Ove Rokkedal

Commercial Manager

Spil på alle tangenter

Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 14.250,-
for 30 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Udfold jeres forskelligheder og spil på alle tangenter ved opvarmningen til årets julefrokost! I en medrivende og stemningsfuld ramme klarer I udfordringer fordelt i små teams.

Find ud af, hvem der er logisk, visuel, naturalistisk, sproglig, filosofisk, musisk, kropslig, inter- og intrapersonel. I en tæt konkurrence jagter I point, knækker koder og krypteringer, pusler ord og figurer, danser og stomper, mimer og gætter gåder og får styr på julemandens flyvske rensdyr.

Med afsæt i de 9 intelligenser skruer vi op for julehumøret og kombinerer teamwork med jeres personlige styrker. I går til bords med rigtig god energi og masser af fælles oplevelser!

Alle priser er opgivet eksklusiv moms.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Tre glade kvinder tager selfie til en julefrokost

  Årets bedste julequiz

  Gæt og grin jer gennem årets absolut bedste julequiz! Hvert team har en tablet foran sig, og i det perfekte mix af julekategorier jagter I point
  Læs mere
 • Et sikkert juleeventyr

  Julen kan noget helt særligt, når gader og stræder emmer af stemning. I små teams bevæger I jer rundt med tablets, mens kreative juleopgaver tikker ind og lokker med point.
  Læs mere
 • Tre glade kvinder tager selfie til en julefrokost

  Julefrokost

  I år skal julefrokosten være anderledes! Overrask med teambuilding, der underholder og bringer jer tættere sammen - som icebreaker eller indslag i løbet af aftenen.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej