DGI-byen

Teambuilding og mødebreaks i DGI-byen

DGI-byen råder over moderne møde-, konference- og eventfaciliteter midt i København. Om I vælger CPH Conference eller den smukke rustikke Øksnehallen, så lover vi jer en unik og aktiv oplevelse i det trendy Kødbyen og det sprudlende byrum - Vesterbro.

 

Teambuilding i København

Den gode kombination af teambuilding og beliggenheden i Kødbyen, gør det til noget helt specielt at afholde et firmaevent i DGI-byen.

Få en unik oplevelse i et urbant og sprudlende byrum, hvor alt er tæt på, og ord som service, kvalitet og fleksibilitet efterleves dagligt.

Afholder I jeres møde, konference eller event i DGI-byen, står vi klar til at komme med input og inspiration til sjove og anderledes mødebreaks.

I bestemmer selv om aktiviteterne skal foregå indendørs eller udendørs.

Uanset om det er at skabe bedre samarbejde, forbedret kommunikation eller noget helt tredje, så står vi parate til at lytte til jeres ønsker og behov.

Martin Lotzkat, Account Manager, CoastZone

Martin Lotzkat

Account Manager

41 61 11 11
To mænd forsøger at løse GPS Adventure, inden de næste teambuilding lege begynder.

GPS Adventure

I oplever jeres samarbejde udfolde sig i et dynamisk spil, hvor de praktiske udfordringer med klare paralleller til hverdagen bekræfter værdien i kommunikation og videndeling på tværs af kompetencer, geografi og adfærd.

Læs mere

Spot On

På en anderledes og aktiv måde skaber vi refleksion og gør jer klogere på hinanden i en sjov konkurrence under åben himmel. Svar og løsningsprocesser bringer jer ikke kun tættere på mål, men også tættere på hinanden.

Læs mere

Brain Game

Bredden i opgaverne vækker jeres individuelle kvaliteter, og I opdager, hvordan I alle sammen har en vigtig aktie i teamets succes. Forskelligheder og samarbejde er vejen til sejr i den sjove indendørs konkurrence.

Læs mere

KONTAKT OS OG HØR HVAD VI KAN TILBYDE

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet