Ledige stillinger

Vil du med på holdet?

I CoastZone ønsker vi at sætte standarden for vores branche. En standard, der er kendetegnet ved høj kvalitet, professionalisme og målrettet teambuilding.   

Den røde ånd

Vi arbejder med mennesker og ved, at forskelligheder er en styrke for helheden. Som medarbejder i CoastZone bliver du en del af en særlig kultur, som vi kalder 'den røde ånd'. Vi fokuserer på teammentalitet og professionalisme og forventer det samme af alle vores medarbejdere, såvel fastansatte som freelancere. 

Følg med her på siden, på FacebookLinkedIn eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få direkte besked, når vi har ledige stillinger. 

At arbejde i CoastZone

Uopfordrede ansøgninger

Har du lyst til at blive en del af CoastZone teamet og en stab af 20 fastansatte og 160 freelance instruktører? Har du gå-på-mod, udstråling, og er du professionel i dit arbejde? Vi modtager uopfordrede ansøgninger og slår ledige stillinger op her på siden, så hold øje. Vi glæder os til at høre fra dig. Alle jobansøgninger sendes til job@coastzone.dk 

Personoplysninger

For at behandle jobansøgninger gemmer vi de fremsendte e-mails fra kandidater inklusiv dokumenter som ansøgning, CV, udtalelser, beviser mv. Vi gemmer kun oplysninger, som er fremsendt af kandidaten selv. Du skal give dit samtykke til, at vi må opbevare din ansøgning i 6 måneder. Du kan til enhver tid tilbagetrække dette samtykke.

Vi gemmer ikke uopfordrede ansøgninger.

Når kandidater kaldes til jobsamtale, vil de ved behov blive bedt om at udfylde en DiSC profil. En DiSC profil er en adfærdsprofil, som vi bruger til at vurdere den enkelte kandidats egnethed til stillingen. DiSC profilen opbevares hos vores eksterne databehandler.

Læs mere om vores persondatapolitik.

Henrik Møller, HR Manager & Partner, CoastZone

Henrik Møller

HR | Partner

23 24 31 37
Pernille Bøgehave, Project Coordinator, CoastZone

Pernille Bøgehave

Customer Service & Office Coordinator

28 55 57 36

Seneste nyheder

Ny mødeløsning med fysisk afstand

Vi har i samarbejde med FÆNGSLET udviklet en særlig mødeløsning, der hjælper dig til at holde møder med afstand - og samtidig bringer medarbejderne tæt på hinanden gennem usædvanlige oplevelser.

Læs hele artiklen

3 råd til at fastholde arbejdsglæden

Her får du tre simple forslag til, hvordan du og dit team kan dyrke de uformelle relationer, mens I arbejder hjemmefra.

Læs hele artiklen