Teamdag

Er I et nyt team, der er i gang med at lære hinanden at kende? Eller kender I måske hinanden professionelt, men ikke personligt? Vi hjælper jer, så I lærer hinanden at kende som mennesker og rykker tættere sammen som team. Et stærkt team trækker nemlig på alle faglige såvel som personlige kompetencer. Når I kender hinanden godt, finder I styrken i jeres forskelligheder, hvilket er grundstenen for optimalt samarbejde.

En dag med teamet i fokus

De fleste medarbejdere ser frem til den årlige julefrokost og sommerfest, men en dag med fokus på det mindre team eller en enkelt afdeling giver noget helt særligt til sammenholdet. På en teamdag bliver jeres medarbejdere rystet godt sammen, og det resulterer i styrkede relationer, større fællesskab og bedre kommunikation. Jo stærkere det fælles ståsted er, desto sjovere bliver det for den enkelte at gå på arbejde. Glade medarbejdere skaber bedre resultater, og derfor hjælper vi jer gerne med at arrangere en sjov, spændende og udfordrende dag, I sent vil glemme. 

Med afsæt I jeres mål med teamdagen giver vi vores bud på en eller flere aktiviteter. Det er op til jer, om vi skal byde ind med et par timers teambuilding, eller vi skal skabe rammen om den hel dag fuld af oplevelser.

Et team i bevægelse mod fælles mål

Som udgangspunkt er en vellykket teamdag fyldt med grin og glæde samt spændende aktiviteter, der udfordrer jeres medarbejdere og skaber grobund for samarbejde. Vi er eksperter i at skabe oplevelser, der involverer og motiverer, og som bringer jer tættere sammen. Når I for eksempel løser opgaver gennem konkurrence, leg og aktive øvelser, bliver I mere bevidste om hinandens styrker og klogere på, hvordan I kan bruge dem til at nå fælles mål. Denne indsigt bliver en gave i jeres daglige samarbejde fremover.

Forslag til aktiviteter til teamdagen

En oplagt teamdag flytter jer for eksempel ud i naturen, hvor I gennem aktive oplevelser samarbejder og bruger hinandens kompetencer. Det kan være til vands med en stafet i kajak eller på paddle boards – eller måske i skoven med mountainbikes, hvor I får pulsen op, mens vi fører an på det alsidige spor. En teamdag kan også sagtens være mere afslappende og reflekterende, hvor vi arrangerer hjernevridende konkurrencer eller andre aktiviteter, hvor I lærer hinanden bedre at kende.

Nederst på siden finder du 3 bud på aktiviteter til at ryste teamet sammen. Du kan også gå på opdagelse i denne oversigt over alle vores teambuildingaktiviteter. Fælles for dem alle er, at de styrker fællesskabet og lærer jer at spille hinanden gode i uformelle rammer.

Få et stort udbytte med dygtige instruktører

Vi har selv et team af dygtige og passionerede instruktører, der bare venter på at sætte jer i gang med spændende oplevelser. Alle teams og alle medarbejdere er forskellige, og derfor har vores instruktører altid fokus på, at oplevelserne passer til netop jer. Hvis der for eksempel er nogen på jeres team, der ikke kan deltage i fysisk krævende aktiviteter, finder vi en løsning, så alle bliver sat i bevægelse på deres egen måde, fysisk såvel som mentalt.

Fokus på teamet behøver dog ikke begrænses til en enkelt dag. Hvis I har brug for et længere udviklingsforløb, er det vores erfarne konsulenter, I skal have fat i. Teambuilding med os spænder nemlig bredt; fra den enkeltstående oplevelse til den dybdegående udvikling.

Kvinde tager billede af en femmands menneskepyramide til en teamdag

Kontakt os for uforpligtende rådgivning

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller udfyld kontaktformularen

Alt i alt en udbytterig og sjov dag, hvor vi fik styrket vores fællesskab og evne til at kommunikere i uvante situationer. Vi vil give CoastZone vores varmeste anbefaling. De har arbejdet yderst professionelt gennem hele forløbet fra forberedelse til afholdelse.

Helle Rømer

Operating Model Trainer, LEGO System A/S

Oplagte aktiviteter til teamdagen

Mænd med pagajer stående på et Stand Up Paddle team board

Team Stand Up Paddle

Hop i badetøjet og bliv udfordret på balance og kommunikation, når jeres team skal konkurrere på Stand Up Paddle. Her er der frisk luft, glæde og energi!
9,1
Hele landet
8 - 100 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 11.800,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 525,-
Et team a fem personer på en brostensgade hvor de er i gang med teambuildingaktiviteten Urban Experience

Urban Experience

Kultur og konkurrence danner rammerne om en anderledes oplevelse i byrummet. Opdag nye sider af byen og hinanden gennem quiz og kreativ problemløsning.
9,2
Hele landet
8 - 2000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Syv mennesker i en skov løser en samarbejdsøvelse i forbindelse med teambuildingaktiviteten CoastZone Challenge

CoastZone Challenge

Bliv udfordret, og opdag jeres styrker. Lattermusklerne bliver rørt, mens I træner tillid, teamwork og trækker på hinandens kompetencer.
9,3
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 9.500,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-

Inspiration til andre arrangementer

 • Flere hundrede ansatte stående i cirkel til en firmadag

  Firmadag

  En firmadag, hvor hele virksomheden samles, booster motivationen på en særlig måde. Styrk relationerne og fællesskabet og sæt positive spor i det daglige samarbejde.
  Læs mere
 • Kollegaer samlet til møde med fokus på medarbejderudvikling

  Møde

  Et godt møde motiverer og involverer fra start til slut. Med teambuilding skaber I pusterum og faglig refleksion, der holder energien oppe og gør udbyttet stort.
  Læs mere
 • Rund oplyst bar til event og fest

  Event og fest

  Et godt event trækker på mange ekspertiser og kræver tid, overblik og et stort netværk. Vi tager os af alting, så I får et fantastisk event, I sent vil glemme.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej