Det årlige servicetjek

Du kender det måske... Bilen er tanket og du har pakket tasken, klar til at køre mod arbejde, besøge familien eller på vej til træning. Alt burde være klar, og alligevel lyser en lampe i instrumentbrættet, bremsen hviner og måske var der også noget med den lille rust plet ved døren... 

Det ville være nemmere, hvis den bare kørte, når nu du lige skulle til at afsted, i stedet for at minde dig om ting der skal laves hist og her. Men når vi nu er ved det... Ja, så burde den have været til service -det tager jo ikke lang tid, det koster ikke meget og det giver tryghed og samarbejdsvillighed retur. 

 

Servicetjek til teamet

I CoastZone arbejder vi ikke med biler, men med mennesker -og her er tilfældet fuldstændig det samme. Behovet for servicetjek er der, hvert år. Det tager ikke lang tid, det koster ikke meget og det giver en tryghed, en samarbejdsvillighed og en motivation, som opleves i hverdagen, i samarbejdet i teamet og heraf på virksomhedens bundlinje.

Som leder, arbejdsgiver og kollega forventer vi, at individet og teamet performer hver dag og er klar til nye opgaver, deadlines og mål når der er tanket benzin. Men performance skal vedligeholdes og udvikles. Servicetjek er ikke kun til bilen… Det er en betingelse for optimal performance for teams.

 

Foredrag og aktive øvelser

Som servicetjek har vi udviklet et håndgribeligt koncept, som tager udgangspunkt i High Performance Team tankegangen. En kombination af indledende motiverende foredrag, krydret med samarbejdsøvelser, refleksion og adfærd -på dagen og når I igen er tilbage i hverdagen. 

Servicetjekket er en aktiv, fælles succesoplevelse der bringer ny inspiration til individ og team, og samtidig bringer jer tættere sammen. Alt sammen på 4 timer, uanset hvor mange teammedlemmer i er i. Det kan være et mindre team, afdelingen eller hele virksomheden. Vi skræddersyr dagen kun til jer og tager udgangspunkt i de udfordringer og muligheder I har. Fx kommunikation, samarbejde, adfærd, drivkraft, sprog, værdier eller kultur.