Teambuilding i København bidrager til et bedre sammenhold og fællesskab.

Teambuilding i Tivoli

Teambuilding i den gamle have

I hjertet af København indbyder Tivoli med sin helt særlige stemning og legende tilgang, til gode oplevelser, samvær og sug i maven. Tivolis unikke mødelokaler, alsidige forlystelser, lækre forplejning og eventyrlige univers skaber en ramme, man ikke finder andre steder i Danmark.

CoastZone og Tivoli har indgået et samarbejde med fællesskab og succesoplevelser i fokus. I kombinationen af teambuilding og Tivolis historie, har vi udviklet to koncepter specielt til den gamle have: 

Tivoli GPS

En teamoplevelse fuld af kontraster i København og den gamle have. EN perfekt rundtur med samarbejde og konkurrence i højsædet!

Tivolis Sjæl

Sæt fantasien og energien fri og oplev Tivolis historie på en anderledes måde, sammen!

 

Teambuilding med fællesskabet i fokus

Vi bevæger os væk fra de individuelle oplevelser og fokuserer i stedet på spændende teambaserede forløb, der sætter fællesskabet i fokus.

Afhængig af koncept varer vores teambuilding fra 2 til 4 timer. Afholder I et møde i Tivoli eller andet sted i København, er der en oplagt mulighed for at drage mødebudskaberne ud i aktiviteterne eller lære hinanden og Tivoli bedre at kende, før eller efter jeres besøg i København.

Glæd jer til et teambuildingforløb, hvor vi kombinerer det bedste fra to verdener! Vi skræddersyr gerne indhold og set-up efter jeres ønsker og/eller eventuelle mødeindhold - se mere om teambuilding i Tivoli nedenfor.

 

Kontakt os for rådgivning og booking: 70 77 00 77, info@coastzone.dk

 

Daniel Kring, Account Manager, CoastZone

Daniel Kring

Account Manager

28 45 62 30

Tivolis Sjæl

2 timers kreativ teambuilding med fokus på refleksion, historie og teamforståelse.

Tivolis Sjæl

Tivoli GPS Adventure

3 timer med checkpoints i København og Tivoli. Oplev København og Tivoli som aldrig før.

Tivoli GPS Adventure

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet