Firmatur til udlandet

Spræng de vante rammer i bred forstand og flyt jer; både fysisk og mentalt. Sammen planlægger vi jeres rejse, så den passer til jeres drømmedestination og mål. Vi har blandt andet rejst med vores kunder i de nordiske lande, Tyskland, Polen, Grækenland, Kina og på Mallorca - alle steder har vi gode samarbejdspartnere og spændende teambuilding klar. Om I vil langt væk eller blot et stykke over den danske grænse, står vi for rejsen, så I kan fokusere på faglighed og fornøjelser.

Ryk ud over grænsen og ind i jeres team

Er målet at besøge jeres afdeling syd for grænsen og få en stærkere relation til de kollegaer, I hidtil kun har mødt online? Eller trænger I til et afbræk, hvor udsigten til excel-ark skiftes ud med rå og uspoleret natur på en færøsk klippe­? Mange teams ønsker en god balance mellem arbejde og oplevelser, når muligheden for en længere rejse byder sig. Jeres muligheder er mange, og vi hjælper jer meget gerne på vej.

En firmatur til udlandet med CoastZone giver jer en tryg og værdiskabende rejse, for vi besøger destinationerne på forhånd og afprøver alt fra hoteller til lokale oplevelser. I tæt samarbejde planlægger vi jeres rejse og målretter aktiviteterne efter jeres ønsker. Vi hjælper jer med alt det praktiske, så I kan nyde oplevelserne i fulde drag - og komme hjem med uforglemmelige minder, fornyet energi og et stærkere udgangspunkt for samarbejde.

Firmatur med mening

Oplev og opdag nyt, uanset hvor rejsen tager jer hen - den eneste fællesnævner ved at rejse med CoastZone er teambuilding. Det er vores mål, at jeres firmatur bliver en meningsfuld oplevelse med fællesskabet som det naturlige omdrejningspunkt. Minderne bliver en fælles referenceramme, energien får nyt liv og jeres bevidsthed om hinanden øges - alt sammen noget, der styrker forudsætningerne for et tættere samarbejde i hverdagen.

Når I bevæger jer ud af den vante ramme sammen, rykker I naturligt tættere på hinanden og skaber et sundt udgangspunkt for fremadrettet udvikling og vækst. Hvis I virkelig vil ryste jeres team sammen, skal der mere til end fredagsøl på kontoret. Som regel kræver det, at I oplever hinanden i nye situationer og omgivelser, hvor I kan sænke paraderne og virkelig tage jer tid til at se og forstå hinanden som hele mennesker.

Gennem teambuilding og meningsfulde oplevelser lærer I hinanden bedre at kende på helt nye og mere personlige måder. Et stærkt team trækker ikke blot på de faglige kompetencer, men også på de menneskelige styrker. Når I kender hinanden godt, er det også væsentligt nemmere at spille sammen på tværs af forskelligheder, hvilket er platformen for et sundt samarbejde.

Vi planlægger og holder overblikket

Vi hjælper jer med al transport, overnatning, forplejning og planlægning af aktiviteter, så I kan være til stede uden den mindste logistiske bekymring. Vi bruger vores energi, passion og erfaring til at skabe en meningsfuld rejse, så I kan bruge alt jeres energi på at opleve og komme tættere på hinanden.

Mennesker der går ombord på et fly for at komme på firmatur til udlandet

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Det var virkelig godt, alle kunne være med og alle havde det sjovt. Vi fik rigtig meget ud af det og vil klart bruge jer igen.

Nevenka Schroeder

Inventio IT

Forslag til aktiviteter I kan tage med i kufferten

Et team a fem personer på en brostensgade hvor de er i gang med teambuildingaktiviteten Urban Experience

Urban Experience

Kultur og konkurrence danner rammerne om en anderledes oplevelse i byrummet. Opdag nye sider af byen og hinanden gennem quiz og kreativ problemløsning.
9,2
Hele landet
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
To røde kajakker med to personer i hver på åbent hav under et Adventure Race

Adventure Race

Fællesskabet er i fokus, når I skal løse udfordringer i naturen som et team - både på mountainbike, til fods og i kajak. Et oplagt valg, når I vil udfordres i fysiske rammer.
9,2
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 19.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Outdoor teambuilding

Udfordr dig selv og dit team i naturens eget oplevelsesunivers! Vælg mellem flere fede aktiviteter på land og vand for netop dén oplevelse, der booster jeres teamenergi!
9,2
Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 15.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 650,-

Læs mere om mulighederne med CoastZone

 • En stor hal som lokation for forsamling af flere hundrede mennesker

  Lokationer

  Vi dækker teambuilding i hele landet og møder jer dér, hvor I er. Vi kommer gerne ud på jeres egen adresse eller hjælper med at finde den optimale lokation.
  Læs mere
 • Nærbillede af bluse med CoastZones logo

  Lær os bedre at kende

  I CoastZone bringer vi mennesker i spil og dyrker High Performance Team tanken. Vi leverer oplevelser og udvikling både i og uden for Danmark.
  Læs mere
 • Rund oplyst bar til event og fest

  Event og fest

  Et godt event trækker på mange ekspertiser og kræver tid, overblik og et stort netværk. Vi tager os af alting, så I får et fantastisk event, I sent vil glemme.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej