Le Mans i CoastZone Performance Center

Det legendariske Le Mans er nået til Danmark i et intenst teambuildingforløb, der uden tvivl vil udfordre, underholde og imponere dig og dine kollegaer til jeres næste firmaarrangement. Sammen med Le Mans legenden, Tom Kristensen, har CoastZone skabt et unikt univers i vores performance center. Her kombinerer vi fart, spænding og konkurrence med teambuilding, god kommunikation og en bred vifte af udfordrende aktiviteter af forskellig karakter. Målet med dagen er at give jer en unik teamoplevelse i anderledes og autentiske omgivelser. Her får I får puls, sved og adrenalin for alle pengene.

 

SKAB TEAM SPIRIT MED GOKART LE MANS

I dyster mod hinanden i mindre hold. Den naturlige konkurrence og sublime kraft, som Le Mans indebærer, tilfører jeres forløb en særlig energi, som fremmer gejsten og jeres team spirit. Under Le Mans med CoastZone skal I arbejde sammen for at holde gokarten kørende. Holdene skal undervejs sørge for bl.a. at skaffe køretilladelser, brændstof, skifte dæk, løse diverse logistiske opgaver og træffe strategiske beslutninger. Uden teamwork går karten i stå og værdifulde sekunder spildes.

De spændende og krævende aktiviteter foregår både til lands, til vands og i luften. Alle på holdet er i gang samtidigt, hos os er ingen tilskuer. Når alle er med kommer jeres individuelle kompetencer i spil på nye måder. I oplever en særlig intensitet og får en sublim følelse af succes på tværs af jeres teams.

Alt i alt er Le Mans en teamoplevelse, der skaber masser af energi og styrker kommunikationen i jeres forskellige relationer. Arrangementet afsluttes traditionen tro naturligvis med præmieoverrækkelse og champagnesprøjt.

Ring og hør nærmere om, hvordan vi kan sammensætte et Le Mans præcist til jeres behov.