Ny direktør i CoastZone

Pr. 1. juli 2016 tiltræder Simon Rønlev som ny direktør i Danmarks største teambuilding virksomhed, CoastZone A/S. Simon har siden 2009 været tilknyttet virksomheden og står i rollen som ny direktør, i spidsen for 18 fastansatte, 150 freelance instruktører og driften af en kraftigt voksende virksomhed.

 

Med nye mål, nye samarbejder og strategiske beslutninger internt i virksomheden tiltræder Simon Rønlev som direktør for firmaet pr. 1. juli 2016. Nuværende direktør, Brian Christiansen, rykker videre og tiltræder som bestyrelsesformand og er fortsat partner i CoastZone.

 

Med en professionel tilgang har CoastZone formået for alvor at sætte teambuilding på landkortet. Stigende potentiale, udvikling og ikke mindst det rette team, har bidraget til kraftig vækst i både omsætning og ansatte de seneste år. Målet er ambitiøst og med en ny struktur og det helt rigtige hold skal denne vækst fortsætte. 

 

Nye tiltag i 2016

CoastZone udvider og udvikler hele tiden. Sammen med teamet er firmaets nye direktør allerede i gang med en masse spændende nye tiltag, som præsenteres løbende resten af året. Blandt andet indenfor området teambuilding på vandet og i det maritime element i form af skonnert sejlads, Team SUP (stand up paddle) og meget, meget mere. Et andet spændende område bliver HR værktøjet DAC365 med fokus på Drive, Attitude og Confidence året rundt. Ved at outsource den interne HR afdeling er virksomheder her, med CoastZones hjælp, sikret de vigtige trivsels- og motivationsanalyser, ledelsesudvikling, teambuildingarrangementer, sommerfester og julefrokoster foruden sparring og værktøjer til samarbejdet i hverdagen på tværs af afdelinger og i teams. 

 

Simon Rønlev startede sin karriere i CoastZone som freelance instruktør og blev siden Team Training Manager, partner, produktionsansvarlig og daglig leder for de nuværende 18 fastansatte og 150 freelance instruktører. 

 

Simon Rønlev, CEO, CoastZone

Simon Rønlev

Business Development Manager

28 24 55 26
Brian Christiansen, Partner, CoastZone

Brian Christiansen

General Manager China | Founding Partner

61 16 98 94