Firmadag

Der er mange forskellige ting, der bidrager til arbejdsglæde blandt medarbejderne i en virksomhed. Det kan være alt lige fra frokostordningen til fredagsbaren – men en firmadag, hvor hele virksomheden samles om en anderledes oplevelse, booster motivationen ud over det sædvanlige. 

Glade medarbejdere holder firmaet i live

En god firmadag skaber glæde og god energi, men har potentiale til endnu mere. Hos CoastZone arrangerer vi en firmadag med spændende oplevelser, der involverer og motiverer, så I lærer hinanden at kende på helt nye måder. Hvordan ser jeres drømmefirmadag ud? Kontakt os i dag, og brug os som sparringspartner.

En nøje planlagt firmadag styrker relationerne og fællesskabet, hvilket har positiv indflydelse på den daglige kommunikation og adfærd. En firmadag er derfor en vigtig investering, fordi medarbejderne er de mennesker, der holder firmaet i live.

En firmadag målrettet jer

Uanset om I er en lille, mellemstor eller stor virksomhed, kan vi skabe en oplevelsesrig dag for jer. Jeres firmadag kan både indeholde aktive øvelser, reflekterende foredrag eller motiverende konkurrencer, hvor I spiller hinanden gode. Alle virksomheder, teams og medarbejdere er forskellige, og derfor målretter vi hele programmet efter jer.

Foretrækker I at være indendørs det meste af tiden – eller vil I ud i naturen, hvor I sprænger rammerne og prøver kræfter med helt nye oplevelser? Nederst her på siden finder du 3 forslag til oplevelser. Vi arrangerer også gerne en fest som afslutning på dagen. 

Vores røde biler rykker ud i hele landet, så der er ingen grænser for jeres muligheder. Hvis I ønsker at afholde jeres firmadag på et hotel eller oplevelsessted, har vi en lang liste af samarbejdspartnere i hele landet, som tilbyder faciliteter og omgivelser i topklasse. 

Erfarne instruktører

Hvert år står vi bag mere end 650 arrangementer, hvor målet er at styrke samarbejde og fællesskab blandt medarbejdere. Med forståelse for jeres virksomheds historie, ambition og situation sammensætter vi i tæt dialog med jer en firmadag, der lever op til jeres ønsker. Vores medarbejderes entusiasme smitter af fra start til slut, når de guider jer gennem dagens program og forskellige aktiviteter.

Flere hundrede ansatte stående i cirkel til en firmadag

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Det var et rigtig godt arrangement, som fuldt ud levede op til forventningerne. Instruktørerne fik engageret vores teams, og der blev helt sikkert skabt nye relationer mellem vores medarbejdere.

Kasper Kærgård

Business Development Director, Flexa4Dreams A/S

Gode oplevelser til jeres firmadag

Fem mennesker står ved et rundt højbord mens de er i gang med teambuildingaktiviteten Brain Game

Brain Game

Konkurrence, fællesskab og vidensdeling er nøgleord, når I udfordres i De 9 Intelligenser. Opdag styrken i jeres forskelligheder og se teamets fulde potentiale.
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 9.000,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 375,-
To mænd udstyret med opgaveark og en telefon er i gang med teambuildingaktiviteten GPS Adventure

GPS Adventure

God intern kommunikation er afgørende for, hvor godt jeres samarbejde fungerer i dagligdagen, og hvor hurtigt og problemfrit I når jeres mål.
9,5
Hele landet
8 - 500 personer
Indendørs
3 timer
Året rundt
kr. 11.600,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 550,-
Et par hundrede mennesker der sammen danner formationen af logoet for De Olympiske Lege

CoastZone Legene

Konkurrér i klassiske olympiske discipliner med et twist, når vi forvandler omgivelserne til en arena fyldt med aktiviteter. Oplevelsen passer perfekt til en sommerfest eller kickoff.
9,6
Hele landet
8 - 200 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 10.160,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 430,-

Inspiration til andre arrangementer

Vi hjælper dig på vej

Instagram icon
Linkedin icon
Youtube icon