Årets sommerfest og personalearrangement

Sommeren nærmer sig og dermed også den, i mange virksomheder, obligatoriske sommerfest med dertilhørende aktivitet for samtlige medarbejdere. 

Du har sikkert en forestillig om, i hvilken retning dagen og aftenen skal foregå. Måske mangler du inspiration til et par timers teambuilding i løbet af dagen, måske søger du inspiration til et heldags arrangement med dertilhørende fest om aftenen.

Sidstnævnte var tilfældet for de HR- og personaleansvarlige hos Nordea Liv & Pension, som ringede til os for at høre, om vi havde erfaringer id en retning. -Og det har vi. Vi elsker store arrangementer med mulighed for at skræddersy ned i mindste detalje og sikre at både medarbejdere og virksomhed får optimalt udbytte af arrangementet.

James Bond tema

Efter dybdegående snak om ønsker og mål for dagen, landede vi på det velkendte og actionprægede tema: James Bond. Dagen bød på:

 • Speedbådsejlads med Watercast
 • Actionprægede agent forsøg
 • ATV kørsel
 • Kreative studier og maleri
 • Bond dans
 • Helikopter
 • Kemiske forsøg

Alt sammen bundet sammen som en stor team konkurrence og fest. 

Efterfølgende har vi fået denne overvældende udtalelse fra Lisbeth Skrædderdal, Nordea Liv & Pension:

- Jeg har slet ingen ord, der er passende når jeg skal takke jer for et helt forrygende og fantastisk arrangement. I er ganske enkelt så dygtige til det, I laver. Jeg har endeløs ros til alle i CoastZone. Og jeg vil takke jer for en ubeskrivelig dag, der på alle måder overgik vores vildeste forventninger. I skrev ”Nordea-historie” som det bedste arrangement nogensinde. Jeres program for dagen ramte mere end bare plet.

I er ikke bare hamrende professionelle, men også hjælpsomme, super søde og imødekommende ved enhver henvendelse. Jeg har oplevet hele forløbet som professionelt helt fra jeg kontaktede jer første gang og beskrev mine idéer og tanker til selve afviklingen af dagen. Hele arrangementet var gennemsyret af verdensklasse logistik og en helt utrolig hands-on på ALT. I er langt, langt mere end bare professionelle til jeres fag. Alle herfra havde en helt vild fantastisk dag og aften med oplevelser, de aldrig glemmer.

Fra alle grupper har jeg modtaget så meget positiv feedback, at jeg kunne fylde et hæfte med glade og taknemlige kommentarer. Jeg vil ikke tøve et eneste sekund med at bruge jer til en anden event eller anbefale jer til andre. Endnu engang 1000 TAK.

Kontakt os for uforpligtende rådgivning

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller udfyld kontaktformularen

Rund oplyst bar til event og fest

Event og fest

Et godt event trækker på mange ekspertiser og kræver tid, overblik og et stort netværk. Vi tager os af alting, så I får et fantastisk event, I sent vil glemme.
Læs mere

Læs også

 • Le Mans teambuilding

  Sammen med Le Mans legenden, Tom Kristensen, har CoastZone skabt sin egen udgave af den legendariske konkurrence. Et setup som uden tvivl vil udfordre, underholde og imponere dig og dine kollegaer til jeres næste firmaarrangement.
  Læs mere
 • 6 trin til succesfuld teambuilding

  Vi guider dig igennem seks parametre, som er afgørende for, at teambuilding bliver et værdifuldt bidrag til din virksomhed og medarbejdere.
  Læs mere
 • Personaledag med teambuilding hvor medarbejderne er samlet i et mødelokale og fordelt ved fire borde

  Kundecase: Teambuilding til personaledagen

  Få inspiration til personaledagen. Brain Game er indendørs teambuilding, som er perfekt til at lære hinanden bedre at kende og god som optakt til en hyggelig middag sammen.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej