Ledige stillinger

Vil du med på holdet?

I CoastZone ønsker vi at sætte standarden for vores branche. En standard, der er kendetegnet ved høj kvalitet, professionalisme og målrettet teambuilding.

 

Ledige stillinger hos CoastZone

 

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger. 

Følg med her på siden, på Facebook, LinkedIn eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få direkte besked, når vi har ledige stillinger. 

 

Vi arbejder med mennesker og ved, at forskelligheder er en styrke for helheden. Som medarbejder i CoastZone bliver du en del af en særlig kultur, som vi kalder 'den røde ånd'. Vi fokuserer på teammentalitet og professionalisme og forventer det samme af alle vores medarbejdere, såvel fastansatte som freelancere. 

At arbejde i CoastZone

Uopfordrede ansøgninger

Har du lyst til at blive en del af CoastZone teamet og en stab af 26 fastansatte og 130 freelance instruktører? Har du gå-på-mod, udstråling, og er du professionel i dit arbejde? Vi modtager uopfordrede ansøgninger og slår altid ledige stillinger op her på siden, så hold øje. Vi glæder os til at høre fra dig. 

 

Personoplysninger

Alle jobansøgninger sendes til job@coastzone.dk

For at behandle jobansøgninger gemmer vi de fremsendte e-mails fra kandidater inklusiv dokumenter som ansøgning, CV, udtalelser, beviser mv. Vi gemmer kun oplysninger, som er fremsendt af kandidaten selv. Ved at du fremsender din ansøgning, så giver du hermed samtykke til, at CoastZone må opbevare din ansøgning i 6 måneder. Du kan til enhver tid tilbagetrække dette samtykke.

Vi gemmer ikke uopfordrede ansøgninger.

Når kandidater kaldes til jobsamtale, vil de ved behov blive bedt om at udfylde en DiSC profil. En DiSC profil er en adfærdsprofil, som vi bruger til at vurdere den enkelte kandidats egnethed til stillingen. DiSC profilen opbevares hos vores eksterne databehandler.

Læs mere om vores persondatapolitik.

Henrik Møller

Team Training Manager | HR | Partner

23 24 31 37

Pernille Rugholm Bøgehave

Project Coordinator

28 55 57 36

Seneste nyheder

Seks trin til succesfuld teambuilding

Vi guider dig igennem seks parametre, som er afgørende for, at teambuilding bliver et værdifuldt bidrag til din virksomhed og medarbejdere.

Læs hele artiklen

Introforløb for PFA's finanselever

Gennem fire år har PFA brugt CoastZone til at facilitere introforløb for nye finanselever. Bliv inspireret af PFA's erfaringer med at give deres elever en stærk start og kickstarte det gode samarbejde.

Læs hele artiklen