Nomineret til årets bedste

Vi er stolte over at være nomineret til "Årets bedste teambuildingleverandør", der kåres til Møde og Event Award 28. februar 2018.

Vi har vundet prisen de seneste to år. I juryens begrundelse i 2017 lød det bl.a.: "De har en fantastisk evne til at sætte sig ind i kundens behov og skræddersy herefter. Alt er muligt..."

Med din hjælp håber vi, at det er muligt at hive sejren hjem for tredje år i træk, så vi fortsat kan pryde os med den ærefulde titel. Du kan afgive din stemme til og med den 14. februar 2018. Stem på os her:

Anerkendelse fra branchen

Kursuslex er initiativtager til Møde & Event Award, hvor de bedste udøvere inden for i alt otte kategorier kåres. Priserne uddeles som en hæder og anerkendelse fra branchens egne, professionelle brugere. Kåringen er blevet en eftertragtet pris, som leverandører i mødebranchen går benhårdt efter at vinde - og vi er selvfølgelig ingen undtagelse. 

En leverandør kan udelukkende komme i betragtning til en pris, når de er blevet indstillet af en kunde, samarbejdspartner eller netværk. De endelige vindere findes ved en kombination af branchens egne stemmer (35%) og juryens stemmer (65%)

Det er 5. gang, at Møde & Event Award finder sted. Det sker på Skandinaviens største Møde & Eventmessen som foregår den 28. februar-1. marts 2018 i Bella Center, København.

 

Mange tak for hjælpen

Simon Rønlev, CEO, CoastZone

Simon Rønlev

Business Development Manager

28 24 55 26

Object reference not set to an instance of an object.