FÆNGSLET

Teambuilding på FÆNGSLET

I 2012 åbnede FÆNGSLET op for helt nye muligheder og et naturligt samarbejde så sit lys. Står I over for at skulle mødes til en teamdag, eller har I brug for anderledes teambuilding i historiske rammer, så er teambuilding på FÆNGSLET det, I leder efter.

Møder og konferencer som folk husker

 

Med en geografisk fordelagtig placering i Horsens, danner FÆNGSLET ugentligt ramme om flere af vores teambuildingforløb. FÆNGSLET er så god en samarbejdspartner, at vi betragter personalet som vores kollegaer og kender stedet, de historiske bygninger og mulighederne særdeles godt.

Sammen med FÆNGSLET har vi skabt et univers af storytelling og samarbejde med Fangeflugten og Viljens Vej som signaturarrangementer.

Møde under COVID-19

FÆNGSLET og CoastZone har udviklet en særlig mødeløsning, der bringer dig og dit team sammen, mens I stadig holder afstand.

Læs mere

Fangeflugten

Bring jeres samarbejde og opfindsomhed i spil langt fra den hverdag, I kender - FÆNGSLET udgør den autentiske ramme.

Læs mere

Viljens Vej

Med en tablet som stifinder møder I opgaver, der gær jer klogere på både hinanden og på FÆNGSLET’s historie

Læs mere

En samlet pakke til større konferencer

CoastZone og FÆNGSLET tilbyder sammen en konkret og nyskabende ramme for større konferencer. Skal I planlægge og afholde en konference og ønsker én udbyder hele dagen, så er denne mulighed lige jer. 

Vi er med jer hele vejen, fra idé til planlægning, sikkerhed, aktivitet, lokaler og forplejning. Med CoastZone i hånden får du automatisk også FÆNGSLET i hånden, og omvendt! Vi glæder os til at vise jer værdien af, hvordan velplanlagte, gennemtænkte og professionelt udførte konferencer, seminarer og møder skaber værdi for alle deltagere.

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet