Teambuilding i Aarhus

Som Danmarks største teambuildingleverandør, tilbyder vi teambuilding i Aarhus til netop jeres behov. Udforsk det århusianske byrum i det interaktive Urban Experience, find balancen i Stand Up Paddle eller test jer selv og hinanden i de ni intelligenser med Brain Game. I Aarhus er vi i den grad på hjemmebane; vi kender byen og omgivelserne særdeles godt, og er eksperter i at planlægge teambuildingaktiviteter netop her.

Teambuilding i Aarhus byder på aktiviteter for enhver

Aarhus er en by med mange muligheder, og her byder vi på en god række af udfordrende og underholdende teambuildingaktiviteter i hyggelige omgivelser. Fra unikke aktiviteter i hjertet af Aarhus til medrivende konkurrencer i grønne områder og teamwork ude i bølgerne - hos CoastZone skaber vi de perfekte rammer for afholdelse af jeres firmaarrangement i Aarhus. Vi tilbyder blandt andet:

  • Aktivt GPS-eventyr, hvor kommunikation er nøglen til målet.
  • Hjernevridende konkurrencer med fokus på vidensdeling.
  • Udfordrende opgaver, der tester teamdynamikken og fællesskabet.

I har med andre ord masser af muligheder for at få en helt særlig dig i Aarhus fyldt med øvelser og aktiviteter, der sætter jer på prøve som team og individer. Vi vil også gerne fremhæve Aarhus’ skønne natur, hvor vi virkelig kan udnytte de omkringliggende skove i vores CoastZone Challenge samt havet til aktiv teambuilding med Team Stand Up Paddle. Hvis I i stedet ønsker at udforske byrummet, kan vi blandt andet anbefale Urban Experience, der sætter gang i jeres samarbejdsevner på en anderledes og konkurrencedrevet måde.

Udforsk Aarhus i vores ultimative Urban Experience

Urban Experience er kultur og konkurrence forenet i et interaktivt spil, hvor alle kan være med. Her bliver I beriget af nye indtryk og fælles oplevelser. Sammen tager I på en anderledes og spændende rejse gennem byens mange kvarterer; på kanten af virkelighed og den virtuelle verden. 

Under tidspres og i tæt konkurrence med de andre teams skal I rundt og hente point; knække koder og gætte gåder, svare på spørgsmål og pusle tal, skyde billeder og videoer og på anden vis klare udfordringer af praktisk og kreativ karakter. Det gælder om at være taktisk og i tæt dialog gennem hele spillet. I må dele viden og vise beslutsomhed. Løsningerne bringer jer ikke kun tættere på målet, men også tættere på hinanden.

Nære samarbejdspartnere i Aarhus og Jylland

Ønsker I at komme lidt væk fra vante omgivelser og tage hele teamet med på oplevelser og teambuilding i Aarhus? Vi arbejder over hele landet og har et stort netværk af samarbejdspartnere, hvor flere af dem befinder sig i Aarhus. Hvis I leder efter et hotel eller en anden lokation i Aarhus, som kan danne rammen om jeres teambuilding her, hjælper vi også for dette. Vi arbejder tæt sammen med blandt andre Comwell Aarhus og HORISONT Hotel & Konference, som har perfekte forhold for at afholde jeres firmaarrangement i Aarhus med medarbejderne.

Hvis I ønsker at booke et bestemt sted i Aarhus eller omegn, som I ikke finder på vores liste over samarbejdspartnere, hører vi meget gerne fra jer alligevel. Vi etablerer løbende nye samarbejder og kan arrangere teambuilding i Aarhus på enhver lokation og venue, der passer til jeres behov og ønsker.

Små og store firmaarrangementer i Aarhus

Hos CoastZone tilbyder vi både korte, afgrænsede forløb, hvor jeres mål måske er et sundt afbræk fra hverdagen, men også store events med fuld facilitering. Vi rykker tæt på i dén grad, I ønsker det og planlægger alting ned til mindste detalje. Samtidig koordinerer vi med alle leverandører, så I hverken skal bekymre jer om logistik eller samspil. Vi kan også træde til som sparringspartner, hvor vi sammen skaber en oplevelse på jeres præmisser med hensyn til de unikke traditioner, der netop er jeres. 

Vi målretter teambuilding i Aarhus efter jeres ønsker, mål og anledning til at samles. På den måde sikrer vi jer udbytterige oplevelser med fokus på både fællesskab og udvikling. Vores teambuilding handler også om at sætte jer i bevægelse - fysisk såvel som mentalt - så I rykker jer som mennesker og skaber en tættere forbindelse som team. De fysiske og tidsmæssige rammer tilpasser vi fuldstændig efter jeres ønsker og mål.

Vælg professionel teambuilding i Aarhus

Vi står klar til at rådgive jer fra første sekund, og hjælper jer også gerne med at blive klogere på, hvad jeres firmaarrangement i Aarhus kan indebære. Sammen med os kan du roligt læne dig tilbage og lade os stå for alt det praktiske. Vi kan stå for al planlægning, udførsel og opfølgning - alt I skal gøre er at bringe den gode gejst og holdånd på dagen. Mange af vores oplevelser kan foregå overalt, og vi arrangerer dem både indendørs og udendørs, så I aldrig er begrænset af vind og vejr.

Få derfor et mindeværdigt og udviklende firmaarrangement i Aarhus med CoastZone som din erfarne teambuildingarrangør. Kontakt os med det samme for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at føre hele teamet til nye højder med teambuilding i Aarhus.

Ofte stillede spørgsmål 

Kan I arrangere teambuilding på lokationer efter vores valg? Vi arrangerer hellere end gerne teambuilding på en lokation efter jeres valg. Vi er altid behjælpelige med forslag til gode lokationer, hvor I kan få jeres behov opfyldt.

Kan I hjælpe med forplejning til teambuilding arrangementer i Aarhus? Selvfølgelig! Vi hjælper altid gerne med forplejning til jeres arrangement.

Udvalgte aktiviteter i Aarhus

Et team a fem personer på en brostensgade hvor de er i gang med teambuildingaktiviteten Urban Experience

Urban Experience

Kultur og konkurrence danner rammerne om en anderledes oplevelse i byrummet. Opdag nye sider af byen og hinanden gennem quiz og kreativ problemløsning.
9,2
København og Aarhus
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Outdoor Teambuilding

Udfordr dig selv og dit team i naturens eget oplevelsesunivers! Vælg mellem flere fede aktiviteter på land og vand for netop dén oplevelse, der booster jeres teamenergi!
9,2
Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 15.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 650,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon