CoastZone A/S ansætter ny direktør

Når 2019 rundes af i CoastZone, er det ikke blot afslutningen på et rigtig godt år fuld af oplevelser og udvikling. Det er samtidig et farvel til direktør Simon Rønlev, der på eget ønske vælger at gå nye veje: ”Det er det rigtige tidspunkt for mig personligt og for CoastZone” siger han og fortsætter: ”For 5 år siden satte jeg mig et personligt mål om at udvikle forretningen og videreføre den særlige medarbejderkultur, vi har. Det mål har jeg nået. Nu har vi fundet den rette til at tage CoastZone videre på sin rejse”. Simon vil være en del af CoastZones team på udvalgte projekter frem til sommeren 2020.

 

Den nye mand i front for teambuilding i CoastZone er 38-årige Jakob Blok Grabow, der pr. 1. januar 2020 indtræder i sin nye rolle. Jakob har de seneste 10 år drevet egen konsulentvirksomhed og virket som ekstern lektor ved Aarhus Universitet. Gennem sin rådgivning af førende virksomheder i forskellige brancher, har han udviklet sine spidskompetencer inden for strategisk ledelse samt forretnings- og organisationsudvikling. Hans kommercielle forståelse vil fremadrettet være en essentiel del af videreudviklingen af den ledende position, som CoastZone har i det danske marked. 

Om denne udvikling fortæller Jakob:

 

”Vi vil fortsat sætte samarbejdet i bevægelse på en praktisk måde og skabe grobund for vækst gennem den tætte relation til kunder og samarbejdspartnere.

Det er mit ønske at bygge ovenpå det stærke fundament og fortsætte den retning, der er sat. Samtidig ønsker jeg at tydeliggøre vigtigheden af at arbejde med organisation og kultur i det daglige. Det gælder for os i CoastZone og for vores kunder.

 

Jakob fortsætter: ”Vi vil øge opmærksomheden omkring forretningens udviklingsben og de resultater, vi i tæt samarbejde med vores kunder har mulighed for at skabe, hvis sammenhængen mellem de enkelte dele i organisationsarbejdet får fokus”.  

 

CoastZones stifter Brian Christiansen bekræfter: ”Jakob kommer ind på det rigtige tidspunkt med de kompetencer, vi har ledt efter. Vi vurderer, at han med sit skarpe markedsfokus og stærke organisationsforståelse kan fortsætte forretningsudviklingen af CoastZone. Jeg ser frem til at byde Jakob velkommen ombord med et klart mål om at få strategien til at leve i hele virksomheden; til gavn for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere”.

 

For spørgsmål vedrørende direktørskifte kan du kontakte

Partner Brian Christiansen på brian@coastzone.dk / +45 6116 9894

Partner Thomas Liebe på thomas@coastzone.dk / +45 6161 6697

Partner Henrik Møller på henrik@coastzone.dk / +45 2324 3137 

Brian Christiansen, Partner, CoastZone

Brian Christiansen

General Manager China | Founding Partner

61 16 98 94
Henrik Møller, HR Manager & Partner, CoastZone

Henrik Møller

HR | Partner

23 24 31 37