Hvad er jeres anledning?

Der kan være mange anledninger til at samle medarbejderne og lige så mange grunde til at give jer i kast med teambuilding. Måske er I på udkig efter en hel dag med teambuilding til jeres næste firmaarrangement - for hele virksomheden eller en enkelt afdeling? Står over for en mødedag, hvor I har brug for noget til at bryde det faglige program? Eller leder efter en aktivitet til den årlige julefrokost eller sommerfest? 

Populære anledninger

Her på siden finder du en række populære anledninger, hvor mange virksomheder ønsker elementer af teambuilding. Ingen virksomheder, teams eller medarbejdere er ens, og derfor målretter vi naturligvis altid indhold og program efter netop jeres mål og rammer. Kan du ikke finde en anledning, som matcher dine aktuelle behov, så kontakt os, så vi kan vejlede dig.

Hvis du er på udkig efter udvikling, uddannelse og længerevarende forløb, opfordrer vi dig til at besøge univers af udvikling. Her rådgiver og guider vores erfarne konsulenter i alt fra leder- og medarbejderudvikling til virksomhedskultur og implementering af strategi.

Hvad er jeres ønskede udbytte?

Når du kontakter os, finder vi sammen ind til kernen af jeres ønsker. Vi spørger blandt andet ind til følgende motivationer:

 • Hvad er anledningen til, at I samler medarbejderne?
 • Hvad er jeres ønsker og mål med teambuilding?
 • Hvilke udfordringer står I over for i hverdagen?
 • Hvilken følelse vil I gerne stå tilbage med?
 • Hvad er det bedste, I kan få ud af jeres arrangement?
 • Har I tidligere prøvet teambuilding?

Disse spørgsmål hjælper os med at tune ind på formålet med jeres arrangement, og hvordan vi kan bidrage med vores ekspertise. Nogle gange er der brug for en udflugt med anderledes oplevelser og fysisk bevægelse; andre gange er den mere reflekterende og dialogopbyggende retning at foretrække.

Oplevelser til jeres anledning

Siden 2004 har vi arbejdet med mennesker og bevist effekten af CoastZone teambuilding. Med mere end 650 arrangementer om året ved vi, hvilke oplevelser der passer til jeres anledning. Mulighederne er mange, og på baggrund af jeres ønsker og mål får vi det bedste ud af tiden og forskellighederne i jeres team. Kontakt os og lad os få en snak om jeres anledning.

En stor gruppe mennesker som er samlet i anledning af teambuilding

Ove Rokkedal

Commercial Manager
Jeg synes helt ærligt, at I har leveret et super arrangement til os hele vejen igennem. Stor ros herfra!

Jacob Egebjerg Vestergaard

Head of Department, Siemens Gamesa Renewable Energy

Vælg jeres anledning til teambuilding

 • Fem medarbejdere samlet rundt om et bord til et firmaarrangement i København

  Firmaarrangement

  Et vellykket firmaarrangement giver jer rig mulighed for at styrke fællesskabet på kryds og tværs. Med teambuilding bryder I de vante rammer og rykker tættere sammen.
  Læs mere
 • Kollegaer samlet til møde med fokus på medarbejderudvikling

  Møde

  Et godt møde motiverer og involverer fra start til slut. Med teambuilding skaber I pusterum og faglig refleksion, der holder energien oppe og gør udbyttet stort.
  Læs mere
 • Rund oplyst bar til event og fest

  Event og fest

  Et godt event trækker på mange ekspertiser og kræver tid, overblik og et stort netværk. Vi tager os af alting, så I får et fantastisk event, I sent vil glemme.
  Læs mere
 • Medarbejdere samlet om et bord i forbindelse med et kickoff arrangement

  Kickoff

  Står I over for nye mål, men mangler overblik og energi? Vi hjælper jer med teambuilding, der involverer og motiverer samt skaber fælles fodfæste og retning.
  Læs mere
 • Mennesker der går ombord på et fly for at komme på firmatur til udlandet

  Firmatur til udlandet

  Spræng de vante rammer, skab uforglemmelige minder, og kom hjem med fornyet energi og styrket fællesskab. Vi skræddersyr rejsen efter jeres ønsker og mål.
  Læs mere

Vi hjælper dig på vej