Teambuilding i Horsens

Holder din virksomhed til i Horsens og omegn? Vi arrangerer teambuilding i form af spændende oplevelser og udvikling over hele landet, ikke mindst i Horsens.

Horsens er en oplagt lokation for jeres teambuilding med en central placering i Jylland, mange grønne områder og tæt beliggende på det åbne hav. Rammerne er derfor sat til et væld af aktive udendørs aktiviteter – og en af de helt særlige muligheder, vi har i Horsens, er det gamle statsfængsel.

Mindeværdige oplevelser i FÆNGSLET

Vi samarbejder med mange spændende lokationer rundt omkring i landet. FÆNGSLET i Horsens er en af de mest populære steder, som vi gennem teambuilding gør til vores eget.

I FÆNGSLET møder teambuilding et stykke Danmarkshistorie, når jeres samarbejde udfoldes under åben himmel i det tidligere Horsens Statsfængsel. Det er en aktiv fællesoplevelse og et interessant kig ind i en ellers lukket verden, hvor sammenhold er helt essentielt. Vi indlever os i livet bag tremmerne, når I fordelt i mindre teams afspejler de mange små fællesskaber, der typisk huserer i et fængsel; omkranset af pigtråd møder I praktiske og logiske udfordringer, der med et sjovt og nervepirrende twist relaterer til den hverdag, der engang udspillede sig her.

Sammenhold er nøglen til jeres succes: Når I krydser fængselsgården svævende over jorden, smugler handelsvarer forbi vagterne, orienterer jer i blinde, undslipper håndjernene og følger en kompleks flugtplan. Rappelling ud i friheden, der virkelig lader jer mærke spændingen i hele kroppen, kan blive en helt særlig afrunding på en spændende oplevelse, I sent vil glemme.

Erfaringer der skaber grobund for mere

En oplevelse som teambuilding i FÆNGSLET skaber en fælles referenceramme, som I kan trække på i dagligdagen på jeres arbejdsplads. I CoastZone har vi altid fokus på det enkelte teams mål, ønsker og udfordringer; derfor skaber vi ikke blot en spændende oplevelse i nuet, men har også blik for den langsigtede effekt. Gennem problemløsning, fysisk såvel som mental, lærer I at opdage styrken i jeres forskelligheder, hvilket bliver en af de mange udbytterige indsigter, I senere kan bruge i samarbejdet med hinanden.

Muligheder i Horsens og omegn

Vi arrangerer teambuilding overalt i landet og møder jer dér, hvor I er eller gerne vil være. Vi kommer gerne ud til jeres adresse eller til en anden lokation, I foretrækker – og vi sørger med glæde for transport, så I kan få hele organisationen med.  

Gå på opdagelse i et udvalg af vores aktiviteter nederst på siden. Du er også mere end velkommen til at kontakte os og bruge os som sparringspartner; så vælger vi sammen den optimale lokation og sammensætter den oplevelse, som passer til netop jeres mål med dagen.

FÆNGSLET i Horsens hvor man kan lave teambuilding
Det var et rigtig godt arrangement, som fuldt ud levede op til forventningerne. Instruktørerne fik engageret vores teams, og der blev helt sikkert skabt nye relationer mellem vores medarbejdere.

Kasper Kærgård

Business Development Director, Flexa4Dreams A/S
Fem glade mennesker samler hænderne til kampråb efter succesfuld teambuilding aktivitet

Find inspiration til teambuilding

Vores erfarne instruktører sætter jer i bevægelse gennem aktiviteter, der involverer og motiverer. Her får du et samlet overblik over de mange aktiviteter, vi tilbyder.
Læs mere

Udvalgte aktiviteter i Horsens og omegn

Kvinde firer sig på tværs af en fængselsgård under teambuildingaktiviteten  Fangeflugten

Fangeflugten

Fangeflugten er en energigivende teamoplevelse, hvor I sammen skal løse opgaver og være opfindsomme for at flygte fra FÆNGSLET's autentiske rammer.
8,6
FÆNGSLET, Horsens
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 10.460,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 455,-
Smilende mennesker og i midten en kvinde med hænderne over hovedet som fejrer sin succes i teambuildingaktiviteten Viljens Vej

Viljens Vej

Viljens Vej er et aktivt escape room i autentiske omgivelser. Historier og opgaver aktiveres automatisk på jeres tablet, og I må være opfindsomme, når I undersøger flugtveje.
9,2
FÆNGSLET, Horsens
4 - 400 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.860,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 405,-
Foto i fugleperspektiv af Koldinghus hvor man kan prøve teambuildingaktiviteten I kongernes fodspor

I kongernes fodspor

Rejs tilbage i tiden og oplev nye sider af historien og hinanden. Den gamle kongeborg Koldinghus er jeres spilleplade, når I løser opgaver og kommer tættere på hinanden.
9,2
Koldinghus, Kolding
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Et team a fem personer på en brostensgade hvor de er i gang med teambuildingaktiviteten Urban Experience

Urban Experience

Kultur og konkurrence danner rammerne om en anderledes oplevelse i byrummet. Opdag nye sider af byen og hinanden gennem quiz og kreativ problemløsning.
9,2
Hele landet
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Vi hjælper dig på vej