Sjov teambuilding til personaledagen

Elevdagen står for døren, og Stella Sayk, der er HR Assistant Nordic hos logistikvirksomheden Dachser, står for at arrangere dagen.
Udgangspunktet er, at 25 elever og lærlinge i firmaet skal samles, lære hinanden bedre at kende og have nogle gode timer sammen, afsluttende med middag og socialt hygge og samvær.

Det tager tid at planlægge en hel dag med aktiviteter, så tankerne om elevdagen rumsterede allerede, da Stella tog til en HR-messe for at finde inspiration til sit daglige arbejde.

 

Vandt 15.000 kr. til et teambuildingforløb

CoastZone var til stede på selv samme messe med en konkurrence, hvor deltagerne skulle give et bud på, hvad teambuilding er. En af CoastZones Team Training Managers Henrik Hjørnevik faldt i snak med Stella, der også deltog i konkurrencen.
Nogle dage efter blev vinderen af konkurrencen og et teambuilding-forløb til en værdi af 15.000 kr. udtrukket; Stella Sayk fra Dachser.

 

Valget faldt på Brain Game

Efter en god dialog med CoastZones teamkonsulent Henrik Hjørnevik blev det tydeligt, at Brain Game ville være optimalt i forhold til Dachsers ønskeliste for teambuildingaktiviteterne på elevdagen:


- En hyggelig og ikke mindst sjov eftermiddag for 25 elever
- Indendørs aktivitet i ca. 2 timer på egen adresse
- Eleverne skulle lære hinanden at kende på en ny måde
- Sjove aktiviteter og konkurrence for alle


Brain Game er et intenst kapløb, der kræver samarbejde, strategi og involvering af alle deltagere, og det ville give alle eleverne mulighed for at bringe deres individuelle viden og hele gruppens ressourcer i spil:

"Det gode ved Brain Game var, at eleverne var nød til at samarbejde – ellers kunne de simpelthen ikke løse opgaverne. Vores elevdag er for alle elever og lærlinge i Danmark og Sverige, så de ses ikke allesammen i hverdagen. Der kan desuden være kulturforskelle, og generelt er der også en stor aldersspredning, hvilket kræver noget af et teambuildingforløb. Men de blev udfordret både på holdånd og samarbejde, og det var stadig sjovt, selvom der blev arbejdet på højtryk. CoastZones arrangement var godt planlagt, godt gennemført og dejligt anderledes.”
- Stella Sayk, HR Assistant Nordic, Dachser Nordic

Brain Game er perfekt til julefrokosten, afdelingsarrangementet eller ved anden lejlighed, hvor sjov konkurrence og teambuilding er målet for dagen. Et oplagt valg til en elevdag som den hos Dachser og et valg, som matchede gavekortets værdi og virksomhedens ønsker for dagen.

 

Fortsatte den gode stemning om aftenen

Efter en lang formiddag med forskellige spændende oplæg og en sjov og intens eftermiddag præget af ihærdig konkurrence, tog elevene videre til middag på en lokal restaurant og fortsatte den gode stemning.


For CoastZones teamkonsulent Henrik Hjørnevik var arrangementet også en succes:

"Vi havde en rigtig god eftermiddag og oplevede gejst og holdmentalitet fra start til slut. Det er altid spændende at se vores kunders arbejdspladser, når vi engang imellem har fornøjelsen af at afholde et arrangement på deres hjemmebane. Jeg håber og tror, de fik en perfekt start på den forestående middag i byen."
- Henrik Hjørnevik, Team Training Manager, CoastZone

Se billeder fra dagen her: