Firmatur til udlandet

Spræng de vante rammer i bred forstand og få fuldt udbytte af at flytte jer; både fysisk og mentalt. Sammen planlægger vi jeres rejse, så den passer til jeres drømmedestination og mål. Vi arrangerer især firmarejser til Sverige, Norge og Færøerne samt Mallorca og Kina, hvor vi har gode samarbejdspartnere og spændende teambuilding klar. Uanset hvor I vælger at tage hen, planlægger vi rejsen, så I både får tid til arbejde af høj kvalitet og oplevelser ud over det sædvanlige.

Ryk ud over grænsen og ind i jeres team

Er målet at besøge jeres afdeling syd for grænsen og få en stærkere relation til de kollegaer, I hidtil kun har mødt over Skype? Eller trænger I til et afbræk, hvor udsigten til excel-ark udskiftes med rå og uspoleret natur fra en færøsk klippe­? Mange teams ønsker en god balance mellem arbejde og oplevelser, når muligheden for en længere rejse byder sig. Jeres muligheder er mange, og vi hjælper jer meget gerne på vej.

En firmatur til udlandet med CoastZone giver jer en tryg og værdiskabende rejse, for vi kender destinationerne på forhånd og har afprøvet alt fra hoteller til lokale oplevelser. I tæt samarbejde planlægger vi jeres rejse og målretter aktiviteterne efter jeres ønsker. Vi hjælper jer med alt det praktiske, så I kan nyde oplevelserne i fulde drag – og komme hjem med uforglemmelige minder, fornyet energi og et stærkere udgangspunkt for samarbejde.

En meningsfuld firmatur

Oplev og opdag sammen, uanset hvor rejsen tager jer hen. Den eneste fællesnævner er teambuilding; jeres firmatur til udlandet bliver en meningsfuld oplevelse med fællesskabet som det naturlige omdrejningspunkt. Minderne bliver en fælles referenceramme, og med fornyet energi og større bevidsthed om hinanden skaber I bedre forudsætninger for et tættere samarbejde, der vil gavne jer i hverdagen derhjemme.

Når I bevæger jer ud sammen, rykker I naturligt tættere på hinanden og skaber et sundt udgangspunkt for fremadrettet udvikling og vækst. For når et team skal rystes sammen, er det ikke altid nok at nyde en fredagsøl på kontoret. Det kræver som regel, at I oplever hinanden i nye situationer og omgivelser, hvor I kan sænke paraderne og virkelig tage jer tid til at se og forstå hinanden som hele mennesker.

Gennem teambuilding og meningsfulde oplevelser lærer I hinanden bedre at kende på helt nye, personlige måder. Et stærkt team trækker ikke blot på de faglige kompetencer, men også personlige styrker. Når I kender hinanden godt, finder I styrken i jeres forskelligheder, hvilket er grundstenen i det optimale samarbejde.

Vi planlægger og holder overblikket

Vi hjælper jer med al transport, overnatning og planlægning af aktiviteter, så I kan være til stede uden den mindste logistiske bekymring. Vi bruger vores energi, passion og erfaring til at skabe en meningsfuld rejse – så I kan bruge jeres energi på at opleve og komme tættere på hinanden.

Mennesker der går ombord på et fly for at komme på firmatur til udlandet

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Great team building exercise and excellent trainers. Very professional and friendly. Perfect job again - thank you. Everyone really enjoyed it.

Natasha Allen Grue

Secretary, World Health Organisation

Forslag til aktiviteter I kan tage med i kufferten

Et team a fem personer på en brostensgade hvor de er i gang med teambuildingaktiviteten Urban Experience

Urban Experience

Kultur og konkurrence danner rammerne om en anderledes oplevelse i byrummet. Opdag nye sider af byen og hinanden gennem quiz og kreativ problemløsning.
9,2
Hele landet
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Kvinde på mountainbike i en skov som eksempel på Outdoor Sport

Outdoor Sport

Brug naturen som et aktivt pusterum, hvor der både er plads til høj puls og rolig refleksion. Vælg for eksempel kajak, mountainbike eller kickbike som energigivende pause.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 14.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 825,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-

Læs mere om mulighederne med CoastZone

 • En stor hal som lokation for forsamling af flere hundrede mennesker

  Lokationer

  Vi dækker teambuilding i hele landet og møder jer dér, hvor I er. Vi kommer gerne ud på jeres egen adresse eller hjælper med at finde den optimale lokation.
  Læs mere
 • Nærbillede af bluse med CoastZones logo

  Lær os bedre at kende

  I CoastZone bringer vi mennesker i spil og dyrker High Performance Team tanken. Vi leverer oplevelser og udvikling både i og uden for Danmark.
  Læs mere
 • Rund oplyst bar til event og fest

  Event og fest

  Et godt event trækker på mange ekspertiser og kræver tid, overblik og et stort netværk. Vi tager os af alting, så I får et fantastisk event, I sent vil glemme.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej