CoastZone - mere end ord og tal

Efter en præsentation af to interessante profiler – vores partnere og Team Training Managers Bastian og Henrik – zoomer vi nu ind på to centrale personer i Team administration: Quality Manager Joan Nielsen og Accountant Camilla Christiansen. De beskæftiger sig ikke blot med to vidt forskellige ting i form af hhv. ord og tal – de sidder også på hver sin side af kloden i Aarhus og Shanghai.

Arbejdsplads med kram i

Joan kom til CoastZone ved lidt af et tilfælde efter opfordring fra en tidligere kollega. I dag sidder hun i administrationen i Aarhus.

- Jeg kom til for 7 år siden, og jeg har ikke fortrudt ét eneste sekund. Vi deler en særlig nærhed, som jeg ikke har oplevet nogle steder før. Dét, vi gør sammen som team, rummer en værdi for andre, hvilket giver mig en ægte glæde, siger Joan.

Ifølge Joan er det menneskene bag CoastZone og den evne, alle medarbejderne har til at give noget værdifuldt videre til andre, der gør virksomheden helt speciel. Derudover husker hun tilbage på noget, som alle, der starter i CoastZone, bliver mødt af fra dag 1: Kram.

- Jeg husker tydeligt, at jeg blev mødt med kram af helt nye ansigter den første dag - det havde jeg ikke prøvet før. Kram er en uundværlig del af medarbejderånden, og for mig er det et klart udtryk for den brændende lyst til at ville hinanden på tværs af forskelligheder.

Joan har erfaring fra hotelbranchen, hvilket hun drager nytte af i CoastZone, hvor kunderejsen er omdrejningspunktet for hende. Som Quality Manager har hun særligt fokus på at sikre kvaliteten i alle led af kundens møde med CoastZone. Joan er desuden drivkraften bag de mange salgsoplæg, der dagligt udsendes efter forespørgsel fra kunder. Hun gør i den forbindelse en dyd ud af at kommunikere værdien af målrettet teambuilding klart og præcist og altid møde kunden i øjenhøjde.

Plads til personlig udvikling

Camilla har for en stund skiftet lokalsamfundet i Tørring ud med den pulserende millionby Shanghai, hvor CoastZone åbnede afdeling i januar 2018. Året ud er dette hendes hjem, og på trods af udfordringer med tidsforskel og kinesisk firewall formår Camilla i sin funktion som Accountant at holde styr på forretningen i Danmark såvel som i Kina.

Ligesom Joan har Camilla været i CoastZone i mange år. Hun startede med at sidde med salg, men da virksomheden overtog det, der i dag går under navnet CoastZone Performance Center (CPC) i Tørring, blev hendes opgave at administrere og koordinere, hvad der nu er Danmarks største teambuildingcenter.

Eftersom Camilla er gift med CoastZones stifter Brian Christiansen, har hun været med på sidelinjen fra virksomhedens fødsel og har dermed bevidnet den iværksætterånd, der kendetegner virksomheden, og som også udmønter sig i et udviklingsfokus på medarbejderniveau:

- Der er altid god energi og godt humør i butikken. De muligheder for udvikling, vi giver vores medarbejdere, er helt unikke. Jeg startede selv med salgsarbejde, jeg overtog administrationen i CPC, og da jeg fik interessen for økonomi, tog jeg opfriskningskurser, så jeg kunne overtage bogholderrollen, fortæller Camilla.

Vi bliver i Kina, når vi i næste artikel møder to nye ansatte på vores kontor i Shanghai.

Joan Nielsen

Brand & Compliance Manager

Læs også

  • Sommer- og personalefest

    Vi elsker store arrangementer med mulighed for at skræddersy ned i mindste detalje og sikre at både medarbejdere og virksomhed får optimalt udbytte af arrangementet.
    Læs mere
  • 6 trin til succesfuld teambuilding

    Vi guider dig igennem seks parametre, som er afgørende for, at teambuilding bliver et værdifuldt bidrag til din virksomhed og medarbejdere.
    Læs mere

Vi hjælper dig på vej