Siemens rigtige mænd

Sundhed og sammenhold

Salat er for kvinder og kaniner. Sport er noget, der skal ses i fjernsynet. Sådan lyder meldingen i DR’s populære serie 'Rigtige mænd'. Vil I tage næste skridt mod en sundere arbejdsplads og samtidig styrke sammenholdet, samarbejdet og kommunikationen på tværs i afdelingen og/eller hele virksomheden? Så er det nu det gælder! Læs med nedenfor og hør Siemens erfaringer med deres eget 'Rigtige mænd' forløb. 

 

Fysisk og mental sundhed

Som altid skræddersyr vi vores forløb til præcis det udbytte vores kunder søger. Ligeså var tilfældet da vi sidste forår skød ’Siemens Rigtige Mænd’ i gang.

Et forløb med afsæt i fysisk og mental sundhed og et mål om at styrke medarbejderne både personligt og professionelt. Hver enkelt medarbejder skulle motiveres til at bringe nye sunde tiltag i spil, mens virksomhedens ledelse dedikerede sig til at bakke op om en sundere livsstil. Målet var, at gennemføre et triathlon et halvt år senere. 

Under overskriften Sundhed og Sammenhold mødte 130 spændte Siemens ansatte fra tre afdelinger op til kickoff på det nye projekt. Her præsenterede vi sammen med ledelsen fra Siemens det nye projekt, målene, baggrunden og det ønskede udbytte. Alt er frivilligt, men tanken er, at få alle til at deltage, så medarbejderne kan bakke hinanden op og høste den gode energi og fejre resultaterne sammen.

"Som arrangør af et sådan forløb er vi meget opmærksomme på, at alle er med. Desuden er det vigtig for os, at vi bidrager med en faglig viden og at medarbejderne udover fornyet energi, bedre kondition og et øget sammenhold, også får brugbare værktøjer til deres daglige arbejde og motiveres til fortsat at sætte nye mål og nå dem -sammen."
- Henrik Møller, Team Training Manager & Partner, CoastZone

Kickoff, målsætningsseminarer og træningsworkshops 

Engagement og motivation kommer ikke af ingenting. Derfor fastlagde vi et årsprogram, som ud over det indledende kickoff også bød på:

  • Målsætningsseminarer bygget op omkring verdens mest anerkendte målsætningsværktøj, Goal Mapping
  • 5 fælles træningsworkshops med grundtræning i styrke, svømning, teknik, ernæring, løb og mountainbike
  • Triathlon 
  • Fælles teamdag med fejring i CoastZone Performance Center

Træningen er en stor del af et sådant forløb, men vi arbejder i lige så høj grad med målsætninger, energi og motivation. Udgangspunktet for deltagerne er forskelligt og derfor er det vigtigt at alle kan være med. Fysisk sundhed påvirker kroppens mentale tilstand og dermed også koncentrationsevne og effektivitet.

Det er derfor et sådant forløb er så vigtigt! Træningen og den viden deltagerne får, medvirker til meget mere end forbedret kondition og øget muskelmasse. Det handler om mål, motivation og fællesskab!

 

Medarbejderudvikling - Kom godt i gang!

Er I også klar på en udfordring med sundhed og sammenhold i fokus?! 

Forestil dig hvilken energisk start på det nye år I kan få på arbejdspladsen med et lignende forløb! Styrk sammenholdet, kom godt i gang i det nye år og øg jeres performance! Vi glæder os til at hjælpe jer på vej!

Brug for yderligere inspiration? Læs mere om planlægning af kick off eller find øvrig inspiration under Nyheder

 

Kontakt os og få jeres eget forløb - tilpasset lige netop jer: 70 77 00 77 - info@coastzone.dk

Henrik Møller, HR Manager & Partner, CoastZone

Henrik Møller

HR | Partner

23 24 31 37