Det årlige servicetjek

Du kender det måske... Bilen er tanket, og du har pakket tasken, klar til at køre mod arbejde, besøge familien eller på vej til træning. Alt burde være klar, og alligevel lyser en lampe i instrumentbrættet, bremsen hviner, og måske var der også noget med den lille rustplet ved døren... 

Det ville være nemmere, hvis det hele bare kørte, når du nu lige skulle til at afsted, i stedet for at blive mindet om de ting, der skal laves hist og her. Men når vi nu er ved det... Ja, så burde den have været til service - det tager jo ikke lang tid, det koster ikke meget, og det giver tryghed og samarbejdsvillighed retur. Du har bare ikke lige fået det gjort...

Servicetjek til teamet

I CoastZone arbejder vi ikke med biler, men med mennesker - og her er tilfældet fuldstændig det samme. Behovet for servicetjek er der - hvert år. Det tager ikke lang tid, og det koster ikke meget, men det giver en stor tryghed, samarbejdsvillighed og motivation, som opleves i hverdagen, mærkes i samarbejdet i teamet og i sidste ende ses på virksomhedens bundlinje.

Som leder, arbejdsgiver og kollega forventer vi, at individet og teamet performer hver dag og er klar til nye opgaver, deadlines og mål, når der er tanket benzin. Men performance skal vedligeholdes og udvikles. Servicetjek er ikke kun til bilen… Det er en betingelse for optimal performance for teams.

Foredrag og aktive øvelser

Som servicetjek tilbyder vi forskellige rammer, der tager udgangspunkt i High Performance Team tankegangen. Vi foreslår f.eks. en kombination af et indledende motiverende foredrag og efterfølgende samarbejdsøvelser, som skaber praktisk læring. Vi afslutter med refleksion og actionpunkter, der sætter fokus på personlig drivkraft, positiv adfærd og optimering af performance og sikrer på den måde en mærkbar effekt af forløbet.

Programforslag

Kl. 08.30-09.30 
Velkomst og foredrag
Kl. 09.30-11.30
Samarbejdsøvelser og praktisk læring
Kl. 11.30-12.30
Refleksion og actionpunkter

Målrettet og inspirerende indhold

Servicetjekket er en aktiv, fælles succesoplevelse, der bringer ny inspiration til individ og team, og samtidig bringer jer tættere sammen. Alt sammen på 4 timer, så det kan passes ind på en formiddag eller eftermiddag. I kan deltage som mindre team, afdelingen eller hele virksomheden. I dialog med jer finder vi frem til det indhold, som matcher jeres specifikke udfordringer og muligheder. Det kan f.eks. være, at I ønsker at fokusere på kommunikation, samarbejde, adfærd, drivkraft, sprog, værdier eller kultur. Book jeres servicetjek allerede i dag eller kontakt os for uforpligtende rådgivning.

Martin Lotzkat

Account Manager

Læs også

 • Ny mødeløsning med fysisk afstand

  Vi har i samarbejde med FÆNGSLET udviklet en særlig mødeløsning, der hjælper dig til at holde møder med afstand - og samtidig bringer medarbejderne tæt på hinanden gennem usædvanlige oplevelser.
  Læs mere
 • Har I overblik over årets interne møder?

  Butikkerne bugner af tilbud og januarudsalg og selvom det måske har været udfordrende at komme igennem de, vejrmæssigt, efterårs-lignende dage, så viser kalenderen at vi nu, allerede er halvvejs gennem januar 2015. Mens mange virksomheder brugte december måned til at afslutte igangværende processer
  Læs mere
 • 6 trin til succesfuld teambuilding

  Vi guider dig igennem seks parametre, som er afgørende for, at teambuilding bliver et værdifuldt bidrag til din virksomhed og medarbejdere.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej