Året der gik i CoastZone

Året gik -og vi har gjort status. Læs med nedenfor. Måske er du en del af statistikken, måske er der nye informationer... 

Vi har haft fornøjelsen af ?16.966 kursister i løbet af året.

...16.966 kursister og engagerede deltagere, fordelt på næsten 500 arrangementer.

...500 arrangementer bestående af 65% teambuilding og 35% teamudvikling. Hvad er forskellen tænker du måske? Læs hvordan vi definerer paletten af teambuildingmuligheder og altid søger at rådgive den enkelte kunde til det efterspurgte udbytte. 

...65 % teambuilding arrangementer, hvor især CoastZone Challenge og GPS Adventure er populære valg til teamdagen, personalearrangementet eller årets kickoff. 

...Adfærdsprofiler, som vi blandt andet har brugt i introduktionen af 4 nye kollegaer til CoastZone teamet i 2016. Martin, Janus, Sune og Ane er allerede en fast integreret del af den røde ånd og vores farverige hverdag

...En hverdag med et gennemsnit på 9 ud af 10 i vores tilfredshedsundersøgelse, som udfyldes af vores kunder efter hvert arrangement.

...Arrangementer som kræver grundighed, professionalisme og erfaring. Et mindset og en grundighed som var medvirkende til, at vi vandt prisen som 'Årets teambuilding leverandør 2016'... 

...2016, et år, som kun blev til virkelighed med hjælp fra vores fantastiske freelance stab, som i år har bestået af 130 engagerede og dygtige instruktører.

...Instruktører, som vi glæder os til at se i et spændende, udfordrende og udviklende 2017 med blandt andet: 

 • Maritime succesoplevelser på sejlskibet FREM i trekantsområdet
 • Endnu flere aktive mødepauser rundt på landets hoteller med det nye koncept Spot On
 • Lanceringen af DAC 365 - HR året rundt!
 • Lanceringen af landets bedste DISC profiler og tilbagemeldinger. I 2017 er vi nemlig officielt autoriseret Wiley partner, hvilket betyder et nyt, ekstraordinært univers, hvor vi med certificeringen kan yde konsulentrådgivning i The Five Behaviors of a Cohesive Team. Glæd jer til en verden af muligheder -Vi arbejder på de sidste elementer og glæder os til at byde jer indenfor i universet i det nye år!

"I CoastZone er vi et team af individer med en ægte passion for mennesker. Vi deler en glød, en energi, et ejerskab og en tilstedeværelse med jer og hinanden. Vi tror på styrken i forskelligheder og værdien i samarbejde"

Mange tak for et, på alle måder, udviklende 2016. 

Glædelig jul og rigtig godt nytår! 

På gensyn! 

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR

Læs også

 • Har I overblik over årets interne møder?

  Butikkerne bugner af tilbud og januarudsalg og selvom det måske har været udfordrende at komme igennem de, vejrmæssigt, efterårs-lignende dage, så viser kalenderen at vi nu, allerede er halvvejs gennem januar 2015. Mens mange virksomheder brugte december måned til at afslutte igangværende processer
  Læs mere
 • Fire smilende mennesker som er samlet til teambuilding

  Servicetjek til teamet

  Vi forventer, at individet og teamet performer hver dag og er klar til nye opgaver, deadlines og mål. Men performance skal vedligeholdes og udvikles. Læs hvordan.
  Læs mere
 • Årets bedste teambuildingleverandør

  Efter to gode messedage blandt kollegaer, branchefolk, nye og nuværende kunder, er det en fornøjelse at opleve, hvordan teambuilding for alvor er blevet en integreret del af møde- og event branchen. Dette giver sig også til udtryk i award kategorierne, hvor teambuilding har sin egen kategori, som CoastZone vandt med stolthed!
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej