Julefrokost

De fleste virksomheder holder ved traditionen med julefrokost og samler alle medarbejdere om god mad, musik og masser af latter. Stemningen er afslappet, og I er alle til stede i samme rum; derfor er julefrokosten en fantastisk anledning til teambuilding. Med os som allierede skyder I den årlige julefrokost i gang med sjove aktiviteter, der både underholder og bringer jer tættere sammen - under forsvarlige forhold.

En sikker succes

Med vores hjælp kan du føle dig fuldkommen tryg ved at afholde julefrokost på trods af COVID-19. Vi har COVID-19 sikret vores aktiviteter, så vi f.eks. sørger for, at alle arbejder i små teams med god plads omkring sig. Og vi desinficerer selvfølgelig arrangementsmateriale, så alle overflader er smittefrie. I tæt dialog med jer udvælger vi de aktiviteter, I er trygge ved, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Se desuden vores COVID-19 retningslinjer her.

Derudover kan vi også hjælpe med både logistik og praktik, der tager hensyn til den nye virkelighed. Vi planlægger og sørger for alt det praktiske, så I kan fokusere på at nyde aftenen sammen. Med os ved jeres side kan I derfor med ro i maven glæde jer til årets julefrokost med kollegaerne. Brug os som sparringspartner, og lad os sammen stable den traditionsrige julefrokost på benene, så den bliver en sikker succes i mere end én forstand.

Underholdning til julefrokosten

Når maden er nydt og snapseglassene begynder at klirre, er det oplagt at booste festen med et overraskende element, der giver aftenen et værdifuldt twist. Og hvorfor ikke planlægge underholdning til julefrokosten på en måde, der reelt skaber merværdi for fællesskabet? 

Vores teambuilding skaber hygge til aftenen, men gennem aktiviteter, der involverer og motiverer, får I også mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Det skaber en stærkere referenceramme, når I igen er tilbage på arbejdet. På den måde varer julen endnu længere end til påske

Indslag alle kan samles om

Vores aktiviteter til julefrokosten fungerer både som sjove indslag i løbet af aftenen eller som indledende samlingspunkt og icebreaker. Alle oplevelser arrangerer vi på både dansk og engelsk, og vi målretter dem efter jeres ønsker og rammer. Indslagene varer som regel 1-2 timer og kræver ingen omklædning eller anden forberedelse fra jeres side. Julefrokosten bliver en fest, som alle kan samles om, og med et skræddersyet program får I en sjov, mindeværdig og tryg aften.

Julefrokost-aktiviteter

Nederst på siden ser du 3 bud på teambuilding og underholdning til jeres firmajulefrokost. Se også vores oversigt over indendørs aktiviteter, da det er dem, der er særligt relevante for julefrosten. Med dem får I mulighed for relationsskabende oplevelser uanset årstid. Vi har naturligvis tilpasset alle vores aktiviteter for at mindske risikoen for eventuel smittespredning.

De aktiviteter, vi arrangerer indenfor, kan nemt tages med, så vi møder jer gerne på jeres adresse eller på en anden lokation, I foretrækker. Vores julefrokost-aktiviteter har som regel et element af konkurrence, der involverer og motiverer alle deltagere. Vores dygtige instruktører sørger for, at alle på teamet har en aktiv rolle, så I sammen øver jer i at finde styrken i hinandens forskelligheder. Jeres forskelligheder er nemlig en af jeres største ressourcer som team, og på en sjov måde giver vores julefrokost-aktiviteter jer nogle indsigter, som I kan tage med jer ind i det nye år.

Vi tilbyder også julefrokost-aktiviteter af mere reflekterende karakter, hvor I får værktøjer til, hvordan I forstår, kommunikerer og bruger budskaber. På den måde kan vi selv under festlige og uformelle rammer hjælpe jer med at rykke tættere på hinanden og tættere på at blive et high performance team.

Fuld facilitering af jeres firmajulefrokost

Det er ikke kun underholdningen, vi sørger for. Vi hjælper jer også gerne med valg og booking af lokation, mad og musik, ligesom vi med glæde arrangerer fuld facilitering og et større julefrokost event ned til mindste detalje. Vi samarbejder med hoteller, konferencecentre og oplevelseslokationer over hele landet, så I aldrig behøver lade jer begrænse af egne rammer. Hvis I har konkrete forslag og ønsker til lokationer, som ikke er i vores oversigt,  iværksætter vi hellere end gerne nye samarbejder for at give jer den perfekte ramme om jeres julefrokost.

Julefrokost som årets event

Drømmer I om en fest, der skal holdes et helt særligt sted? Så er I mere end velkomne i vores Teambuildingcenter CoastZone Performance Center, hvor I virkelig kan få sat gang i en anderledes fest. Centret er Danmarks største teambuildingcenter og vores hjemmebane. Her får I 89.000 kvm til rådighed, hvor vi faciliterer aktiv teambuilding, ligesom I finder de bedste rammer til fester og events, forplejning og overnatning. Vi arrangerer også gerne transport, så hele firmaet og eventuelle gæster kan være med.

Erfaring siden 2004

Siden 2004 har vi arbejdet med mennesker. Med mere end 650 arrangementer beviser vi hver dag effekten af CoastZone teambuilding. Derfor ved vi, hvad der giver jer det største udbytte i den enkelte situation. Mulighederne for underholdning til julefrokosten er mange, og på baggrund af jeres ønsker for aftenen får vi det bedste ud af tiden og forskellighederne i jeres team.

Med os får I sat gang i julefrokosten på en overraskende og anderledes måde. Er I nysgerrige på, hvilke andre typer arrangementer vi planlægger, kan du lade dig inspirere under Anledning. Uanset årsagen til at samle medarbejderne skaber vores bidrag til arrangementet altid grobund for fælles minder, fornyet energi og styrket fællesskab. Det håber vi, at vi får lov til at vise dig til dette års julefrokost.

Tre glade kvinder tager selfie til en julefrokost

Martin Lotzkat

Account Manager
Jeg synes helt ærligt, at I har leveret et super arrangement til os hele vejen igennem. Stor ros herfra!

Jacob Egebjerg Vestergaard

Head of Department, Siemens Gamesa Renewable Energy

Se vores COVID-19 retningslinjer

I forbindelse med COVID-19 følger vi de danske myndigheders påbud og anbefalinger, Læs her om de konkrete tiltag, vi har gjort, så vi kan passe på hinanden under teambuilding.
Læs mere

Find underholdning til julefrokosten

Spil på alle tangenter

Med afsæt i de 9 intelligenser skruer vi op for julehumøret og kombinerer teamwork med jeres personlige styrker. Udfold jeres forskelligheder og spil på alle tangenter til årets julefrokost!
9,4
Hele landet
8 - 2000 personer
Indendørs
2 timer
Året rundt
kr. 14.250,-
for 30 personer
pr. ekstra person kr. 325,-
Tre glade kvinder tager selfie til en julefrokost

Årets bedste julequiz

Gæt og grin jer gennem årets absolut bedste julequiz! Hvert team har en tablet foran sig, og i det perfekte mix af julekategorier jagter I point
Hele landet
8 - 1000 personer
Indendørs
1 timer
Året rundt
kr. 9.800,-
for 30 personer
pr. ekstra person kr. 200,-

Et sikkert juleeventyr

Julen kan noget helt særligt, når gader og stræder emmer af stemning. I små teams bevæger I jer rundt med tablets, mens kreative juleopgaver tikker ind og lokker med point.
9,2
Hele landet
8 - 1000 personer
Udendørs
2 timer
Året rundt
kr. 13.750,-
for 30 personer
pr. ekstra person kr. 325,-

Bliv også inspireret af

 • Gør julefrokosten inkluderende

  Den traditionsrige firmajulefrokost er under forandring, og der skal mere end alkohol på bordet for at skabe en god aften for medarbejderne. Få erhvervspsykologens opskrift på en god julefrokost.
  Læs mere
 • Fire smilende mennesker som er samlet til teambuilding

  Oplevelser under COVID-19

  Efter lang tids adskillelse er der behov for at være fysisk sammen igen. Vi gør det muligt for jer at samles under sikre forhold, der følger de officielle retningslinjer.
  Læs mere
 • Rund oplyst bar til event og fest

  Event og fest

  Et godt event trækker på mange ekspertiser og kræver tid, overblik og et stort netværk. Vi tager os af alting, så I får et fantastisk event, I sent vil glemme.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej