Teambuilding i Aarhus

Som Danmarks største teambuildingleverandør, tilbyder vi teambuilding til både små og store firmadage og -events. Vi arbejder over hele landet og har et stort netværk af samarbejdspartnere, hvor flere af dem befinder sig i Aarhus.

Vi målretter teambuilding efter jeres ønsker, mål og anledning til at samles. På den måde sikrer vi jer udbytterige oplevelser, hvor I lærer hinanden bedre at kende som mennesker og som team. Kontakt os; vi rådgiver jer fra første sekund og tilbyder at stå for al planlægning, udførsel og opfølgning.

Forslag til teambuilding i Aarhus

I Aarhus er vi på hjemmebane. Vi kender byen og omgivelserne særdeles godt, og er eksperter i at planlægge teambuilding her. Mange af vores oplevelser kan foregå overalt, og vi arrangerer dem både indendørs og udendørs, så I aldrig er begrænset af vind og vejr.

Vi vil gerne fremhæve Aarhus’ skønne natur, hvor vi virkelig kan udnytte skovene og havet til aktiv teambuilding. Hvis I i stedet ønsker at udforske byrummet, kan vi især anbefale Urban Experience, der sætter gang i jeres samarbejdsevner på en anderledes og konkurrencedrevet måde.

Urban Experience - en teamoplevelse for alle sanser

Urban Experience er kultur og konkurrence forenet i et interaktivt spil, hvor alle kan være med. Her beriges I af nye indtryk og fælles oplevelser. Sammen tager I på en sjov og spændende rejse gennem byens mange kvarterer; på kanten af virkelighed og den virtuelle verden. Under tidspres og i tæt konkurrence med de andre teams skal I rundt og hente point; knække koder og gætte gåder, svare på spørgsmål og pusle tal, skyde billeder og videoer og på anden vis klare udfordringer af praktisk og kreativ karakter. Det gælder om at være taktisk og i tæt dialog gennem hele spillet. I må dele viden og vise beslutsomhed. Løsningerne bringer jer ikke kun tættere på mål, men også tættere på hinanden.

Samarbejdspartnere i Aarhus og resten af Jylland

Leder I efter et hotel eller en anden lokation i Aarhus, som kan danne rammen om jeres teambuilding? Så arbejder vi tæt sammen med blandt andre Comwell Aarhus og HORISONT Hotel & Konference.

Hvis I ønsker at booke et bestemt sted i Aarhus eller omegn, som I ikke finder på vores liste over samarbejdspartnere, hører vi meget gerne fra jer alligevel. Vi etablerer løbende nye samarbejder og kan arrangere teambuilding i Aarhus på enhver lokation og venue.

Små som store events i Aarhus

Vi arrangerer både korte, afgrænsede forløb, hvor jeres mål måske er et sundt afbræk fra hverdagen, men også store events med fuld facilitering. Vi rykker tæt på i dén grad, I ønsker det, og planlægger alting ned til mindste detalje. Samtidig koordinerer vi alle leverandører, så I ikke skal bekymre jer om logistik eller samspil. Vi kan også træde til som sparringspartner, hvor vi sammen skaber en oplevelse på jeres præmisser med hensyn til de traditioner, der er jeres.

Vores teambuilding handler om at sætte jer i bevægelse - fysisk såvel som mentalt - så I rykker jer som mennesker og skaber en tættere forbindelse som team. De fysiske og tidsmæssige rammer tilpasser vi fuldstændig efter jeres ønsker og mål.

Ofte stillede spørgsmål 

Kan I arrangere teambuilding på lokationer efter vores valg? Vi arrangerer hellere end gerne teambuilding på en lokation efter jeres valg. Vi er altid behjælpelige med forslag til gode lokationer, hvor jeres behov opfyldes.

Kan I hjælpe med forplejning til teambuildingarrangementer i Aarhus? Selvfølgelig! Vi hjælper altid gerne med forplejning til jeres arrangement.

Det var virkelig godt, at alle kunne være med og alle havde det sjovt. Vi fik rigtig meget ud af det og vil klart bruge jer igen.

Nevenka Schroeder

Chief Operating Officer, Inventio.IT A/S
Fem glade mennesker samler hænderne til kampråb efter succesfuld teambuilding aktivitet

Find inspiration til teambuilding

Vores erfarne instruktører sætter jer i bevægelse gennem aktiviteter, der involverer og motiverer. Her får du et samlet overblik over de mange aktiviteter, vi tilbyder.
Læs mere

Udvalgte aktiviteter i Aarhus

Et team a fem personer på en brostensgade hvor de er i gang med teambuildingaktiviteten Urban Experience

Urban Experience

Kultur og konkurrence danner rammerne om en anderledes oplevelse i byrummet. Opdag nye sider af byen og hinanden gennem quiz og kreativ problemløsning.
9,2
Hele landet
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Team Stand Up Paddle

Hop i badetøjet og bliv udfordret på balance og kommunikation, når jeres team skal konkurrere på Stand Up Paddle. Her er der frisk luft, glæde og energi!
9,1
Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 11.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 525,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Tre mennesker ved et træ kigger på en tablet i forbindelse med teambuildingaktiviteten Spot On

Spot On

Bliv udfordret på jeres logik og taktik, paratviden og kreativitet. I agerer brikker i dette interaktive spil, hvor dialog og teamwork baner vejen til succes.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Vi hjælper dig på vej