Teambuilding med Stand Up Paddle

Bølgernes brusen, den friske havluft, mågernes skræppen og vindens utæmmede kræfter sætter scenen, mens de store 6 personers team boards gøres klar og lægges i vandet. Forventningerne stiger, og holdene er klar til de uventede, udfordrende og ikke mindst sjove strabadser, der venter på havet.

Stand Up Paddle (SUP) er en af verdens hurtigst voksende vandaktiviteter. Den populære vandsport går tilbage til 1960'erne og den hawaianske kultur, men har sidenhen udviklet sig til en populær og alsidig træningsmetode, der bruges til core træning og i vores tilfælde teambuilding.

Aktiv og motiverende konkurrence

De normale single boards, hvor man er alene om at padle og holde balancen, er skiftet ud med store team boards, der er store nok til at bære 6-7 personer. Det kræver fokus og samarbejde at holde balancen og finde et flow på de store boards.

Der er brede smil på alle deltageres ansigter, og det er tydeligt, at konkurrenceiveren pumper i kroppen, alt imens teamets forskelligheder kommer til syne på en anderledes og sjov måde. Kommunikation, koordinering og samarbejde viser sig som værende vigtige elementer for at få boardet frem på bølgerne -og her er der brug for alles kompetencer og ressourcer.

Om Team Stand Up Paddle fortæller Karsten Ettrup fra CoastZone:

- Med Team Stand Up Paddle har vi udviklet et koncept, som indbyder til fælles succesoplevelser og aktive timer på vandet som team. Vi sikrer, at alle kan være med, uanset fysik og alder. Team SUP er fyldt med konkurrence og gode timer sammen.

Teamdag med glæde og samhørighed

Team Stand Up Paddle er perfekt til teamdagen, hvor I ønsker motivation, glæde, samhørighed og nye fælles oplevelser. Alle forløb skræddersyes til jeres temperament og ønsker for dagen:

 • Vi anbefaler, at et forløb med Team Stand Up Paddle inkluderer øvelser på land og er bygget op omkring samarbejde og fælles succes
 • Forløbet kan afholdes i strandkanten, nær kysten, i havnemiljøer, på søer og åløb
 • Sikkerhed er vigtigt for os, hvorfor vi altid sikrer, at området er anvendeligt til det specifikke arrangement
 • Vi medbringer alt udstyr, inkl. tørdragter afhængig af sæson.
 • Forløbet varer 2-3 timer

Skal vi hjælpe med jeres teamdag?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller udfyld kontaktformularen

Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Team Stand Up Paddle

Hop i badetøjet og bliv udfordret på balance og kommunikation, når jeres team skal konkurrere på Stand Up Paddle. Her er der frisk luft, glæde og energi!
9,2
Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 11.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 525,-

Læs også

 • Luftfoto af to stand up paddle team boards på havet

  Større tilstedeværelse på vandet

  Teambuilding på vandet skaber en særlig tilstedeværelse blandt deltagerne. I det våde element er der mange muligheder for aktiviteter, hvor alle involveres og oplever succes.
  Læs mere
 • Kundecase: Kommunikationstræning

  LEGO System er en stor organisation med afdelinger i hele verden, hvor samarbejdet udfordres af afstanden, forskellige kulturer og ikke mindst forskellige sprog.
  Læs mere
 • Mennesker ved et bord med hvid dug som løfter armene i skål til en sommerfest

  Sommerfest

  Sommerfesten er blandt årets sociale højdepunkter. Kombiner festlighederne med teambuilding og skab mindeværdige fællesoplevelser og stærkere relationer.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej