Teambuildingcenter

Når I investerer tid i fællesskabet og ønsker at dele gode oplevelser med hinanden, er det ikke ligegyldigt, hvorhenne I samler jeres team. Ved at forlade arbejdspladsens vante rammer og prøve kræfter med anderledes udfordringer lærer I andre sider af hinanden at kende og styrker sammenholdet.

Velkommen i CoastZone Performance Center

CoastZone Performance Center er vores helt eget teambuildingcenter i i Tørring ved Vejle. På vores hjemmebane holder vi fast i, at det gode samarbejde kan trænes, hvorfor vi gerne kombinerer vores aktive teamøvelser med refleksion og faglige indlæg. På den måde skaber vi oplevelser, som både involverer og motiverer i nuet og har potentiale til at forme og forvandle jeres team på sigt. Kom og få en anderledes dag med udbytterig teambuilding.

Danmarks største teambuildingcenter

CoastZone Performance Center er Danmarks største teambuildingcenter og danner ramme om alle former for teambuilding - for det lille team såvel som hele virksomheden. Det 89.000 kvm. store naturområde giver jer alle muligheder for at udfolde jer. Med både sø, skov, plæner, gokartbane, ATV- og offroad bane, klatring samt mødelokaler og festlokale indbyder den store grund til utallige oplevelser; både de uformelle og aktive samt de faglige og fordybende.

Uanset om I er 4 eller 2.000 deltagere kan I altså styrke jeres relationer og arbejde målrettet med jeres samarbejde. Forplejning og overnatning er naturligvis også dele af den løsning, der fuldender jeres dag i vores teambuildingcenter.

Faciliteter til ethvert arrangement

Faciliteterne i CoastZone Performance Center giver os mulighed for at skræddersy præcis det arrangement, I drømmer om fra halve til hele dage. Måske vil I prøve kræfter med teambuilding til jeres næste firmaarrangement eller er på udkig efter en fokuseret ramme til målrettet udvikling af jeres medarbejdere? Måske mangler I plads til at kickstarte året eller en ny strategi på en aktiv måde eller står over for planlægningen af den årlige sommerfest?

Kombiner for eksempel en dag fuld af aktive oplevelser og samarbejdsøvelser med middag og fest om aftenen. Alt efter jeres ønsker sørger vi for mad, musik, festtema, udsmykning, underholdning og overnatning. Vi arrangerer også med glæde transport, så I kan få hele organisationen med til jeres næste store event i Danmarks største teambuildingcenter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke aktiviteter tilbydes i CoastZone Performance Center? Her tilbyder vi en lang række teambuildingaktiviteter ude og inde. Mange lokkes af den store udendørs gokartbane, muligheden for offroad kørsel på ATV eller i firehjulstrækkere og den udfordrende forhindringsbane i skoven. Kombineret med indendørs kursus- og eventfaciliteter er det store naturområde et perfekt rum for teambuilding.

Luftfoto af teambuildingcenter med tilhørende gokartbane

Martin Lotzkat

Account Manager
Meget professionelt personale, gode omgivelser, behagelig stemning og god forplejning - mere kunne vi ikke forvente. Vi havde alle sammen en god dag på tværs af afdelinger og funktioner.

Rafal Barton Sørensen

Head of HSE, Muehlhan A/S

Forslag til teambuilding i CoastZone Performance Center

En mand i en gokart får introduktion til disciplinen af en anden mand inden han skal i gang med CoastZone Le Mans

Le Mans

I det tempofyldte set-up er der brug for en stærk fælles indsats, når I indtager førersædet og samtidig møder alsidige udfordringer på land, til vands og i luften.
9,2
Tørring
36 - 200 personer
Udendørs
5 timer
Året rundt
kr. 40.600,-
for 36 personer
pr. ekstra person kr. 850,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Gokartkørere klar til start til Gokart Race i CoastZone Performance Center

Gokart Race

Kan I ikke få nok af fart og spænding og bare MÅ finde ud af, hvem der er den hurtigste og dygtigste gokartkører på kontoret? Så tag udfordringen op i et intenst Gokart Race.
9,5
Tørring
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 10.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 500,-

Andre lokationer

 • Comwell Kellers Park som er en af CoastZones samarbejdspartnere

  CoastZones samarbejdspartnere

  Vi samarbejder med de førende hoteller, konference - og oplevelsessteder landet over. Få inspiration til, hvor I kan afholde jeres arrangement.
  Læs mere
 • I en skov i Jylland er en gruppe mennesker i færd med at samle performance puzzle som er en udendørs teambuilding aktivitet

  Teambuilding i Jylland

  Oplev Jyllands mange muligheder for anderledes teambuilding; i byen, naturen eller usædvanlige lokationer som for eksempel FÆNGSLET.
  Læs mere
 • Tre mennesker i en skov i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure som kan afvikles på Fyn

  Teambuilding på Fyn

  Udnyt Fyns skønne naturområder og hyggelige byliv; og ryk tættere på hinanden, mens I sprænger rammerne og får et sundt afbræk fra hverdagen.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej