Teambuilding i Herning

Teambuilding kan være mange forskellige ting, og det er velegnet til både store og små grupper af mennesker. Hos CoastZone er vores fornemmeste opgave at skræddersy et arrangement, der sørger for at ryste jer godt og grundigt sammen. I en virksomhed, hvor der er fart over feltet, er det vigtigt indimellem at møde hinanden uden for arbejdsregi, da det giver nogle helt andre relationer kollegaerne imellem. Og det er ikke bare noget, vi siger. Det er nemlig bevist, at teambuilding styrker relationerne og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Lader du  os stå for dit næste firmaarrangement, er der garanti for masser af smil og grin, og I vil alle blive udfordret på mange forskellige parametre, der efterlader jer med en god følelse samt en masse fornyet energi og gåpåmod. Læs videre, hvis du er nysgerrig efter at vide mere om teambuilding i Herning, og se udvalgte aktiviteter nederst på siden.

Oplev et gennemført arrangement

Når vi planlægger dit teambuilding-arrangement,  kan du være sikker på at møde op til et gennemført event, hvor vi har målrettet aktiviteterne til jeres medarbejdere. Siden 2004 har vi arrangeret teambuilding, og vores mange års erfaring er din sikkerhed for et godt arrangement, hvor der bliver taget højde for jer som virksomhed.

Hos CoastZone sammensætter vi aktiviteter og opgaver alt efter, hvor mange timer I har til rådighed. Her kan I blive udsat for et væld af spændende, sjove og ikke mindst udfordrende øvelser, der bringer jeres samarbejde i spil på nye og givende måder. Det kan være i form af forskellige fysiske udfoldelser, maritime oplevelser, strategiske opgaver, konkurrence og meget andet.

Meningen med alle øvelserne og aktiviteterne er først og fremmest at forbedre jeres samarbejde og styrke fællesskabet. I de fleste tilfælde resulterer det nemlig i en større indbyrdes forståelse, og det kan bidrage til endnu mere og endnu bedre samarbejde og sammenhold.

Lad CoastZone stå for teambuilding i Herning

Tre år i træk er vi blevet kåret som ”Årets bedste teambuildingleverandør”, og det er noget, vi er meget stolte af. Men det er heller ikke helt tilfældigt, at prisen er gået til os hele tre gange. Vi er nemlig specialister på området. Vi arbejder med mennesker hver dag, og brænder for at udvikle teams og medarbejdere og mærke deltagernes glæde både under og efter et teambuildingarrangement. Derfor håber og tror vi på, at vi også kan hjælpe dig og dit team.

Læs mere om teambuilding med CoastZone, se alle vores aktiviteter eller kontakt os i dag og bliv klogere på dine muligheder hos os. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Fem glade mennesker samler hænderne til kampråb efter succesfuld teambuilding aktivitet

Ove Rokkedal

Commercial Manager
CoastZone har leveret et af de bedste arrangementer, jeg hidtil har fået af en ekstern teambuildingleverandør. Den indledende fase var behagelig; CoastZone spurgte ind til opgaven, kom med forslag til hvad vi kunne inddrage og gav os en fornemmelse af, at de havde hørt og forstået vores ønsker og behov. På selve dagen levede CoastZone fuldt ud op til, hvad vi havde aftalt.

Kathe Errity

Senior Assistant, Novo Nordisk

Udvalgte aktiviteter i Herning

Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Trafiklys som illustration til teambuildingaktiviteten Rush Hour

Rush Hour

Rush Hour er et stemningsfyldt 1:1 brætspil, hvor I er levende brikker i storbyens fiktive trafikpropper. Her er samarbejde den absolutte gamechanger!
9,5
Hele landet
8 - 200 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 8.400,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Sejlskib i træ som kan danne rammen om teambuilding med succesoplevelser til søs

Maritime succesoplevelser

Luften er frisk og tiden står stille ombord på sejlskibet, der danner ramme om hygge og interessante oplevelser. I udforsker nyt territorie med fællesskab i fokus.
9,2
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt

Vi hjælper dig på vej