Ledige stillinger

Vil du med på holdet?

I CoastZone ønsker vi at sætte standarden for vores branche. En standard, der er kendetegnet ved høj kvalitet, professionalisme og målrettet teambuilding.   

  

Den røde ånd

Vi arbejder med mennesker og ved, at forskelligheder er en styrke for helheden. Som medarbejder i CoastZone bliver du en del af en særlig kultur, som vi kalder 'den røde ånd'. Vi fokuserer på teammentalitet og professionalisme og forventer det samme af alle vores medarbejdere, såvel fastansatte som freelancere. 

Følg med her på siden, på FacebookLinkedIn eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få direkte besked, når vi har ledige stillinger. 

At arbejde i CoastZone

Uopfordrede ansøgninger

Har du lyst til at blive en del af CoastZone teamet og en stab af 15 fastansatte og 130 freelance instruktører? Har du gå-på-mod, udstråling, og er du professionel i dit arbejde? Vi modtager uopfordrede ansøgninger og slår ledige stillinger op her på siden, så hold øje. Vi glæder os til at høre fra dig. Alle jobansøgninger sendes til job@coastzone.dk 

Personoplysninger

For at behandle jobansøgninger gemmer vi de fremsendte e-mails fra kandidater inklusiv dokumenter som ansøgning, CV, udtalelser, beviser mv. Vi gemmer kun oplysninger, som er fremsendt af kandidaten selv. Ved at du fremsender din ansøgning, så giver du hermed samtykke til, at CoastZone må opbevare din ansøgning i 6 måneder. Du kan til enhver tid tilbagetrække dette samtykke.

Vi gemmer ikke uopfordrede ansøgninger.

Når kandidater kaldes til jobsamtale, vil de ved behov blive bedt om at udfylde en DiSC profil. En DiSC profil er en adfærdsprofil, som vi bruger til at vurdere den enkelte kandidats egnethed til stillingen. DiSC profilen opbevares hos vores eksterne databehandler.

Læs mere om vores persondatapolitik.

Henrik Møller, HR Manager & Partner, CoastZone

Henrik Møller

HR | Partner

23 24 31 37
Pernille Bøgehave, Project Coordinator, CoastZone

Pernille Bøgehave

Project Coordinator

28 55 57 36

Seneste nyheder

Foredrag om High Performance

”Det hele handler om at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor alle forstår, at man altid tilfører en værdi til fællesskabet. Det kan både være fagligt og adfærdsmæssigt. Og så skal vi have tillid til hinanden og droppe stoltheden, for den står i vejen for udviklingen. Vi skal have gode relationer, så man tør tage konflikter og derigennem komme frem til løsninger. Vi skal turde være os selv, også på arbejdspladsen”, understreger Henrik Møller. Sådan lyder udgangspunktet for dette spændende foredrag, hvor teamekspert, HR konsulent og partner i CoastZone, Henrik Møller, gør os klogere på mennesker, high performance og samarbejde.

Læs hele artiklen

Kickoff program og aktivitet

Et kickoff bruges til at skyde noget nyt i gang eller som motivator for at fortsætte det gode arbejde. Måske står I over for implementering af nye strategier, systemer, procedurer, produkter eller på anden vis en forandring, der berører mange eller alle? At komme godt fra start har afgørende betydning for at nå de opsatte mål.

Læs hele artiklen