. 

De motiverende indslag i mødedagen har tydeliggjort betydningen af at arbejde sammen. Vores vigtigste mål med aktiviteterne var det sociale, og det opnåede vi til fulde, men vi fik også nogle sjove indspark til, hvor vigtigt det er at kommunikere i det daglige, og hvor væsentlig en planlægningsfase er. Det ved vi selvfølgelig godt, men det er bare en anden måde at opleve det på.

Claus Paulsen

Project & Portfolio Manager, Grundfos IT

Udvalgte aktiviteter i Vejle og omegn

Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Outdoor Teambuilding

Udfordr dig selv og dit team i naturens eget oplevelsesunivers! Vælg mellem flere fede aktiviteter på land og vand for netop dén oplevelse, der booster jeres teamenergi!
9,2
Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 15.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 650,-
Et team a fem personer på en brostensgade hvor de er i gang med teambuildingaktiviteten Urban Experience

Urban Experience

Kultur og konkurrence danner rammerne om en anderledes oplevelse i byrummet. Opdag nye sider af byen og hinanden gennem quiz og kreativ problemløsning.
9,2
København og Aarhus
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Kvinde firer sig på tværs af en fængselsgård under teambuildingaktiviteten  Fangeflugten

Fangeflugten

Fangeflugten er en energigivende teamoplevelse, hvor I sammen skal løse opgaver og være opfindsomme for at flygte fra FÆNGSLET's autentiske rammer.
8,6
FÆNGSLET, Horsens
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Smilende mennesker og i midten en kvinde med hænderne over hovedet som fejrer sin succes i teambuildingaktiviteten Viljens Vej

Viljens Vej

Viljens Vej er et aktivt escape room i autentiske omgivelser. Historier og opgaver aktiveres automatisk på jeres tablet, og I må være opfindsomme, når I undersøger flugtveje.
9,2
FÆNGSLET, Horsens
4 - 400 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.860,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 405,-
Foto i fugleperspektiv af Koldinghus hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten I kongernes fodspor

Teamwork gennem tid og rum

Rejs tilbage i tiden og oplev nye sider af historien og hinanden. Den gamle kongeborg Koldinghus er jeres spilleplade, når I løser opgaver og kommer tættere på hinanden.
9,2
Koldinghus, Kolding
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon