Firmatur til udlandet

Spræng de vante rammer i bred forstand, og flyt jer; både fysisk og mentalt. Sammen planlægger vi jeres firmatur til udlandet, så den passer til jeres ønskede destination og mål. Om I vil langt væk eller blot et stykke over den danske grænse, tager vi godt hånd om jer på firmarejsen og klarer alle de praktiske detaljer, så I kan fokusere på faglighed og fornøjelser.

Ryk ud over grænsen og ind i jeres team

Er målet at besøge jeres afdeling syd for grænsen og få en stærkere relation til de kollegaer, I hidtil kun har mødt online? Eller trænger I til et afbræk, hvor udsigten til excel-ark skiftes ud med rå og uspoleret natur på en færøsk klippe­? Mange teams ønsker en god balance mellem arbejde, afslapning og oplevelser, når muligheden for en længere rejse byder sig. Jeres muligheder er mange, og vi hjælper jer meget gerne på vej til skabe en helt særlig firmatur til udlandet med teambuilding og styrkende fælles oplevelser på programmet.

Firmarejser til udlandet med CoastZone giver jer en tryg og værdiskabende rejse, for vi besøger destinationerne på forhånd og afprøver alt fra hoteller til lokale oplevelser. I tæt samarbejde planlægger vi jeres rejse og målretter aktiviteterne efter jeres ønsker. Vi hjælper jer med alt det praktiske, så I kan nyde oplevelserne i fulde drag - og komme hjem med uforglemmelige minder, fornyet energi og et stærkere udgangspunkt for samarbejde.

Firmarejser til destinationer i hele verden

Trænger I til at komme lidt sydpå til varmere himmelstrøg? Vil I ud at mærke Nordens vidunderlige natur? Eller måske vil I rejse langt væk til den anden side af kloden med hele teamet samlet i uvante og ikke mindst unikke omgivelser? Det er kun jer selv, der sætter grænserne for, hvilke lande, byer og områder, der skal danne rammerne for en uforglemmelig firmatur.

Vi har mange nære samarbejdspartnere rundt om i verden. Blandt andet har vi sammen med vores kunder rejst i de nordiske lande, Tyskland, Polen, Grækenland, Kina og på Mallorca - her kan vi stå inde for høj kvalitet inden for overnatning, mad og drikke, rig natur og spændende kulturliv og selvfølgelig; fantastiske muligheder inden for teambuilding. Uanset om det er én af disse destinationer, I ønsker at besøge, skræddersyr og kvalitetssikrer vi lokationen, programmet og oplevelserne med udgangspunkt i jer. 

En firmatur til udlandet med mening

Oplev, og opdag nyt, uanset hvor rejsen tager jer hen - den eneste fællesnævner ved at rejse med CoastZone er teambuilding. Det er vores mål, at jeres firmatur bliver en meningsfuld oplevelse med fællesskabet som det naturlige omdrejningspunkt. Minderne bliver en væsentlig referenceramme, energien får nyt liv og jeres bevidsthed om hinanden øges - alt sammen noget, der styrker forudsætningerne for et tættere samarbejde i hverdagen.

Når I bevæger jer ud af den vante ramme sammen, rykker I naturligt tættere på hinanden og skaber et sundt udgangspunkt for fremadrettet udvikling og vækst. Hvis I virkelig vil ryste jeres team sammen, skal der mere til end fredagsøl på kontoret. Som regel kræver det, at I oplever hinanden i nye situationer og omgivelser, hvor I kan sænke paraderne og virkelig tage jer tid til at se og forstå hinanden som hele mennesker. Og det kan en fælles firmarejse til udlandet give jer.

Et stærkt team trækker ikke blot på de faglige kompetencer, men også på de menneskelige styrker. Gennem teambuilding og meningsfulde oplevelser lærer I hinanden bedre at kende på en langt mere personlig måde. Derved bliver det væsentligt nemmere at spille sammen på tværs af forskelligheder, hvilket er platformen for et sundt samarbejde.

Tag teambuildingaktiviteter med i kufferten 

Hos CoastZone er teambuilding vores passion. Vi kombinerer oplevelser med udvikling og sammensætter kreative og engagerede teambuildingaktiviteter, der bringer alle i spil på nye måder. Vi arrangerer også gerne én eller alle dage med fokus på teambuilding i løbet af jeres firmarejse. Gennem en række udfordrende og ikke mindst involverende øvelser, har I mulighed for at udvikle jer som mennesker og team.

I tæt samarbejde med jer skræddersyr vi et passende program med teambuilding i udlandet, der matcher jeres ønsker, mål og behov. Det kan for eksempel være, at I vil udfordre jer selv som team og individer i hjertet af naturen, til lands eller til vands. Eller måske passer det jer bedre, at vi sammen finder passende konference- og mødelokaler, hvor I kan kombinere fagligt indhold med aktiverende teambuildingøvelser. Vi hjælper jer med begge dele og det meste derimellem.

Forslag til teambuildingaktiviteter i udlandet

Længere nede på siden har vi samlet en række forslag til teambuildingaktiviteter, som vi kan tage med på jeres firmarejse og som giver jer god mulighed for at opleve rejsedestinationens skønne omgivelser på nye spændende måder - hvad end det er pulserende storbyer eller afsidesliggende naturområder. Prøv for eksempel kræfter med:

 • Adventure Race - I Adventure Race er fokus på tempo og teamdynamik, der udspiller sig i flotte, naturlige omgivelser. Her handler det om at bringe både de fælles og individuelle styrker i spil, mens I skiftevis cykler, sejler og løber. Undervejs møder I en række udfordringer af forskellig karakter, som I må løse for at kunne kunne fortsætte. Adventure Race fremhæver i dén grad jeres samspil og potentialet i jeres team.
 • Outdoor Teambuilding - Hos CoastZone tilbyder vi flere forskellige pakker inden for Outdoor Teambuilding. Der er tale om adrenalinfyldte og fysiske aktiviteter til både lands og vands. Vi giver jer mulighed for at krydse sceniske landskaber på mountainbike og mærke teamånden bevæge sig på vandet på store Stand Up Paddle boards. Måske kaster I jer ud i klatring eller watercast? Med Outdoor Teambuilding er der rig mulighed for at afprøve og flytte grænser eller nyde et aktivt pusterum i de mange medrivende aktiviteter.
 • Urban Experience - Her danner byrummet rammen om og spillepladen for en involverende konkurrence. I Urban Experience gælder det om at samle så mange point som muligt gennem forskellige udfordringer, imens I bevæger jer rundt på gader og stræder. I får mulighed for at udforske byen på en anderledes facon, samtidig med at I blandt andet spiller sammen om at knække koder og løse gåder, svare på spørgsmål om lokale seværdigheder og filme den energi, der naturligt opstår, når I ser nye sider af området og hinanden.

Vi planlægger rejsen og har overblik fra start til slut

Hos CoastZone tager vi os af alle detaljer på jeres firmatur fra start til slut. Vi hjælper jer med al transport, overnatning, forplejning og planlægning af aktiviteter. På den måde kan I være 100% til stede uden den mindste logistiske bekymring. Vi bruger vores energi, passion og erfaring til at skabe en meningsfuld firmarejse med et nøje tilrettelagt program, der tager helt og aldeles udgangspunkt i jer. I I rejser med CoastZone, har I alle den samme forudsætning for at nyde den positive energi, de fælles oplevelser og udbyttet af det unikke samvær. 

Tag en snak med os om jeres firmatur til udlandet

Hvilke ønsker, behov og mål har I for jeres firmarejse? Har I en helt særlig drømmedestination? Måske vil I gerne opleve nogle bestemte attraktioner? Eller kombinere et fagligt program med afslappende og hyggelige fælles aktiviteter? Det kan også være, I endnu ikke ved det, men gerne vil inspireres? Uanset hvad anledningen og formålet med jeres firmatur til udlandet er, står vi klar med personlig og dedikeret rådgivning. Hos os er du og dine kollegaer altid 100% i fokus.

Kontakt os allerede i dag, og lad os sammen tage et skridt nærmere mod at realisere ambitionen om en indholdsrig og udbytterig firmatur til udlandet. Saml medarbejderne i nye spændende omgivelser og find tryghed i et komplet, skræddersyet program til jeres budget. 

Mennesker der går ombord på et fly for at komme på firmatur til udlandet

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Det var virkelig godt, alle kunne være med og alle havde det sjovt. Vi fik rigtig meget ud af det og vil klart bruge jer igen.

Nevenka Schroeder

Inventio IT

Forslag til aktiviteter I kan tage med i kufferten

Et team a fem personer på en brostensgade hvor de er i gang med teambuildingaktiviteten Urban Experience

Urban Experience

Kultur og konkurrence danner rammerne om en anderledes oplevelse i byrummet. Opdag nye sider af byen og hinanden gennem quiz og kreativ problemløsning.
9,2
Hele landet
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
To røde kajakker med to personer i hver på åbent hav under et Adventure Race

Adventure Race

Fællesskabet er i fokus, når I skal løse udfordringer i naturen som et team - både på mountainbike, til fods og i kajak. Et oplagt valg, når I vil udfordres i fysiske rammer.
9,2
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 19.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Outdoor Teambuilding

Udfordr dig selv og dit team i naturens eget oplevelsesunivers! Vælg mellem flere fede aktiviteter på land og vand for netop dén oplevelse, der booster jeres teamenergi!
9,2
Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 15.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 650,-

Læs mere om mulighederne med CoastZone

 • En stor hal som lokation for forsamling af flere hundrede mennesker

  Lokationer

  Vi dækker teambuilding i hele landet og møder jer dér, hvor I er. Vi kommer gerne ud på jeres egen adresse eller hjælper med at finde den optimale lokation.
  Læs mere
 • Nærbillede af bluse med CoastZones logo

  Lær os bedre at kende

  I CoastZone bringer vi mennesker i spil og dyrker High Performance Team tanken. Vi leverer oplevelser og udvikling både i og uden for Danmark.
  Læs mere
 • Rund oplyst bar til event og fest

  Event og fest

  Et godt event trækker på mange ekspertiser og kræver tid, overblik og et stort netværk. Vi tager os af alting, så I får et fantastisk event, I sent vil glemme.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej