Tre glade kvinder tager selfie til en julefrokost

Ove Rokkedal

Commercial Manager

Årets bedste julequiz

Hele landet
8 - 1000 personer
Indendørs
1 timer
Året rundt
kr. 9.800,-
for 30 personer
pr. ekstra person kr. 200,-

Gæt og grin jer gennem årets absolut bedste julequiz! Lad den kickstarte julefrokosten eller bringe stemningen til kogepunktet mellem sild og snaps. Med sikker afstand ved bordene skyder quizmasteren konkurrencen i gang!

Hvert team har en tablet foran sig, og i det perfekte mix af julekategorier jagter I point: Skyd fx årets sjoveste julebilleder, syng med på de kendte juleklassikere, løs rebusser og gæt julemad, dyk ned i historien omkring jul og dyst om pakker i den klassiske pakkeleg.

Det er intet mindre end titlen som højtidens quizmestre, der er på spil! Der er noget for alle, og mange skjulte juletalenter pakkes ud omkring bordene i den intense time!

Alle priser er opgivet eksklusiv moms. Indkøb af pakker tilgår.

Andre aktiviteter

Se hvad vi ellers har at byde på
 • Spil på alle tangenter

  Med afsæt i de 9 intelligenser skruer vi op for julehumøret og kombinerer teamwork med jeres personlige styrker. Udfold jeres forskelligheder og spil på alle tangenter til årets julefrokost!
  Læs mere
 • Et sikkert juleeventyr

  Julen kan noget helt særligt, når gader og stræder emmer af stemning. I små teams bevæger I jer rundt med tablets, mens kreative juleopgaver tikker ind og lokker med point.
  Læs mere
 • Tre glade kvinder tager selfie til en julefrokost

  Julefrokost

  I år skal julefrokosten være anderledes! Overrask med teambuilding, der underholder og bringer jer tættere sammen - som icebreaker eller indslag i løbet af aftenen.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej