Ny webshop

Stadig flere af danskernes indkøb foregår på nettet - hvad end det er dagligvarer, elektronik eller biografbilletter. Denne udvikling og efterspørgsel fra kunderne ønsker CoastZone at imødekomme. CEO & Partner, Simon Rønlev fortæller:

- Vi introducerer webshoppen for at være i øjenhøjde med vores kunder. Nogle foretrækker selv at researche aktiviteter og priser og synes, at det er rart at kunne booke og betale med nogle få klik. Det er nemt og bekvemt, for webshoppen har altid åbent og aldrig udsolgt.

 

Samme høje niveau

Uanset om kunderne vælger at købe teambuilding via webshoppen eller gennem en af CoastZones medarbejdere, garanterer teambuildingleverandøren samme høje niveau på dagen:

- Når bookingen er foretaget, forløber processen med planlægning og afvikling som ved ethvert andet arrangement. Så hvis man ved, hvad man vil have, kan man være helt tryg ved at booke gennem webshoppen. Og man er altid velkommen til at ringe til os med spørgsmål både før og efter booking! Shoppen kommer altså ikke til at erstatte den personlige kontakt – den er tænkt som en supplerende service, siger Simon Rønlev.

 

Udvalgte teambuildingaktiviteter på webshoppen

I webshoppen finder man et udvalg af CoastZones mest populære ydelser. Der er både indendørs og udendørs aktiviteter såvel som aktiviteter med fokus på fællesskabet og fart over feltet. Er der ikke lige det, man søger, er CoastZones medarbejdere klar til at rådgive og sammensætte det helt rigtige arrangement.

Simon Rønlev, CEO, CoastZone

Simon Rønlev

Business Development Manager

28 24 55 26