Innovation og vækst på dagsordenen

Telefonen ringede og med den, en varm stemme der gladeligt meddelte nyheden om, at CoastZone er nomineret som årets EY Entrepreneur Of The Year. Den 27. oktober finder regionskåringen sted, og vi glæder os til at deltage i det spændende program.

- At blive nomineret til EY Entrepreneur Of The Year er noget helt særligt! Jeg er meget stolt på hele teamets vegne! Denne konkurrence er baseret på mange af de ting, vi hver dag gør os umage for at udleve, udvikle og viderebringe til kunder, samarbejdspartnere og erhvervslivet. Vores mission er, at skabe overskud i bred forstand for mennesker og virksomheder og det synes jeg, at denne nominering bekræfter, fortæller Simon Rønlev , CEO , CoastZone

Favner hele virksomhedens DNA

Konkurrencen er verdens kendt og udspringer fra Ernst & Young koncernen. I alt er 53 lande involveret. Konkurrencen har fundet sted i Danmark siden 1987. Formålet er, at sætte fokus på entrepreneurship og evnen til at skabe vækst som virksomhed. Økonomisk vækst, men også samfundsmæssige engagement, ledelse og måde at drive virksomhed på. Nomineringen og kåringen skal favne hele virksomhdens DNA.

- Med EY Entrepreneur Of The Year hylder vi Danmarks og verdens bedste vækstskabere. Dem, der tør forfølge successen og skrue op for tempoet, innovationen og vækst. Dem, der ser længere ud over horisonten end andre og bidrager til at skabe fremtiden, skriver EY Entrepreneur Of The Year 2016

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR

Læs også

 • 6 trin til succesfuld teambuilding

  Vi guider dig igennem seks parametre, som er afgørende for, at teambuilding bliver et værdifuldt bidrag til din virksomhed og medarbejdere.
  Læs mere
 • Årets bedste teambuildingleverandør

  Efter to gode messedage blandt kollegaer, branchefolk, nye og nuværende kunder, er det en fornøjelse at opleve, hvordan teambuilding for alvor er blevet en integreret del af møde- og event branchen. Dette giver sig også til udtryk i award kategorierne, hvor teambuilding har sin egen kategori, som CoastZone vandt med stolthed!
  Læs mere
 • Kundecase: Sundhed og sammenhold

  Sæt fokus på fysisk sundhed på arbejdspladsen, og øg koncentrationen, effektiviteten og sammenholdet. Læs hvordan Siemens Gamesa Renewable Energy hjalp hinanden med at nå de personlige og fælles mål.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej