Teambuilding til personaledagen

Stella Sayk, der er HR Assistant Nordic hos logistikvirksomheden Dachser, skulle arrangere en personaledag for firmaets 25 elever og lærlinge. Målet var at medarbejderne skulle samles for at lære hinanden bedre at kende og have nogle gode timer sammen inden en afsluttende middag og socialt hygge og samvær.

Det tager tid at planlægge en hel dag med aktiviteter, så tankerne om personaledagen rumsterede allerede, da Stella tog til en HR-messe for at finde inspiration til sit daglige arbejde.

Vandt 15.000 kr. til et teambuildingforløb

CoastZone var til stede på selv samme messe med en konkurrence, hvor deltagerne skulle give et bud på deres forståelse af teambuilding. En af CoastZones teamkonsulenter faldt i snak med Stella, der også deltog i konkurrencen.

Nogle dage efter blev vinderen af konkurrencen og et teambuildingforløb til en værdi af 15.000 kr. udtrukket; Stella Sayk fra Dachser.

Valget faldt på Brain Game

Efter en god dialog med CoastZones teamkonsulent stod det klar, at Brain Game ville være optimalt i forhold til Dachsers ønskeliste for teambuildingaktiviteter på personaledagen:

 • En hyggelig og ikke mindst sjov eftermiddag for 25 elever
 • Indendørs aktivitet i ca. 2 timer på egen adresse
 • Medarbejderne skulle lære hinanden at kende på en ny måde
 • Sjove aktiviteter og konkurrence for alle

Brain Game er et intenst kapløb, der kræver samarbejde, strategi og involvering af alle deltagere, og det ville give alle deltagere mulighed for at bringe deres individuelle viden og hele gruppens ressourcer i spil:

- Det gode ved Brain Game var, at medarbejderne var nødt til at samarbejde – ellers kunne de simpelthen ikke løse opgaverne. Personaledagen var for alle elever og lærlinge i Danmark og Sverige, så de ses ikke allesammen i hverdagen. Der kan desuden være kulturforskelle, og generelt er der også en stor aldersspredning, hvilket kræver noget af et teambuildingforløb. Men de blev udfordret både på holdånd og samarbejde, og det var stadig sjovt, selvom der blev arbejdet på højtryk. CoastZones arrangement var godt planlagt, godt gennemført og dejligt anderledes, fortæller Stella Sayk, HR Assistant Nordic, Dachser Nordic.

Brain Game er perfekt til både firmadagen, julefrokosten, eller ved anden lejlighed, hvor sjov konkurrence og teambuilding er målet for dagen.

Fortsatte den gode stemning om aftenen

Efter en lang formiddag med forskellige spændende oplæg og en sjov og intens eftermiddag præget af ihærdig konkurrence, tog elever og lærlinge fra Dachser videre til middag på en lokal restaurant og fortsatte den gode stemning.

For CoastZones teamkonsulent Henrik Hjørnevik var arrangementet også en succes:

- Vi havde en rigtig god eftermiddag og oplevede gejst og holdmentalitet fra start til slut. Det er altid spændende at se vores kunders arbejdspladser, når vi en gang imellem har fornøjelsen af at afholde et arrangement på deres hjemmebane. Jeg håber og tror, at de fik en perfekt start på den forestående middag i byen.

Skal vi hjælpe med jeres personaledag?

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
Det gode ved Brain Game var, at medarbejderne var nødt til at samarbejde – ellers kunne de simpelthen ikke løse opgaverne. Medarbejderne blev udfordret både på holdånd og samarbejde, og det var stadig sjovt, selvom der blev arbejdet på højtryk. CoastZones arrangement var godt planlagt, godt gennemført og dejligt anderledes.

Stella Sayk

HR Assistant Nordic, Dachser Nordic

Læs også

 • Kundecase: Rekordstort Brain Game

  I sommeren 2018 afholdt CoastZone et rekordstort Brain Game for 700 Netto-medarbejdere. Læs mere om arrangementet, og bliv inspireret til jeres næste teamdag.
  Læs mere
 • Kundecase: 20 års jubilæumsfest

  20 år i telebranchen skal fejres, og hvorfor ikke gøre det med manér? Miralix fejrede deres 20-års jubilæum med CoastZone ved roret, og prøvede blandt andet Fangeflugten.
  Læs mere
 • Fem medarbejdere samlet rundt om et bord til et firmaarrangement i København

  Firmaarrangement

  Et vellykket firmaarrangement giver jer rig mulighed for at styrke fællesskabet på kryds og tværs. Med teambuilding bryder I de vante rammer og rykker tættere sammen.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej