Vejlefjord

Teambuilding på Hotel Vejlefjord

Fjord, skov, park og strand omgiver det smukke Hotel Vejlefjord og indbyder til aktiviteter, frisk luft og fornyet energi. Krop, sind og hjerne hænger uløseligt sammen! Det var den oprindelige kur for tuberkulosepatienterne på sanatoriet ved Vejle Fjord fra 1898. Nu er det opskriften på sundhed og velvære, der er det bedste fundament for kroppen og for hjernens evne til at holde fokus og udvikle kreative ideer.

Hotellet er en af vores ældste samarbejdspartnere. Vi har vores jævnlige gang på hotellet og kender området som vores egen baghave. Afholder I jeres møde, seminar eller konference på Hotel Vejlefjord er vi altid klar med vejledning til jeres mødeagenda og inspiration til involverende mødebreaks og/eller teambuilding. Vejlefjord har fantastiske faciliteter både inde og ude!

 

Aktiviteter og udvikling med CoastZone

Har i tre timer, og ønsker I at afprøve jeres kommunikation i praksis, så er GPS Adventure det perfekte valg.

Området omkring Hotel Vejlefjord indbyder til motion og aktive fælles oplevelser. Derfor tilbyder vi alle typer for motion i området - altid med fokus på teamet. Mest populær er mountainbike, havkajak og o-løb med indlagte teamøvelser undervejs. 

Oplev potentialet, forvent mere af tiden sammen og dan nye rammer for jeres samarbejde! Med High Performance som basis, tager vi jer med på en rejse. Rejsens indhold, udgangspunkt og udbytte skræddersyes til netop jeres team. Det kunne være målsætninger, forbedret kommunikation, øget samarbejde eller noget helt fjerde.

Se desuden vores gode aktiviteter til mødedagen nedenfor.

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet