Teambuilding i Jylland

Leder I efter et teambuildingforløb, men synes, at det er svært at finde det helt rigtige, der ligger geografisk godt i forhold til jer? CoastZone dækker teambuilding i hele landet - og vi har mange muligheder for jer rundt omkring i Jylland.

Vi samarbejder med en lang række hoteller, konferencecentre og lokationer, og vi kommer også gerne ud til jeres adresse. Det er helt op til jer, om I ønsker, at dagen skal foregå i vante rammer eller i nye omgivelser.

Forslag til teambuilding i Jylland

Jylland åbner op for rigtig mange muligheder. Nogle af de jyske byer, hvor vi arrangerer mest teambuilding, er Aarhus, Silkeborg, Horsens, Vejle og Kolding.

Urban Experience i Aarhus

I Aarhus er vi også på hjemmebane. Her har vi et af vores kontorer, og vi kender byen og omgivelserne særdeles godt. Vi vil gerne fremhæve Aarhus’ skønne natur, hvor vi virkelig kan udnytte skovene og havet til aktiv teambuilding.

Hvis I i stedet ønsker at udforske byrummet, kan vi især anbefale Urban Experience, der sætter gang i jeres samarbejdsevner på en anderledes og konkurrencedrevet måde. Urban Experience er kultur og konkurrence forenet i et interaktivt spil, hvor alle kan være med. Her beriges I af nye indtryk og fælles oplevelser. Sammen tager I på en sjov og spændende rejse gennem byens mange kvarterer; på kanten af virkelighed og den virtuelle verden.

Under tidspres og i tæt konkurrence med de andre teams skal I rundt og hente point; knække koder og gætte gåder, svare på spørgsmål og pusle tal, skyde billeder og videoer og på anden vis klare udfordringer af praktisk og kreativ karakter. Det gælder om at være taktisk og i tæt dialog gennem hele spillet. I må dele viden og vise beslutsomhed. Løsningerne bringer jer ikke kun tættere på mål, men også tættere på hinanden.

Oplevelser omkring søerne i Silkeborg

Silkeborg er en anden oplagt lokation for teambuilding i Jylland, hvor den skønne natur inviterer til udendørs teambuilding. Når man siger Silkeborg, kredser tankerne straks om de smukke søer; fra den blanke og rolige vandoverflade til de omkringliggende grønne stier.

Vi samarbejder med Hjejleselskabet, så I kan komme med en tur på Hjejlen - den kendte hjuldamper med oprindelse helt tilbage i 1861, der stadig sejler med sin originale dampmaskine rundt på Silkeborgsøerne. Selskabet har otte unikke hjejlebåde, så hele jeres organisation kan være med, når I trækker stikket i nogle timer og oplever ”mindfulness anno 1861”, som Hjejleselskabet selv så fint formulerer det.

På hjejlebådene kan I slappe af og nyde roen langs noget af Danmarks smukkeste natur; i dagtimerne med blå himmel og vand, der går i ét, men også til aftensejlads, hvor udsigten om muligt er endnu smukkere. På Hjejlebådene kan vi også arrangerer firmafester og andre arrangementer, som må siges at være nogle helt særlige rammer, I sjældent finder andre steder.

Kongeborgen i Kolding som jeres spilleplade

I Kolding har I rig mulighed for at engagere jer i teambuilding med os, hvor vi udnytter både by, skov og vand til fulde. Det er også i denne by, I har mulighed for en helt særlig oplevelse, hvor I gennem kreativitet, konkurrence og historie går I kongernes fodspor på Koldinghus.

Koldinghus er et levende stykke Danmarkshistorie med 750 år på bagen. I dag er det også en unik ramme om teambuilding. Oplev, hvordan kongeborgen tager sig ud i den digitale verden, når I sammen går på opdagelse i historiske hemmeligheder. Alle sanser er i spil, og I oplever både nye, interessante sider af historien – og af hinanden.

Forestil jer de kongelige gemakker som jeres spilleplade, hvor I agerer brikker. Det er en spændende konkurrence ude og inde, hvor I med kort og tablet i hånden bevæger jer rundt i små teams. I navigerer mellem historiske nøglepunkter og pointgivende opgaver, der på forskellig vis sætter jeres viden og samarbejde på prøve; sammen knækker I koder og svarer på spørgsmål, tager billeder og fortolker historien praktisk og kreativt.

Fængslende rammer i Horsens

Horsens er endnu en oplagt lokation for jeres teambuilding med en central placering i Jylland, mange grønne områder og beliggende tæt på det åbne hav. Rammerne er derfor sat til et væld af sjove udendørs aktiviteter – og en af de helt særlige muligheder, vi har i Horsens, er det gamle fængsel.

I FÆNGSLET møder teambuilding et stykke Danmarkshistorie, når jeres samarbejde udfoldes under åben himmel i det tidligere Horsens Statsfængsel. Det er en aktiv fællesoplevelse og et interessant kig ind i en ellers lukket verden, hvor sammenhold er helt essentielt. Vi indlever os fuldstændigt i livet bag tremmerne, når I fordelt i mindre teams afspejler de mange små fællesskaber, der typisk huserer i et fængsel. Omkranset af pigtråd møder I praktiske og logiske udfordringer, der med et sjovt og nervepirrende twist relaterer til den hverdag, der engang udspillede sig her.

Sammenhold er nøglen til jeres succes: Når I krydser fængselsgården svævende over jorden, smugler handelsvarer forbi vagterne, orienterer jer i blinde, undslipper håndjernene og følger en kompleks flugtplan. Rappelling ud i friheden, der virkelig lader jer mærke spændingen i hele kroppen, kan blive en helt særlig afrunding på en spændende oplevelse, I sent vil glemme.

Rådgivning og sparring

I har således mange muligheder for teambuilding i Jylland; og vi arrangerer med glæde spændende oplevelser i andre dele af landet end de ovenstående eksempler. Besøg også vores univers af udvikling, hvor vi sammensætter målrettede forløb, som uddanner og udvikler teams og medarbejdere. Kontakt os i dag, så planlægger vi teambuilding efter jeres ønsker, rammer og mål.

I en skov i Jylland er en gruppe mennesker i færd med at samle performance puzzle som er en udendørs teambuilding aktivitet

Ove Rokkedal

Commercial Manager
CoastZone har leveret et af de bedste arrangementer, jeg hidtil har fået af en ekstern teambuildingleverandør. Den indledende fase var behagelig; CoastZone spurgte ind til opgaven, kom med forslag til hvad vi kunne inddrage og gav os en fornemmelse af, at de havde hørt og forstået vores ønsker og behov. På selve dagen levede CoastZone fuldt ud op til, hvad vi havde aftalt.

Kathe Errity

Senior Assistant, Novo Nordisk

Udvalgte aktiviteter i Jylland

Kvinde firer sig på tværs af en fængselsgård under teambuildingaktiviteten  Fangeflugten

Fangeflugten

Fangeflugten er en energigivende teamoplevelse, hvor I sammen skal løse opgaver og være opfindsomme for at flygte fra FÆNGSLET's autentiske rammer.
8,6
FÆNGSLET, Horsens
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Smilende mennesker og i midten en kvinde med hænderne over hovedet som fejrer sin succes i teambuildingaktiviteten Viljens Vej

Viljens Vej

Viljens Vej er et aktivt escape room i autentiske omgivelser. Historier og opgaver aktiveres automatisk på jeres tablet, og I må være opfindsomme, når I undersøger flugtveje.
9,2
FÆNGSLET, Horsens
4 - 400 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.860,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 405,-
Foto i fugleperspektiv af Koldinghus hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten I kongernes fodspor

Teamwork gennem tid og rum

Rejs tilbage i tiden og oplev nye sider af historien og hinanden. Den gamle kongeborg Koldinghus er jeres spilleplade, når I løser opgaver og kommer tættere på hinanden.
9,2
Koldinghus, Kolding
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Outdoor Teambuilding

Udfordr dig selv og dit team i naturens eget oplevelsesunivers! Vælg mellem flere fede aktiviteter på land og vand for netop dén oplevelse, der booster jeres teamenergi!
9,2
Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 15.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 650,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,5
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Let's Move

Saml medarbejderne på tværs af lokationer - fysisk såvel som online - og træn kommunikationen. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer og bekræfter værdien af vidensdeling.
9,2
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
To røde kajakker med to personer i hver på åbent hav under et Adventure Race

Adventure Race

Fællesskabet er i fokus, når I skal løse udfordringer i naturen som et team - både på mountainbike, til fods og i kajak. Et oplagt valg, når I vil udfordres i fysiske rammer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 19.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Inspiration til lokationer i Jylland

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon