Samarbejdspartnere

Unikke samarbejder giver unikke muligheder for teambuilding

Vi har vores eget teambuildingcenter og skib, hvor vi kan afholde jeres arrangement, og derudover samarbejder vi med en lang række hoteller i både ind- og udland. Det giver os mulighed for at tilbyde skræddersyede og mindeværdige oplevelser over hele landet og på nogle af Danmarks smukkeste beliggenheder. Nedenfor kan du se et udvalg af vores samarbejdspartnere.

I CoastZone kører vi landet tyndt i vores røde biler for at møde vores kunder lige der, hvor de gerne vil være. Vi er også klar til at krydse land og vand for at skabe teambuildingoplevelser på netop jeres favoritsted. 

Ove Rokkedal, Sales Manager, CoastZone

Ove Rokkedal

Commercial Manager

53 53 58 97

Rungstedgaard

Med sloganet “Det er måden vi gør det på”, er Rungstedgaard eksperter i at få konferencer og møder – store som små – til at forløbe perfekt.

Læs mere om Rungstedgaard

Vejlefjord

Naturen ved Hotel Vejlefjord er smilende… og af enestående skønhed! Fjord, skov, park og strand indbyder til aktiviteter, frisk luft og fornyet energi.

Læs mere om Vejlefjord

Koldingfjord

Hotel Koldingfjord emmer af overskud og charme. Med sin smukke beliggenhed er hotellet ideelt til udendørs teambuilding og sejltur med FREM.

Læs mere om Koldingfjord

Horisont

Horisont er perfekt til møder og konferencer med udsigt til den flotte Egådal. Naturen omkring indbyder til energigivende udendørs pauseaktiviteter.

Læs mere om Horisont

Comwell

Comwell ejer og driver hotel-, spa- og konferencecentre i Danmark og Sverige. Her tilbyder vi udviklende teambuilding og oplevelser, der passer til det enkelte hotel.

Læs mere om Comwell

FÆNGSLET

FÆNGSLET danner en anderledes og autentisk ramme om jeres teamdag. Her er både mødefaciliteter og mulighed for at træne jeres samarbejde.

Læs mere om FÆNGSLET
Teambuilding i København bidrager til et bedre sammenhold og fællesskab.

Tivoli

Tivoli indbyder til gode oplevelser, samvær og sug i maven. Det eventyrlige univers skaber en ramme, om jeres dag, man ikke finder andre steder i København.

Læs mere om Tivoli

Marienlyst

Marienlyst Strandhotel er en perfekt mulighed for at kombinere teambuilding, smuk natur og historie. Læs om de unikke koncepter og prøv det!

Læs mere om Marienlyst

Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde

Ring på 70 77 00 77, mail på info@coastzone.dk eller bliv kontaktet

Bliv kontaktet