Ove Rokkedal

Commercial Manager

Et sikkert juleeventyr

Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 13.750,-
for 30 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

I år har vi alle nydt masser af frisk luft, så hvorfor ikke gøre de udendørs oplevelser til en del af julefrokosten? Julen kan noget helt særligt, når gader og stræder emmer af stemning - med lys og pynt, toner og dufte! Få det hele med plus samværet, inden I går til bords.

I små teams bevæger I jer rundt med tablets, og hjælper hinanden med at finde vej. Sjove, hjernevridende og kreative juleopgaver tikker ind og lokker med point.

Gør stop på gadehjørnet med salmesang og brændte mandler, dans rundt om det store juletræ på torvet eller se skovens tusmørke blive brudt af det fineste Luciaoptog. Nyd brandvarm gløgg og æbleskiver omkring åben ild, inden vi afslører juleeventyrets vinderteam.

Alle priser er opgivet eksklusiv moms. Mad og stop tilgår.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Spil på alle tangenter

  Med afsæt i de 9 intelligenser skruer vi op for julehumøret og kombinerer teamwork med jeres personlige styrker. Udfold jeres forskelligheder og spil på alle tangenter til årets julefrokost!
  Læs mere
 • Tre glade kvinder tager selfie til en julefrokost

  Årets bedste julequiz

  Gæt og grin jer gennem årets absolut bedste julequiz! Hvert team har en tablet foran sig, og i det perfekte mix af julekategorier jagter I point
  Læs mere
 • Tre glade kvinder tager selfie til en julefrokost

  Julefrokost

  I år skal julefrokosten være anderledes! Overrask med teambuilding, der underholder og bringer jer tættere sammen - som icebreaker eller indslag i løbet af aftenen.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej