Teambuilding med Stand Up Paddle

Bølgernes brusen, den friske havduft, mågernes skræppen og vindens forsigtige, men utæmmede kræfter mærkes høres og duftes i baggrunden, mens de store 6 personers team boards gøres klar og lægges i vandet. Forventningerne stiger og holdene er klar til de uventede, udfordrende og ikke mindst sjove teambuilding strabadser der venter på vandet.

Stand up Paddling (SUP) er en af verdens hurtigst voksende vand aktiviteter. Den populære vandsport går tilbage til 1960'erne og den Hawaianske kultur, men har sidenhen udviklet sig til en populær og alsidig træningsmetode, der bruges til core træning og i vores tilfælde; teambuilding. 

 

Se filmen og find inspiration nedenfor

Teambuilding med Team SUP

Motivation til teamet

De normale single-boards, hvor man er alene om at padle og holde balancen, er skiftet ud med store team-boards, der er store nok til at bære 6-7 personer. Det kræver fokus og samarbejde at holde balance og finde et flow i padlingen på de store boards.

Alt i mens smilene fylder alle deltageres ansigter, pumper konkurrenceiveren i kroppen og teamets forskellighederne kommer til syne på en anderledes og sjov måde. Kommunikation, koordinering og samarbejde viser sig som værende vigtige elementer for at få boardet frem på bølgerne -og her er der brug for alles kompetencer og ressourcer.

 

Om Team SUP fortæller Team Training Manager Tobias Bartholdy:

Med Team Stand Up Paddle har vi udviklet et koncept, som indbyder til fælles succesoplevelser og aktive timer på vandet som team. Vi sikrer at alle kan være med, uanset fysik og alder. Team SUP er fyldt med konkurrence og gode timer sammen.
- Tobias Bartholdy, Team Training Manager, CoastZone

Teamdag med samarbejde og konkurrence

Team SUP er perfekt til teamdagen, hvor I ønsker motivation, glæde, samhørighed og nye fælles oplevelser. Alle forløb skræddersys til jeres temperament og ønsker for dagen:

  • Vi anbefaler at et forløb med Team SUP inkluderer øvelser på land og er bygget op omkring samarbejde og fælles succes.
  • Forløbet kan afholdes i strandkanten, nær kysten, i havnemiljøer på søer og åløb.
  • Sikkerhed er vigtigt for os, hvorfor vi altid sikrer at området er berettiget til det specifikke arrangement. Ligeledes medbringer v ialt udstyr, inkl. tørdragter afhængig af sæson.
  • Forløbet varer 2-3 timer.

 

Kontakt os og hør mere om Team SUP Battle og hvordan I kan bruge aktiviteten til jeres næste teamdag: info@coastzone.dk / 70 77 00 77