Idéer til dit næste firmaarrangement

Står du for det kommende firmaarrangement? Så oplever du sikkert, at der er en hel del at overveje og planlægge - ikke mindst et godt program med plads til alle. I CoastZone har vi flere gode idéer til en indholdsrig og udbytterig firmatur. Med os som din sparringspartner får du hjælp til at løfte opgaven og stable et succesfuldt firmaarrangement på benene, uanset om anledningen er firmaudflugt, teambuilding, event, fest, mødeforløb eller noget sjette.

Firmatur med udbytterig teambuilding på agendaen

Hos CoastZone er teambuilding vores speciale. Og vi mener bestemt, at en firmatur med teambuilding på programmet er nyttig - uanset hvilke målsætninger eller udfordringer I har i hverdagen. Vi arrangerer og afholder teambuilding over hele landet med forskellige typer af indendørs og udendørs teambuildingaktiviteter, der aktiverer alt - fra kroppen og hjernen til samarbejde og kommunikation.

Kron firmaarrangementet med en storslået fest 

For mange fylder det sociale element meget, når de planlægger en firmatur. En firmafest eller et firmaevent kan være prikken over i’et på en aktiv dag med kollegaerne eller endda det primære fokus ved planlægningens start. Det forventes ofte, at der bydes på både middag, fest og underholdning, og vi hjælper naturligvis også med denne del af et vellykket og gennemført firmaarrangement. Helt ned til mindste detalje kan du trække på os i din planlægning.

Firmatur til udlandet får jer tættere på hinanden

Nogle gange kan der være brug for at opleve hinanden i helt andre omgivelser. En firmatur til udlandet kan måske være lige det afbræk, I trænger til for at rykke tættere på hinanden og realisere det fælles potentiale. Vi hjælper jer med at strikke et velbalanceret program sammen med plads til både faglighed og fornøjelser - langt væk fra hverdagen.

Ove Rokkedal

Commercial Manager

Vi hjælper dig på vej