Teambuilding på Sjælland

Her på siden finder du forskellige muligheder for teambuilding på Sjælland.

Vi samarbejder med en lang række hoteller, konferencecentre og andre spændende lokationer rundt omkring på Sjælland. Vores liste over samarbejdspartnere er lang, og vi er hele tiden i dialog med nye, spændende steder. Har I selv en ønskelokation? Vi iværksætter hellere end gerne nye samarbejder, ligesom vi også gerne kommer ud til jeres adresse.

Forslag til teambuilding på Sjælland

Vi har hver dag flere arrangementer i og uden for København. En anden af vores populære lokationer, hvor vi også har et af vores egne kontorer, er Rungstedgaard.

Vi tilbyder teambuilding på hele Sjælland; og hvis I har afdelinger flere forskellige steder, sammensætter vi gerne et fælles forløb på forskellige lokationer og samler eventuelt alle til en afsluttende dag, hvor vi binder en sløjfe på de mange oplevelser og reflekterer over udbyttet.

Oplevelser i den gamle have

Tag for eksempel teamet eller hele personalet med i Tivoli, og oplev sjælen i den gamle have på en ny måde, når I løser gåder, besvarer spørgsmål og udfordres i samarbejdsøvelser rundt i parken. Tivolis sjæl er et interaktivt spil, hvor et virtuelt univers er med til at skabe grobund for virkelige relationer. Oplevelsen giver jer mulighed for at udforske Tivoli og undersøge nye muligheder i jeres samarbejde på en energigivende og fantasifuld måde.

Endnu en oplevelse, Tivoli byder på, er vores populære Tivoli GPS Adventure, der gennem et motiverende spil afspejler hverdagens velkendte udfordringer med kommunikation, og bekræfter værdien af vidensdeling på tværs af kompetencer, geografi og adfærd. Brugen af gamification booster fokus og involvering, og forstærker både energi, indsigt og udbytte af de praktiske erfaringer.

Konkurrence i hovedstadens gader

Hvis I er i København, anbefaler vi også at opleve hovedstadens urbane liv med Spot On. Det er en anderledes sightseeing, hvor I styrker jeres viden om byen, jeres virksomhed og hinanden på en fællesskabsstyrkende måde. Træd ind i en verden, hvor virkeligheden og det virtuelle univers smelter sammen. De fysiske omgivelser er spillepladen, hvor I agerer brikker i små teams.

Jeres tablet viser en lang række spots, der aktiveres ved bevægelse. Under tidspres og i tæt konkurrence med de andre teams skal I hente point ved at knække koder og gætte gåder, svare på spørgsmål og pusle tal, tage billeder og optage videoer og på anden vis klare udfordringer af praktisk og kreativ karakter.

Aktiviteter ved Rungsted Kyst

I er også mere end velkomne til spændende teambuilding hos Rungstedgaard. Vi har haft kontor og faste aktiviteter på Rungstedgaard siden 2007, hvilket gør, at vi føler os helt på hjemmebane og ved, hvordan I opnår det optimale udbytte af hotellet, skoven, havet, stranden og ikke mindst havnen omkring. Under åben himmel skruer vi op for teamdynamikken og udfordrer jer i en række praktiske opgaver, der giver jer nye fælles erfaringer og fremhæver det positive i jeres forskelligheder.

Oplevelser på hele Sjælland

Uanset hvor på Sjælland, I ønsker teambuilding, skræddersyer vi oplevelserne til jer. På den måde sikrer vi, at fokus er på netop det behov, den udfordring eller de mål, I står over for. Efter jeres præferencer kan vores teambuilding foregå både indendørs og udendørs, på alle tider af året, og med eller uden fysisk krævende aktiviteter. Vi hjælper jer også meget gerne på jeres næste firmatur til udlandet, hvis I vil overskride grænser i bogstavelig forstand.

For at målrette jeres teambuilding, sparrer vi med jer forud for planlægningen. Overvej for eksempel, om der er nogen blandt medarbejderne med særlige behov eller eventuelle begrænsninger. Nogle af vores udendørs aktiviteter kræver en vis fysik, som for eksempel mountainbike, kajak og paddle board. Andre af aktiviteterne er mindre aktive for kroppen og sætter i stedet gang i refleksioner og mental problemløsning.

Uforpligtende rådgivning

CoastZone er landets største leverandør af teambuilding til virksomheder. Vi har opøvet erfaring siden 2004, og hvert år står vi bag mere end 650 arrangementer, hvor målet er at udvikle og bringe teams tættere sammen. Her på siden fokuserer vi på spændende og udbytterige oplevelser, der dyrker fællesskabet. Hvis I leder efter længere udviklingsforløb, for eksempel om medarbejder- og lederudvikling eller virksomhedskultur, kan I gå på opdagelse i vores univers af udvikling.

Kontakt os, så vi kan hjælpe dig med at finde frem til både den rigtige lokation på Sjælland og ikke mindst det indhold, som matcher jeres mål med teambuilding.

Gruppe a 7 personer giver hinanden high five under teambuilding på Sjælland
For os, der stod med forberedelserne, var det en gave, at I fangede vores ønsker, som sprang i mange retninger. Der har været den helt rigtige vekslen mellem energiske oplæg, gruppedrøftelser og praktiske øvelser. Vi håber, at vi får lejlighed til at samarbejde med jer igen, og vil varmt anbefale jer ude i verden.

Nina Lindegaard

Direktionssekretær, Selandia
Fem glade mennesker samler hænderne til kampråb efter succesfuld teambuilding aktivitet

Find inspiration til teambuilding

Vores erfarne instruktører sætter jer i bevægelse gennem aktiviteter, der involverer og motiverer. Her får du et samlet overblik over de mange aktiviteter, vi tilbyder.
Læs mere

Udvalgte aktiviteter på Sjælland

Luftfoto af Tivoli København hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten Tivoli GPS Adventure

Tivoli GPS Adventure

Træn kommunikation og vidensdeling, når I på tværs af kompetencer, adfærd og ikke mindst geografi skal løse opgaver og samle point i Tivoli.
9,5
Tivoli, København
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Røde støvler på et bræt der krydser en vej inde i Tivoli København hvor man kan prøve teambuilding med Tivolis Sjæl

Tivolis Sjæl

Tivolis Sjæl er dynamisk og interaktiv teambuilding med quiz og gåder i Tivolis farverige omgivelser. I udforsker både den gamle have og hinandens styrker og svagheder.
9,2
Tivoli, København
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Et team a fem personer på en brostensgade hvor de er i gang med teambuildingaktiviteten Urban Experience

Urban Experience

Kultur og konkurrence danner rammerne om en anderledes oplevelse i byrummet. Opdag nye sider af byen og hinanden gennem quiz og kreativ problemløsning.
9,2
Hele landet
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Team Stand Up Paddle

Hop i badetøjet og bliv udfordret på balance og kommunikation, når jeres team skal konkurrere på Stand Up Paddle. Her er der frisk luft, glæde og energi!
9,1
Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 11.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 525,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Let's Puzzle

I mødes online og stilles over for en bred vifte af udfordringer. Samarbejdet aktiveres via konkurrence, og I kan kun vinde, hvis alle teammedlemmer bringer viden og kompetencer i spil.
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Mere inspiration til teambuilding på Sjælland

 • Fem glade mennesker samler hænderne til kampråb efter succesfuld teambuilding aktivitet

  Find inspiration til teambuilding

  Vores erfarne instruktører sætter jer i bevægelse gennem aktiviteter, der involverer og motiverer. Her får du et samlet overblik over de mange aktiviteter, vi tilbyder.
  Læs mere
 • Comwell Kellers Park som er en af CoastZones samarbejdspartnere

  CoastZones samarbejdspartnere

  Vi samarbejder med de førende hoteller, konference - og oplevelsessteder landet over. Få inspiration til, hvor I kan afholde jeres arrangement.
  Læs mere
 • Fem medarbejdere samlet rundt om et bord til et firmaarrangement i København

  Teambuilding i København

  København inviterer til teambuilding i storby såvel som natur. Udforsk for eksempel Tivoli og det urbane liv gennem nye oplevelser, der styrker fællesskabet.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej