Rungstedgaard

Teambuilding på Rungstedgaard

Rungstedgaards slogan er: “Det er måden vi gør det på”. Ligesom Rungstedgaard ved vi, at lidt luftforandring er godt for både idérigdom, indlæringsevne og arbejdsglæde. Rungstedgaard er eksperter i at få konferencer og møder – store som små – til at forløbe perfekt, også når det kræver fleksibilitet og opfyldelse af individuelle ønsker.

Deres alsidige lokaler er med den nyeste teknologi og alle har direkte udgang til den smukke park. CoastZone er en fast medspiller til at gøre jeres møde eller konference hos Rungstedgaard til en succesoplevelse for alle.

 

CoastZones 2. hjemmebane

Vi har haft kontor og faste aktiviteter på Rungstedgaard siden 2007, hvilket gør, at vi føler os helt på hjemmebane og ved præcis, hvordan I opnår det optimale udbytte af hotellet, skoven, havet, stranden og ikke mindst havnen omkring Rungstedgaard. Det er alle de små ting, som gør den store forskel… I de inspirerende lokaler laver vi alt fra relationsopbyggende aktiviteter til undervisning og strategiske forløb med fokus på personprofiler og læring og udvikling.

Spot On

Få frisk luft og ny energi med det aktive GPS-spil, hvor I navigerer vha. en tablet, og opgaverne automatisk toner frem.

Læs mere

Challenge

Mærk hvordan forskelligheder gør stærk med CoastZone Challenge - klassisk teambuilding og sjov konkurrence under åben himmel.

Læs mere

Aktiv i naturen

Styrk relationerne med aktive oplevelser og udfordringer både til lands og til vands. Vælg f.eks. kajak, SUP eller mountainbike.

Læs mere

Brain Game

Foren teamwork og personlig intelligens i en energisk kamp om point - indendørs konkurrence med en bred pallette af opgaver.

Læs mere

Cases fra Rungstedgaard

Rungstedgaard har dannet base for masser af CoastZone teambuildingarrangementer, hvor vi bl.a. har gjort brug af Øresund, som kun ligger 2 min. fra hotellet. Her har vi lavet watercast i RIB-både, udspring fra helikopter ned i havet, kajaksejlads og morgenmotion på stranden. Den naturskønne park og kuperede skov ”Rungsted Hegn” bruger vi flittigt til Adventure Race, orienteringsløb og løbetræning.

I skoven har vi opsat vores egne klatreaktiviteter som f.eks. Columbusstigen, hvor man som team ved fælles indsats skal forsøge at arbejde sig til tops. Som alternativ til klassisk rappelling, hvor kun 1 person er i gang, bruger vi med stor succes netop denne aktivitet, da den involverer op til 8 personer af gangen. Dermed bliver denne højdeaktivitet til en teambuildingoplevelse, som udfordrer alle på holdet – også dem, som ikke er så glade for højder.

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet