Team Sjælland

Efter præsentationen af vores Quality Manager Joan Nielsen og vores Accountant Camilla Christiansen, zoomer vi igen ind på produktionsteamet. Denne gang retter vi blikket mod Sjælland, nærmere bestemt Rungstedgaard, hvor bl.a. de to Team Training Managers Janus Kleemann og Tobias Bartholdy, som også er Partner i CoastZone, holder til.

 

En familie der skaber oplevelser og udvikling

Med kun 29 år på bagen kan Tobias allerede fremvise et imponerende CV. Ud over titlen som Partner i CoastZone og solid erfaring som Team Training Manager, har han haft stilling som HR-chef og været en del af Slædepatruljen Sirius på Grønland i tre år, hvor han var næstkommanderende det sidste år.

Tobias kom første gang til CoastZone i 2013, og efter et par års ”detour” vendte han i januar 2018 tilbage til folden – og det var ikke nogen tilfældighed:

- CoastZone er som en familie, hvor vi præsterer, smiler og skaber gode oplevelser sammen, fortæller han og tilføjer:

- Jeg arbejder i CoastZone for at motivere mennesker til at nå nye potentialer, sætte bevægelse og deltagerinvolvering på dagsordenen og øge udbyttet i teams.

Tobias er certificeret i Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™, som han bruger i arbejdet med teamadfærd og -udvikling – både sammen med kunder og internt i sin funktion af teamchef for Sjælland. Hans rolle er at guide kunder og kollegaer til at blive bedre fremadrettet og ikke nøjes med at yde 5 sekunders hjælp her og nu.

Måske er det forkærligheden for de mere ekstreme sportsgrene som adventure race, skiløb og isklatring, hvor sikkerhed er altafgørende, der er årsagen til, at Tobias desuden sætter en særlig ære i, at netop sikkerheden altid er i top på teambuilding med CoastZone.

 

Ekspert i den menneskelige faktor

Janus kom til CoastZone, fordi han ønskede nogle kollegaer, som delte hans egen vision:

- I CoastZone er der mange interessante folk, mange ildsjæle og gode relationer på kryds og tværs. Jeg kom hertil, fordi jeg vil omgås kollegaer, som brænder for det samme som mig: At gøre en forskel for andre mennesker.

Som DiSC-certificeret bruger Janus mest tid på at rådgive og afvikle teamudviklingsforløb, foruden specialopgaver i forbindelse med klatring. Sidstnævnte bringer ham ikke så sjældent til vores nordiske nabolande, hvor klatreforholdene er af en noget anden kaliber, end hvad vi kan præstere på dansk grund.

Særligt Sverige bevæger Janus sig hjemmevant i, da han i mange år har været selvstændig her, hvor han lavede forskellige ekspeditioner og teambuildingsarrangementer. Janus har således 10 års erfaring med teambuilding og oplevelsesbaseret læring fra ind- og udland, men han fremhæver alligevel CoastZone som noget særligt:

- Det, vi laver, er unikt. At arbejde med den menneskelige faktor er en vigtig del af erhvervslivet og livet generelt, og det er lige præcis dét, vi i CoastZone er eksperter i, siger han.

Janus har desuden en baggrund fra salg og marketing og er uddannet inden for Management Development og senere Erhvervspsykologi og Coaching, hvilket han i høj grad gør brug af i CoastZone. Her gør han en kæmpe forskel gennem en kombination af teori og aktiv læring.

Inspiration til teambuilding? Kontakt:

Tobias Bartholdy

Team Training Manager | Production | Partner

28 51 22 77

Janus Kleemann

Team Training Manager

60 19 11 64