CoastZone teamer op med Grøn koncert

Oplevelserne bliver endnu flere til årets Grøn koncert. CoastZone har lavet et unikt samarbejde med Grøn koncert og farver et område af koncert pladsen med vilde oplevelser under navnet DARE ZONE.

Klatretårn, Frit fald og Virtual Reality 

I DARE ZONE kan årets Grøn-gæster få oplevelser ud over det sædvanelige. Her venter Klatretårn, Frit fald gynge og Virtual Reality.

Sammen med Grøn danner vi et sikkert match og sikrer at zonen kører for fuld skrue alle dage rundt i hele landet i løbet af årets grønne koncerter.

Virtual Reality

Vi inviterer dig ind i en verden, hvor din hjerne kæmper for at finde fodfæste i paradokset mellem følelse og fornuft, når du skal gå planken ud iført VR briller. Du ved, at du står på en græsplæne, men alligevel pipler sveden fra din krop, når du udfordrer krybdyrhjernen og tager skridtet ud på planken hundrede meter over de øvrige koncertgæster. Vi imiterer den virkelige verden og skaber en virtuel arena, som tager udgangspunkt i de selvsamme lyde og fornemmelser, som du oplever til koncerten.

Klatretårnet 

Klatretårnet har tre sider, så du kan dyste mod dine venner: Hvem kommer først til toppen i 5 meters højde? På toppen er et podie, hvor I får taget et billede som bliver sendt som bevis på jeres præstation og fælles oplevelse. En unik oplevelse midt på koncertpladsen. Der er klatreudstyr og sikringspersonale under hele aktiviteten.

Kæmpegyngen

Du kravler op i 10 meters højde, hvor der er et lille podie du kan stå på. Herfra får du pladsens absolut bedste udsigt, men det varer ikke længe, for så tager du skridtet ud over kanten. Kæmpegyngen er præcis dét: En KÆMPE gynge, som lader dig svinge i 10 meters højde og giver et sus og en oplevelse ud over det sædvanlige! Du når lige akkurat at mærke det frie fald, hvorefter du bliver grebet af sikringsrebet, som sender dig ud på en stor gyngetur og sørger for, at du kommer sikkert ned på koncertplænen igen. En fantastisk oplevelse med alt at vinde!

Værdien af gode fælles oplevelser

Om samarbejdet med Grøn koncert fortæller CEO i CoastZone, Simon Rønlev: 

- Jeg er stolt og glad for samarbejdet med Grøn koncert. Vi har flere år haft fornøjelsen af at arrangere en række teambuildingevents for Grøn koncerts fantastiske hold af frivillige og kender den gode organisation bag. Grøn Koncert giver hvert år hundredetusindvis af mennesker store oplevelser, musikalske såvel som sociale. Det kan og vil vi gerne bakke op om. Vi glæder os til at vise værdien af gode oplevelser til en anden målgruppe, end den vi til dagligt har fornøjelsen af.

I CoastZone sætter vi hver dag mennesker i bevægelse og skaber bevægelse i mennesker -det ønsker vi at hele befolkningen skal prøve og opleve værdien af."

Vi GLÆDER os til at vise helheden og det fede område frem og håber at se dig og dine Grøn-venner udfordre komfortzonen!

Do you dare?!

#Grøn19 #Darezone #poweredbycoastzone

Oplevelser for dig og kollegaerne

Har du spørgsmål til samarbejdet eller ønsker du information om aktiviteterne eller andre muligheder, så kontakt os endelig.

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR

Læs også

 • Hvad er teambuilding?

  Hvad er teambuilding for dig? Sådan lød spørgsmålet til årets undersøgelse på HR Træfpunkt messen.
  Læs mere
 • Vinder for tredje år i træk

  CoastZone kan for tredje år i træk kalde sig 'Årets bedste teambuildingleverandør'. Prisen blev uddelt til Møde & Event Award 28. februar 2018.
  Læs mere
 • Sommer- og personalefest

  Vi elsker store arrangementer med mulighed for at skræddersy ned i mindste detalje og sikre at både medarbejdere og virksomhed får optimalt udbytte af arrangementet.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej