20-års jubilæumsfest med Miralix

Miralix ønskede at fejre deres 20-års jubilæum med manér. De havde brug for et setup som både kunne styrke deres relationer på tværs af afdelingerne og som skulle ende ud i en kæmpe fest, hvor følelsen af at være en del af noget stort rigtig kunne mærkes, og forventningerne til de næste 20 år kunne deles.

Helstøbt arrangement med teambuilding og fest

Hvordan fejres et 20-års jubilæum på bedste vis? Efter afklarende møder og gode snakke mellem Miralix og CoastZone faldt beslutningen på Fangeflugten, madteambuilding og et brag af en fest.

- Jesper Christiansen fra CoastZone havde fra start et godt indblik i, hvad vi som virksomhed havde brug for, og hvad der passede lige netop vores personalegruppe. Vi var yderst tilfredse med resultatet og vil på det varmeste anbefale CoastZone til andre virksomheder, siger Preben Kirkeby , Adm. direktør, Miralix

Dagens program

Det hele startede med Fangeflugten i FÆNGSLET i Horsens, hvor der fra start var masser af energi og engagement fra medarbejderne i Miralix.

Den efterfølgende del af jubilæet foregik i CoastZone Performance Center i Tørring nær Vejle, hvor der var lagt op til madteambuilding og stor gallafest. Vores store møde- og festlokale ’Værkstedet’ var til dagens formål klargjort med stationer, opstillede borde, dansegulv og musikscene.

Madteambuilding i CoastZone Performance Center

Til madteambuilding skal deltagerne sammen skabe et gastronomisk velsmagende måltid inden for 3 timer. Miralix' 58 medarbejdere + partnere blev opdelt i fire hold, et til hver ret; forret, hovedret og dessert, og det fjerde hold til bordækning. Alt sammen under kyndig vejledning fra professionelle kokke. Der blev grinet, hygget, nydt god vin og i fællesskab kokkereret og pyntet op. Efter tre timer stod et flot dækket gallabord og ikke mindst en lækker gallamiddag klar, som blev nydt med stor tilfredshed.

Et forløb med madteambuilding kan koordineres, så vi undervejs udfordrer deltagerne i diverse samarbejdsøvelser for f.eks. at indtjene ingredienser eller pynt. Ligeledes er der rig mulighed for at fokusere på den gastronomiske oplevelse og få idéer og inspiration af de dygtige kokke til nye retter og nye måder at tænke og agere i køkkenet.

Uforglemmelig dag

- Arrangementet levede fuldt ud op til vores forventninger; vi fik et 20-års jubilæum vi aldrig glemmer, og som vi stadig snakker om. Vi snakker om at bryde ud af FÆNGSLET, og hvordan vi satte os til bords med følelsen af en gennemført dag med CoastZone. Vi griner sammen i fællesskab nu, og det er vigtigt i en travl hverdag, afslutter Preben Kirkeby, Adm. direktør, Miralix.

Skal vi hjælpe med jeres firmafest?

Kontakt os for uforpligtende rådgivning

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller udfyld kontaktformularen

Arrangementet levede fuldt ud op til vores forventninger; vi fik et 20-års jubilæum vi aldrig glemmer, og som vi stadig snakker om. Vi snakker om at bryde ud af FÆNGSLET, og hvordan vi satte os til bords med følelsen af en gennemført dag med CoastZone. Vi griner sammen i fællesskab nu, og det er vigtigt i en travl hverdag

Preben Kirkeby

Adm. direktør, Miralix
Kvinde firer sig på tværs af en fængselsgård under teambuildingaktiviteten  Fangeflugten

Fangeflugten

Fangeflugten er en energigivende teamoplevelse, hvor I sammen skal løse opgaver og være opfindsomme for at flygte fra FÆNGSLET's autentiske rammer.
8,6
FÆNGSLET, Horsens
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 10.460,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 455,-

Læs også

Vi hjælper dig på vej