CoastZone kåret til Årets bedste teambuildingleverandør!

I bedste Hollywood stil kårer møde- og eventbranchen Danmarks bedste udøvere inden for i alt otte kategorier, som alle handler om at være nytænkende og yde noget særligt i forbindelse med afholdelse af professionelle møder og konferencer.

Efter to gode messedage blandt kollegaer, branchefolk, nye og nuværende kunder, er det en fornøjelse at opleve, hvordan teambuilding for alvor er blevet en integreret del af møde- og event branchen. Dette giver sig også til udtryk i award kategorierne, hvor teambuilding har sin egen kategori, som CoastZone vandt med stolthed! 

Spændingen blev udløst

Spændingen blev udløst til et brag af en musik- og cocktailfest på Møde & Eventmessen. ”Og vinderen er….”. Tv-vært Sisse Fisker gjorde det perfekt i rollen som konferencier, da hun onsdag den 3. marts afslørede de 8 vindernavne af Møde & Event Awards 2016. De 5 nominerede i hver af de 8 kategorier var mødt op i Forum for sammen med branchekolleger at deltage i det store awardshow i anledning af afsløringen. Der var farver i glassene, musikerne var i festskruddet, og forventninger var høje, da spændingen omsider blev udløst.

 

Teamwork, skræddersyede forløb og kundeservice

Vinderne i hver kategori fik i forbindelse med Award showet en præcisering af hvorfor de løb med sejren, samt en mulighed for at sige et par ord. Til at modtage prisen for ’Årets bedste teambuildingleverandør’ gik hele messe holdet fra CoastZone på scenen. For som partner i CoastZone, Thomas Liebe, sagde:

- Jeg er ydmyg og meget stolt. Dette er en pris baseret på godt teamwork, gode medarbejdere og hårdt arbejde. Tusind tak til alle kollegaer og samarbejdspartnere, som hver dag bidrager til at vi kan give vores kunder de bedste oplevelser.

Om begrundelsen for nominering og kåring, læste Sisse Fisker følgende op:

- CoastZone er i øjenhøjde og formår at sætte sig i kundens sted. De spørger ind til udbyttet og derfra skaber de individuelle forløb der passer til målgruppen. De forstår at udfordre og skabe en energi og motivation, der får deltagerne til at præstere sammen, hvad enten det er teambuilding eller teamudvikling, som er i fokus. Samtidig er deres tilgang yderst professionel både ift. logistik og facilitering af store, komplekse forløb.

Thomas Liebe

Consultant | Partner

Læs også

 • 6 trin til succesfuld teambuilding

  Vi guider dig igennem seks parametre, som er afgørende for, at teambuilding bliver et værdifuldt bidrag til din virksomhed og medarbejdere.
  Læs mere
 • Teambuilding i en vintertid

  I de kolde måneder har vi brug for ekstra energi og den er der rig mulighed for at hente gennem teambuilding aktiviteter forbundet med vinterens firmaarrangementer og mødeforløb. Vores populære teambuilding forløb kaldet GPS Adventure og Brain Game er oplagte netop nu.
  Læs mere
 • Året der gik i CoastZone 2016

  Glædelig jul fra alle os til alle jer. Vi har samlet lidt info fra året, der gik. Kig med og læs også, hvad vi præsenterer som noget af det første i 2017. Måske er du og din virksomhed en del af statistikken... På gensyn i 2017!
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej