Tre personer har det sjovt med teambuilding i Jylland. De smiler og er glade, mens de lærer om de mange fordele ved at samarbejde.

Vil du være teambuildinginstruktør?

Til at styrke vores team i forreste linje, søger vi kompetente og karismatiske instruktører til hele landet. Du vil indgå i et team, hvor vi hver dag udlever og viderebringer filosofien om styrken i forskelligheder og værdien i samarbejde.

 

Smil, drive og engagement

CoastZone er Danmarks største teambuildingleverandør. Vi går ikke på kompromis og sætter baren højt for hver dag at kunne levere succesoplevelser til medarbejdere og ledere i danske virksomheder. Det forventer vi også af vores instruktører.

 

Derfor er vi på jagt efter Danmarks bedste instruktører til Danmarks fedeste freelance job!

Er det dig? Eller en du kender?

  • Du har lyst til et energifyldt freelance job
  • Du brænder for et praktisk arbejde tæt på mange mennesker
  • Du værdsætter en uformel tone i en unik teamkultur
  • Du søger et job med fleksible arbejdstider og mulighed for at kombinere med studie eller andet job
  • Du vælger selv dine vagter, som er på 4-10 timer afhængig af det enkelte arrangement
  • Du har en baggrund indenfor psykologi, HR, kommunikation, organisation, sundhed, idræt, undervisning, pædagogik, sygepleje, guide, Falck, politiet eller noget helt andet

Hør nogle af vores instruktører fortælle om jobbet som teambuildinginstruktør i CoastZone her: 

At arbejde i CoastZone

Teambuilding instruktør uddannelse 

For at kunne levere det bedste resultat og de bedste arrangementer for vores kunder, forventer vi det bedste af vores medarbejdere. Derfor sørger vi for hele tiden at uddanne teamet og individet -både fagligt og i form af en fantastisk kultur med fuld fart, smil og oplevelser. 

Derfor får du som en del af jobbet en unik forståelse, teoretisk viden og praktisk erfaring indenfor teambuilding. 

Der er mulighed for at udvikles og blive kursusleder på sigt. Du bestemmer selv hvor mange timer du ønsker at arbejde. Jo flere timer, jo mere erfaring, jo mere uddannelse og jo mere ansvar. 

 

Samtaler -sæt kryds allerede nu

Send din ansøgning til job@coastzone.dk -Vi glæder os til at høre fra dig. Sæt samtidig kryds i kalenderen den 27 februar 2019 (Jylland) og den 28 februar 2019 (Sjælland), begge dage kl. 16.00-20.00, hvor vi afholder samtaler og instruktørdag. Her får du lov at prøve nogle af vores øvelser og vi tager en snak. 

 

Hold dig ikke tilbage - Vi glæder os til at høre fra dig!

Send en ansøgning med billede og dit CV til job@coastzone.dk

 

Se billeder fra vores hverdag på Instagram og Facebook eller lær os bedre at kende her

Pernille Rugholm Bøgehave

Project Coordinator

28 55 57 36

FAQ

Q:Hvor mange timer kan jeg forvente i løbet af et år? 

A: Du er selv medbestemmende til hvor mange timer/vagter du ønsker at tage. Vi har 650 arrangementer i løbet af året, så der er nok at tage af. 
Afhængig af dine kompetencer, baggrund, engagement og antal vagter hos os, får du tildelt det antal vagter du gerne vil have. 
Du kan få op til 500 timer på et år, men også arbejde 100 timer på et år. Begge dele er velkomne og igen afhængig af hvad du gerne vil og hvordan vores vagter ligger. 

Q: Hvor i landet skal jeg arbejde?  

A: Vi har arrangementer i hele landet. Primært midtjylland, trekantsområdet, samt Nord-og Vestsjælland. Du skal ikke forvente vagter i de større byer. 

 

Q: Hvad er lønnen? 

A: Din startløn er 150,- i timen. Når du har haft 10 arrangementer stiger du til 200,- i timen. Har du kompetencerne og ønsker du at videreuddanne dig i CoastZone, kan du blive kursusleder og deraf en løn på 250,- i timen. 

 

Q: Har I en uniform jeg skal have på på arbejde? 

A: Ja, vi har verdens fedeste instruktør tøj. Vi arbejder altid i rødt tøj. Dette leverer vi til dig til den enkelte vagt. Du har også mulighed for at købe dit eget, hvis du ønsker det. 

 

Q: Jeg har eget firma, kan jeg fakturere jer i stedet for at modtage timeløn? 

A: Ja. Nævn det til samtalen, så har vi en procedure herfor. 

Seneste nyheder

Seks trin til succesfuld teambuilding

Vi guider dig igennem seks parametre, som er afgørende for, at teambuilding bliver et værdifuldt bidrag til din virksomhed og medarbejdere.

Læs hele artiklen

Introforløb for PFA's finanselever

Gennem fire år har PFA brugt CoastZone til at facilitere introforløb for nye finanselever. Bliv inspireret af PFA's erfaringer med at give deres elever en stærk start og kickstarte det gode samarbejde.

Læs hele artiklen