Året der gik

De sidste arrangementer er løbet af stablen, og det er med både stolthed og taknemmelighed, at vi nu ser tilbage på det forgangne år. Vi har haft rekordmange arrangementer og er for andet år i træk blevet kåret som Årets Bedste Teambuildingleverandør. Ovenfor har vi lavet et koncentrat af 2017, som det har set ud fra CoastZones næsetip. 

Vi har meget at se frem til i 2018, blandt andet vores indtog på det kinesiske marked. Vi glæder os til at sætte endnu flere mennesker i bevægelse og skabe fælles succesoplevelser for teams både inden og uden for Danmarks grænser.

Tak for et forrygende 2017 og godt nytår!

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR

Læs også

 • Vi starter afdeling i Kina

  Kina kigger på Danmark - og med god grund. Innovation, åbenhed og udvikling er tre af de fem hovedprincipper i landets femårsplan. I januar 2018 åbner danske CoastZone A/S egen afdeling i Shanghai, og visionen er klar: Fælles succesoplevelser og målrettet medarbejderudvikling skal være virksomhedernes nye, stærke kort.
  Læs mere
 • Julegruk 2017

  Bestyrelsesformand Brian Christiansen reflekterer over det forgangne år og ønsker glædelig jul.
  Læs mere
 • Nærbillede af bluse med CoastZones logo

  Årets bedste teambuildingleverandør 2017

  Først blev vi nomineret - så vandt vi! Det var med stolthed og glæde, da vinderen af årets bedste teambuildingleverandør for andet år i træk blev udråbt på årets møde og eventmesse; CoastZone!
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej