Julefrokost

Julen 2020 er anderledes! Måske er årets julefrokost for længst aflyst - måske overvejer I stadig situationen? Uanset hvad, er der ingen grund til at misse den gode stemning, for du og dine kolleger har brug for at mødes! Med os som allierede, får I en vigtig bid af det nærvær, der har været alt for lidt af i år. Mød hinanden ude, inde eller online - vi sørger for julestemning og aktivitet, der bryder med de traditionelle rammer, underholder og samler jer - under helt forsvarlige forhold.

Aflys den traditionelle julefrokost

Med vores hjælp kan du føle dig fuldkommen tryg ved at mødes med kollegerne før jul på trods af COVID-19. Vi har COVID-19 sikret vores aktiviteter, og sørger blandt andet for, at alle arbejder i små teams med god plads omkring sig. Al logistik og praktik er der styr på, og vi desinficerer udstyr, materiale og andre berøringsflader. I tæt dialog med jer udvælger vi de aktiviteter og den form, I er trygge ved, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så aflys den traditionelle julefrokost, og lad dig inspirere af nye måder at fejre fællesskabet på - online, udendørs eller sammen på tværs af flere lokationer. 

Se vores COVID-19 retningslinjer her.

Nyd julestemningen ude, inde eller online

Nederst på siden ser du 6 bud på teambuilding, der gør noget godt for jeres team inden juleferien. 2020 har særligt kaldt på samvær udendørs eller online, men se også vores aktiviteter indendørs, der alle tilrettelægges på en måde, der opfylder de officielle anbefalinger og retningslinjer. Alle aktiviteter kan finde sted, hvor I ønsker eller har behov for det - og online kan vi samle jer helt eller delvist på tværs af flere lokationer.

Involver alle og bring forskellighederne i spil

Vores julefrokostaktiviteter har som regel et element af konkurrence, der involverer og motiverer alle deltagere. Vores dygtige instruktører sørger for, at alle i teamet har en aktiv rolle, så I udover at hygge jer sammen, øver jer i at finde styrken i hinandens forskelligheder. Jeres diversitet er nemlig én af de væsentligste ressourcer, I har som team. Så benyt den festlige lejlighed til at få nye indsigter, som I kan tage med ind i hverdagen i det nye år.

1-2 timer uden forberedelse fra jeres side

Vores julefrokostaktiviteter fungerer både som sjove indslag i løbet af dagen eller aftenen, eller som indledende samlingspunkt og icebreaker. Alle oplevelser arrangerer vi på både dansk og engelsk, og vi målretter dem efter jeres ønsker og rammer. Indslagene varer som regel 1-2 timer og kræver ingen omklædning eller anden forberedelse fra jeres side. 

Skab refleksion og bring ny indsigt ind i 2021

Vi tilbyder også julefrokostaktiviteter af mere reflekterende karakter, hvor I får værktøjer til, hvordan I forstår, kommunikerer og bruger vigtige budskaber helt konkret. På den måde kan vi selv under festlige og uformelle rammer hjælpe jer med at rykke tættere på hinanden og tættere på at blive et High Performance Team. Igen, er det svært at mødes lige nu, så gør brug af muligheden for at møde jeres teamkonsulent online.

Fuld facilitering af jeres firmajulefrokost

Holder I ved julefrokosten i mere traditionel forstand, er det kun underholdningen, vi hjælper med - også valg og booking af lokation, mad og musik. Ligesom vi med glæde sørger for fuld facilitering og et større julefrokost event ned til mindste detalje. Vi samarbejder med hoteller, konferencecentre og oplevelseslokationer over hele landet, så I aldrig behøver lade jer begrænse af egne rammer. Hvis I har konkrete forslag og ønsker til lokationer, som ikke er i vores oversigt, iværksætter vi gerne nye samarbejder for at give jer den perfekte ramme om jeres julefrokost.

Julefrokost som årets event

Drømmer I om en fest, der skal holdes et helt særligt sted? Så er I mere end velkomne i vores teambuildingcenter CoastZone Performance Center, hvor I virkelig kan få sat gang i en anderledes fest. Centret er Danmarks største og vores hjemmebane. Her får I 89.000 kvm til rådighed, hvor vi faciliterer aktiv teambuilding, ligesom I finder de bedste rammer til fester og events, forplejning og overnatning. Vi arrangerer også gerne transport, så hele firmaet og eventuelle gæster kan være med.

Erfaring siden 2004

Siden 2004 har vi arbejdet med mennesker. Med mere end 650 arrangementer beviser vi hver dag effekten af CoastZone teambuilding. Derfor ved vi, hvad der giver jer det største udbytte i den enkelte situation. Mulighederne for underholdning til julefrokosten er mange, og på baggrund af jeres ønsker for aftenen får vi det bedste ud af tiden og forskellighederne i jeres team.

Med os får I sammenhold og julestemning på en overraskende og anderledes måde. Er I nysgerrige på, hvilke andre typer arrangementer vi planlægger, kan du lade dig inspirere under Anledning. Uanset årsagen til at samle medarbejderne skaber vores bidrag til arrangementet altid grobund for fælles minder, fornyet energi og styrket fællesskab. Det håber vi, at vi får lov til at vise jer - også i julen 2020.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke typer underholdning tilbyder CoastZone til julefrokoster? CoastZone tilbyder flere slags underholdning til julefrokost. Fælles er, at det altid har et element af teamsamarbejde, kommunikationstræning og gode oplevelser sammen.

Kan I hjælpe med booking af lokaler og forplejning? CoastZone kan påtage sig hele koordineringsansvaret for jeres arrangement blandt andet booking af lokaler og forplejning.

Hvor længe varer jeres underholdning til julefrokoster? Vores aktiviteter til julefrokostarrangementer vare typisk mellem 2-4 timer alt efter hvor lang tid I ønsker at bruge. Vi tilpasser altid vores produkter til jeres ønske og behov.

Tre glade kvinder tager selfie til en julefrokost

Jakob Blok Grabow

Chief Executive Officer | HR
Jeg synes helt ærligt, at I har leveret et super arrangement til os hele vejen igennem. Stor ros herfra!

Jacob Egebjerg Vestergaard

Head of Department, Siemens Gamesa Renewable Energy

Sikkerhed og COVID-19 retningslinjer

Din sikkerhed er som altid vores 1. prioritet. Fysisk og mentalt skal du og dit team føle tryghed fra start til slut, og vi følger naturligvis alle gældende COVID-19 retningslinjer. Se hvordan.
Læs mere

Find underholdning til julefrokosten

Spil på alle tangenter

Med afsæt i de 9 intelligenser skruer vi op for julehumøret og kombinerer teamwork med jeres personlige styrker. Udfold jeres forskelligheder og spil på alle tangenter til årets julefrokost!
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 14.250,-
for 30 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Tre glade kvinder tager selfie til en julefrokost

Årets bedste julequiz

Gæt og grin jer gennem årets absolut bedste julequiz! Hvert team har en tablet foran sig, og i det perfekte mix af julekategorier jagter I point
Hele landet
8 - 1000 personer
Indendørs
1 timer
Året rundt
kr. 9.800,-
for 30 personer
pr. ekstra person kr. 200,-

Et sikkert juleeventyr

Julen kan noget helt særligt, når gader og stræder emmer af stemning. I små teams bevæger I jer rundt med tablets, mens kreative juleopgaver tikker ind og lokker med point.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 13.750,-
for 30 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Let's Move

Saml medarbejderne på tværs af lokationer og træn kommunikationen. Let’s Move afspejler hverdagens velkendte udfordringer og bekræfter værdien af vidensdeling.
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Let's Puzzle

I mødes online og stilles over for en bred vifte af udfordringer. Samarbejdet aktiveres via konkurrence, og I kan kun vinde, hvis alle teammedlemmer bringer viden og kompetencer i spil.
Hele landet
12 - 2000 personer
Udendørs
3 timer
Året rundt
kr. 7.900,-
for 12 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Bliv også inspireret af

 • Gør julefrokosten inkluderende

  Den traditionsrige firmajulefrokost er under forandring, og der skal mere end alkohol på bordet for at skabe en god aften for medarbejderne. Få erhvervspsykologens opskrift på en god julefrokost.
  Læs mere
 • Fire smilende mennesker som er samlet til teambuilding

  Oplevelser trods COVID-19

  Behovet for nærvær og fællesskab er stort i kølvandet på COVID-19. Lad os hjælpe dig og dit team med berigende oplevelser - fysisk eller online.
  Læs mere
 • Rund oplyst bar til event og fest

  Event og fest

  Et godt event trækker på mange ekspertiser og kræver tid, overblik og et stort netværk. Vi tager os af alting, så I får et fantastisk event, I sent vil glemme.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej