Mødetryghed på FÆNGSLET

Sammen med FÆNGSLET har vi som de første udviklet en særlig mødeløsning, der hjælper virksomheder til at holde møder med afstand - og samtidig bringe medarbejdere tæt på hinanden gennem usædvanlige oplevelser.

Sikkerhed i fokus

Det er en forandret verden, vi træder ud i for øjeblikket, og der venter os en ny virkelighed efter COVID-19. For at løse den nye virkeligheds problematikker har vi i tæt samarbejde med FÆNGSLET udviklet en mødeform med masser af plads til afstand, som følger de officielle retningslinjer. Faktisk står den allerede klar på fængselsbakken i Horsens og breder sig over 120.000 kvadratmeter.

- I denne krisetid er tryghed alfa og omega, og det kan vi bidrage med. Vi har de rummelige mødefaciliteter, der skal til, og vi sørger for særlige opstillinger med afstand. Samtidig gør vi det muligt for gæsterne at bruge flere lokaler, så alle ikke samles på én gang, siger konferencechef på FÆNGSLET, Charlotte Ørnsvig.

CoastZone og FÆNGSLET sørger for at skabe tryghed i form af gennemtænkte løsninger hele vejen rundt. Fra den fysiske indretning og det tekniske udstyr til logistik på detaljeniveau. Og fra grundig hygiejne og fleksibel forplejning til klare retningslinjer for socialt samvær.

Vi har brug for det fysiske møde

Netop i en tid hvor mange længes efter at mødes fysisk, giver den nye mødeløsning ikke bare mulighed for at samles med afstand, men også lejlighed til at bringe nærværet og fællesskabet tilbage.

- COVID-19 har virkelig understreget, at vi misser noget helt essentielt i mødeudbyttet, når den mærkbare oplevelse af menneskelige reaktioner, øjenkontakt og uforstyrret tilstedeværelse sorteres fra. Netop derfor har vi skabt denne mødeløsning, så vi kan være sammen, siger Commercial Manager hos CoastZone, Ove Rokkedal.

Det er måske mere end nogensinde før gået op for os, hvor stort et behov vi har for fysisk samvær - også når det gælder møder på arbejdspladsen. Vi kan klare mange ting via skærm, men ikke alt kan ordnes online.

- Når vi i mødesituationer samles med andre, giver det os energi, som afføder en øget arbejdsindsats. Samtidig viser forskning inden for arbejdsmotivation, at vi præsterer mere, når vi føler os anerkendt som en del af et socialt fællesskab, siger Lars Pedersen, der er seniorkonsulent inden for organisationsudvikling og lederskab og ejer af Pitstop Management.

Bidrag til arbejdskultur og udbytte

Tryghed og unikke oplevelser er fundamentet for den nye mødeløsning. CoastZone og FÆNGSLET har erfaret, at mødeoplevelserne bidrager til virksomhedernes arbejdskultur og samarbejde, hvilke er afgørende for at skabe gode resultater.

- For at vi som virksomheder kan skabe de bedste resultater og i tiden med COVID-19 finde nyt fodfæste, må vi prioritere tid til hinanden. Vi skal dyrke dét, der binder os sammen og gør os stærke, siger Ove Rokkedal og Charlotte Ørnsvig tilføjer:

- Vi sørger for tryghed på bedste politimanér, men ikke mindst sørger vi for at skabe gode oplevelser - så når vi ledsager jer rundt, fortæller vi med glæde en "røverhistorie" eller to, siger Charlotte Ørnsvig.

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Fire smilende mennesker som er samlet til teambuilding

Oplevelser trods COVID-19

Behovet for nærvær og fællesskab er stort, men kræver langt mere planlægning og flere alternativer end vi før har været vant til. Vi gør det muligt for jer at samles - fysisk eller online.
Læs mere

Se vores COVID-19 retningslinjer

I forbindelse med COVID-19 følger vi de danske myndigheders påbud, forbud og anbefalinger, Læs her om de konkrete tiltag, vi gør, for at passe på hinanden under teambuilding.
Læs mere

Læs også

 • Tre råd til at fastholde arbejdsglæden

  Her får du tre simple forslag til, hvordan du og dit team kan dyrke de uformelle relationer, mens I arbejder hjemmefra. Lidt er bedre end ingenting, når det gælder teamet.
  Læs mere
 • Sommer- og personalefest

  Vi elsker store arrangementer med mulighed for at skræddersy ned i mindste detalje og sikre at både medarbejdere og virksomhed får optimalt udbytte af arrangementet.
  Læs mere
 • CoastZone A/S ansætter ny direktør

  Når 2019 rundes af i CoastZone, er det ikke blot afslutningen på et rigtig godt år fuld af oplevelser og udvikling. Det er samtidig et farvel til direktør Simon Rønlev, der på eget ønske vælger at gå nye veje.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej