Marienlyst Strandhotel

Teambuilding på Marienlyst

På Marienlyst Strandhotel stiller vi skarpt på vigtigheden af energi og overskud i
forbindelse med jeres mødedag. I et tæt samarbejde har vi udviklet en række teambuildingmuligheder, som tager jer omkring hotellets smukke omgivelser nær kysten og drager tætte relationer til byens og områdets særprægende historie og kulturelle afsæt.

Helheden er afgørende for udbyttet, og vi bestræber os derfor på, at jeres møde- og teambuildingoplevelse er både sammenhængende, overraskende og unik. Find inspiration til jeres teamdag og møde på Marienlyst herunder. Vi giver vores bud på den perfekte oplevelse inde, ude eller både inde og ude, afhængig af årstid, profiler og lyst.

Vi glæder os til at vise jer værdien af teambuilding og samtidig introducere jer for de smukke faciliteter og områder Marienlyst Strandhotel rummer over. 

 

Daniel Kring, Account Manager, CoastZone

Daniel Kring

Account Manager

28 45 62 30

Teambuilding - Ude

De 4 elementer

Kom helt tæt på naturens kræfter ved Øresund, og bliv udfordret i de 4 elementer; vand, ild, jord og luft. En dynamisk konkurrence udspiller sig, når I kæmper mod elementerne og hinanden i teams. Rammen er berigende, og I er i trygge hænder, når I for en stund træder ud af hverdagen og den vante komfortzone.
Tid: 1-3 timer
Sted: På vandet og langs kysten

I hælene på Helsingørs historie

Lad teambuilding være omdrejningspunktet og på en unik opdagelse i Helsingør. I udstyres med en tablet og jagter i teams point og checkpoints rundt i området og byen. Det interaktive kort guider jer til et væld af seværdigheder og lokationer, så I både oplever værdien af samarbejde, får smil på løben, fælles oplevelser og kulturel og historisk viden. I bestemmer turen, afhængig af de point og checkpoints I vælger. Måske langs vandet og gennem de smalle, brostensbelagte gader, forbi de farverige murmalerier og den blankpolerede skulptur HAN, omkring Kulturværftet, Museet for Søfart og byens vartegn; Kronborg Slot. Ved alle checkpoints udfolder historien sig med interessante opgaver på skærmen; I pusler årstal og personligheder, foreviger gode øjeblikke med foto og video og udforsker hotellets unikke madkoncept Sundkræs. Drag 10 af jeres mødebudskaber ind i spillet og underbyg dem i praksis.
Tid: 1-2 timer
Sted: Langs kysten og i byen

Sand og vand

Del glæde og energi på stranden ved Marienlyst. I vandkanten skruer vi op for teamdynamikken og underbygger den maritime stemning. Gennem praktiske teambuildingøvelser konkurrerer I side om side i teams. I løbet af den aktive konkurrence oplever I, hvordan I motiverer hinanden gennem et tæt samarbejde. Om I er 10 eller 1000 deltagere, fastholdes det store fællesskab i denne ramme, hvor I også har mulighed for at tilvælge aktiviteter på vandet; fx kajak, Stand Up Paddle og RIB sejlads. Indled oplevelsen med foredrag om godt samarbejde og udlev teamværdierne i praksis.
Tid: 1-3 timer
Sted: På stranden

Teambuilding - Inde

Trafikprop

Udlev konkurrencelysten og oplev teamwork som den absolutte game changer! Jeres mødelokale omdannes til spilunivers, og i små teams lægger I strategi og fordeler roller for bedst muligt at løse trafikpropper på 40 forskellige levels – ikke bare i lille skala ved bordet, men også i stor skala på gulvet. Som spillet skrider frem, bliver trafikpropperne mere og mere indviklede, og snart må I forhandle jer til flere kompetencer. Udtænk en god plan, vær tro mod den og handl hurtigt!
Tid: 1-2 timer
Sted: I mødelokalet

De 9 intelligenser

I arbejder tæt sammen i små teams omkring teambuilding opgaver, der peger i 9 forskellige retninger, nærmere betegnet De 9 intelligenser. Er du logisk, visuel, naturalistisk, sproglig, filosofisk, musisk, kropslig, inter- eller intrapersonel? Sammen knækker I koder og tal, pusler ord og figurer, danser og stomper, mimer og gambler, gætter gåder og får styr på dyr. Det gælder om at tænke ud af boksen og bygge på bredden i teamets kompetencer.
Tid: 2 timer
Sted: I mødelokalet

Teambuilding - Ude og inde

Kommunikation over afstand

Brug gamification til at booste teamets energi og gør vejen fra ord til handling kortere. Dette spil afspejler hverdagens velkendte udfordringer med kommunikation på tværs af geografi og afdelinger, adfærd og kompetencer. I arbejder sammen i teamet; den ene halvdel indendørs og den anden halvdel udendørs. Telefonkontakt, GPS-tracking og vidensdeling er midlerne, når checkpoints skal findes og koder knækkes. Den ene halvdel af teamet har halvdelen af løsningen. Den anden halvdel af teamet har den anden halvdel af løsningen. 
Tid: 2,5-4 timer
Sted: Langs kysten, i byen og i mødelokalet

Forår og sommer

Året rundt har vi et udvalg af sæsonbetonede teambuildingoplevelser. Nogle gange handler det om, at have og finde tid sammen til fælles oplevelser og her planlægger vi gerne aktiviteter der egner sig godt hertil, for jer: I sommerhalvåret er det oplagt at lade den smukke natur danne rammen om fx drageflyvning og strandspil, stigegolf og frisbee golf, bueskydning og cricket, sejlads og vandsport. Hvad med at slutte af omkring bålet med skumfiduser og snobrød?
Tid: 1-3 timer
Sted: Udendørs eller indendørs

Efterår og vinter

Selvom vejret er koldere, kan udendørs teambuildingoplevelser stadig noget helt unikt. Fx er drageflyvning den perfekte efterårsaktivitet, ligesom strandspil, bueskydning og boldspil også er hyggelige at samles om. Gå på jagt efter rav eller få varmen med aktiv sudoku. Pak jer ind i tæpper omkring bålet, nyd en god suppe eller oplev teambuilding kaffekursus. Kombiner oplevelser ude med hygge inde, så årstiden opleves fra sin bedste side.
Tid: 1-3 timer
Sted: Udendørs eller indendørs

Kontakt os for Teambuilding på Marienlyst Strandhotel

Telefon 70 77 00 77 Mail info@coastzone.dk

Bliv kontaktet