Teambuilding i en vintertid

I de kolde måneder har vi brug for ekstra energi og den er der rig mulighed for at hente gennem teambuilding og mødeaktiviteter forbundet med vinterens personalearrangementer og mødeforløb.

Brug de kolde måneder aktivt

Er teambuilding forbeholdt den lune og lyse årstid? Ikke hos CoastZone. Det er netop i den mørke tid, at vi har ekstra meget brug for ny energi. 

 • Skal du arrangere firmaets julefrokost og mangler du inspiration til gode aktiviteter? 
 • Mangler I et 2-3 timers afbræk til jeres næste møde? 
 • Ønsker I at øge fokus på samarbejde og kommunikation i afdelingen? 

Så er du landet på den rigtige side. Her inspirerer vi til teambuilding og mødeaktivitet i de kolde måneder. Rammen er som udgangspunkt indendørs, men selvom vejret er mere uforudsigeligt, kan I stadig nyde den friske luft i løbet af jeres arrangement. Det er kun med til at højne energien og skabe vigtig variation. 

Bring kommunikation i fokus på teamdagen

GPS Adventure er ideel til teamdagen. Det er for jer, der ønsker en energifyldt og involverende ramme, der udfordrer og styrker jeres måde at give og modtage information på. Det er sjov konkurrence i et lærerigt og kommunikativt setup.

Hvert team inddeles i base og felt. På basen har I overblik via live tracking og ansvar for at dele vigtig information via mobiltelefon med felt holdet. Stemningen på basen er intens! Den er på én gang kaotisk og spændende, fokuseret og arbejdsom. Udenfor gør felt holdene sig umage med at navigere rundt og sammenholde informationer fra basen med det de ser, hører og oplever.

Her kan du læse mere om GPS Adventure.

Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Hold en aktiv pause på mødedagen

Brain Game er et intenst kapløb, der kræver samarbejde og involvering af alle deltagere. Her oplever I en dynamisk konkurrence, der forener teamwork med simpel logik. Brain Game involverer alle intelligenser og byder på konkurrencespækkede aktiviteter med blandt andet mindpuzzles, gåder, dans og rebusser.

Den motivation og energi som Brain Game skaber, kan med succes benyttes i mange sammenhænge; både som optakt til en god middag med kollegerne, som en aktiv pause i jeres mødeforløb eller som et enkeltstående teambuildingarrangement.

Her kan du læse mere om Brain Game.

Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Dét siger vores kunder:

- Vi sætter stor pris på, at I kunne træde til med meget kort varsel. Det var nogle rigtig sjove og lærerige øvelser, I havde at byde på. Og kursuslederen var super god! fortæller Malene Skou, Fertin Pharma

Rigtig stor ros fra alle deltagere og flot eksekvering med mulighed for både 'forsigtige' og 'ekstreme' profiler at boltre sig, utaler Mikkel Lundø, TDC Channels

- Vi var meget tilfredse med arrangementet og vil klart overveje at gøre det igen, siger Mette Antonsen, Energinet

- Rigtig godt arrangement og god instruktør. Det kunne ikke være bedre, beretter Rasmus Graversen, SmartWeb

Ove Rokkedal

Commercial Manager

Læs også

 • Gør julefrokosten inkluderende

  Den traditionsrige firmajulefrokost er under forandring, og der skal mere end alkohol på bordet for at skabe en god aften for medarbejderne. Få erhvervspsykologens opskrift på en god julefrokost.
  Læs mere
 • Har I overblik over årets interne møder?

  Butikkerne bugner af tilbud og januarudsalg og selvom det måske har været udfordrende at komme igennem de, vejrmæssigt, efterårs-lignende dage, så viser kalenderen at vi nu, allerede er halvvejs gennem januar 2015. Mens mange virksomheder brugte december måned til at afslutte igangværende processer
  Læs mere
 • 6 trin til succesfuld teambuilding

  Vi guider dig igennem seks parametre, som er afgørende for, at teambuilding bliver et værdifuldt bidrag til din virksomhed og medarbejdere.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej